LA Takvård AB

takvard.se
  • Badge2024
1 475
4.3

LA Takvård AB är företaget som förlänger livslängden på ditt tak! Vi har takvårdsexperter över hela landet som behandlar ditt tak och håller det fritt från påväxt. Vår takvård är pålitlig och prisvärd, samtidigt som vi skjuter upp kostsamma takbyten och reparationer. Påväxt på tak är ett vanligt problem som uppstår genom nedbrytning,...

1475 omdömen om LA Takvård AB

Sedan starten hos Reco 2024

Eva L
Skrev om LA Takvård AB

Trevligpersonal. Snabb och bra kontakt. Arbetade snabbt. Efter avslutat jobb är det fortfarande lite mossaoch alger kvar på taket. Enligt utföraren ska det försvinna eftera ett tag.

Lars S
Skrev om LA Takvård AB

Duktiga killar och bra info! Städat och snyggt efteråt.

Marianne K
Skrev om LA Takvård AB

Trevlig personal. Smidigt utförande. Snyggt o rent. Resultatuppfyllning går inte att bedöma ännu.

Kerstin D
Skrev om LA Takvård AB

Bra bemött och snabbt genomförande.

Håkan S
Skrev om LA Takvård AB

Mycket bra jobbat kunnig personal.

Leif A
Skrev om LA Takvård AB

Bra kontakt med leveransen av takvården, duktiga, noggranna och trevliga killar som utförde jobbet, påpekade om de hittade några fel och bytte ut trasiga takpannor, ska bli intressant framöver hur resultatet blir

Jan L
Skrev om LA Takvård AB

Mycket bra bemötande, lätta att få tag på, och återkopplade bra när jag ringde

Sven S
Skrev om LA Takvård AB

Snabb behandling av alger o mossa på taket. Ska bli intressant att se effekten av arbetet i sommar.

Jörn A
Skrev om LA Takvård AB

Mycket bra bemötande och serviceanda. Jag fick en tydlig offert för rengöring och behandling av mitt tak mot påväxt, arbetet utfördes på överenskommen dag och tid och även i övrigt helt enligt överenskommelse. Jag kan uppriktigt rekommendera LA Takvård AB i Blekinge.

Claes N
Skrev om LA Takvård AB

Snabbt o perfekt rakt igenom!!!

Robert N
Skrev om LA Takvård AB

Trevlig och bra personal städat av fint runt huset

Kjell L
Skrev om LA Takvård AB

Från 1:a kontakt till att själva Tak arbetarna åkte hem Alla Får Tio 10 poäng.

Hans R
Skrev om LA Takvård AB

Beställde takrengöring och fasadtvätt i oktober. På grund av vädret var man rädd att inte kunna utföra arbetet i mars, men så en dag knackade man på dörren och efter några timmar var taket rent från mossa och fasaden såg nymålad ut! Trevlig personal. Ambitiösa. Vi är jättenöjda! Hasse och Carina i Lidköping

Helena C
Skrev om LA Takvård AB

Bra bemötande Svårt att bedöma arbetet. Inget att jämföra med. Tiden får utvisa hur bra det blev!

Rolf M
Skrev om LA Takvård AB

Vänligt, bra och professionellt bemötande. Kom och genomförde arbete enligt plan, fasadtvätt och takbehandling. Resultat enligt förväntan.

Anette N
Skrev om LA Takvård AB

Väldigt duktiga och snabba. Tog hand om all mossa,väldigt fint runt huset.🥰👍💐

Anna S
Skrev om LA Takvård AB

Takvård, svårt att se det fulla resultatet redan men ser bra ut och fint städat efter dem. Vart väl mött.

Maria P
Skrev om LA Takvård AB

Bra och trevlig personal som tog rätt på alla sopor efter sig. Svårt att säga något om resultatet ännu då det kunde ta upp till 1,5 år.

Jan-Olof N
Skrev om LA Takvård AB

Det är svårt att bedöma arbetets kvalitet innan vi har sett slutresultatet. Vi fick ett fint bemötande och de frågor vi hade besvarades tillfredsställande.

Ann D
Skrev om LA Takvård AB

Proffsigt o trevligt bemötande. Bra information om arbetet före och efter. Mkt nöjd. Positivt ni stödjer Barncancerfondens viktiga arbete.

Maria F
Skrev om LA Takvård AB

Trevligt personal som gjorde ett utmärkt jobb

Jonas C
Skrev om LA Takvård AB

Mycket bra och trevlig personal

Anneli J
Skrev om LA Takvård AB

My jet tillmötesgående och vänlig personal

Ylva N
Skrev om LA Takvård AB

Trevligt och smidigt! Nu inväntar vi resultatet, men det blir nog kanoners!

Jp A
Skrev om LA Takvård AB

Hej! Det fungerade utmärkt med kontakt och planering och mycket bra utfört jobb. Mycket punktliga och avstädning mm var mycket bra gjort.

Martin S
Skrev om LA Takvård AB

BRA SERVICE , PROFESSIONELLT ARBETE. VI ÄR VÄLDIGT NÖJDA.

Pontus W
Skrev om LA Takvård AB

Utförande firma informerade inte tydligt om att vi skulle hålla med nya takpannor för att byta ut trasiga pannor, vilket fick till följd att vi inte hade tillräckligt många nya pannor hemma för att byta alla trasiga. Det saknades inte så många men det kunde varit värre!

Dan L
Skrev om LA Takvård AB

Trevliga och proffsiga. Gjorde rent och snyggt efter sig. Har anlitat dem tidigare i ett annat hus..resultatet blev mycket bra och ingen mosspåväxt på många år. Förväntar mig samma resultat nu.

Lena B
Skrev om LA Takvård AB

Noggranna och bra arbetsmoral. Mycket nöjd.

Nils-erik N
Skrev om LA Takvård AB

Trevliga pojkar som jobbade bra, enda klagomålet Vi hade var att när pojkarna sprutade medlet användes inga säkerhetsselar, vid skrapning av taken var pojkarna selade.

Toni R

Nöjd trevliga arbesamma killar

Eva A
Skrev om LA Takvård AB

Gott bemötande och saklig genomgång. Delar av arbetet dock kvar att göra pga väder.

Lars F
Skrev om LA Takvård AB

Mycket snabb respons på intresseanmälan. Lika snabba var dom men besök och offert. Vi bestämde oss direkt för takrengöring och fick då ett bra erbjudande på fasadtvätt.så vi tog det med. Rak och tydlig information vad vi behövde förbereda innan de kom. Vi var inte hemma när de var där men vår dotter som bor bredvid oss beskrev det som en mänsklig tornado som gick fram. De lämnade met ett mycket bra resultat och perfekt städat. Vi är mycket nöjda. Mycket trevligt bemötande.

Helen O
Skrev om LA Takvård AB

Trevliga, snabba, proffsiga och noggranna.

Patrick L
Skrev om LA Takvård AB

Trevliga killar som utförde jobbet och som städade upp snyggt efter sig.

Sonja H
Skrev om LA Takvård AB

Trevliga ,punktliga , noga med arbetet vi ge dom 10 poäng på alla punkter!

Lars-Åke A
Skrev om LA Takvård AB

Proffsigt och trevligt bemötande. Gjorde ett vad jag kan bedöma, ett bra jobb.

Sven E
Skrev om LA Takvård AB

Inväntar resultatet innan jag ger någon bedömning

Krister L
Skrev om LA Takvård AB

Tevligt personligt möte. Taket rent, men väntar på lite bättre resultat. Var tyvärr inte hemma när takrrengöringen skedde, men rent och snyggt runt huset när vi kom hem. Nöjd med LA tak.

Mona M
Skrev om LA Takvård AB

Trevligt bemötande. Snabbt utfört.

Eva F
Skrev om LA Takvård AB

Allt bra rent och snyggt efteråt. Ser fram emot tesultatet

Mats H
Skrev om LA Takvård AB

Trevligt bemötande..gjorde arbetet till belåtenhet.Resultatet kommer ju vi att se om ngt år.

Mai A
Skrev om LA Takvård AB

Vi är nöjda det fungerade bra ! Hoppas det ser bra ut även till våren! Tack Mai Andersson

Karin L
Skrev om LA Takvård AB

God service och gjorde det lilla extra som betyder mycket!

Leif T
Skrev om LA Takvård AB

Trevliga killar som var noggranna med jobbet

Thommie L
Skrev om LA Takvård AB

Svårt att avgöra då jag inte var hemma när ni var här. Resultatet syns väll förhoppningsvis i sommar.

Sten-Arvid Edvard L
Skrev om LA Takvård AB

Blev lite smuts på trappor och gångar.

Aircenter A
Skrev om LA Takvård AB

Trevlig personal och utförde arbetet effektivt

Stefano M
Skrev om LA Takvård AB

Bra ock effektiv säljare Bra utfört jobb snabbt och rent, kan rekommendera till grannar.

Christina L
Skrev om LA Takvård AB

De jobbade snabbt och jag upplevde att det gjordes mer på östra än västra sidan av hustaket.. Har mer att skriva men vet ju inte om LA läser dessa recensioner?