bRA TEKNIKER SOM GJORDE ETT EFFEKTIVT JOBB. hAR INTE KUNNAT TESTA BOXARNA ÄNNU (JULLEDIGHET).
Laddboxkillarna AB - Öst
123 omdömen om Laddboxkillarna AB - Öst
Sedan starten hos Reco 2024
Gjorde intresseanmälan på deras hemsida. Fick samtal, offert på mail och förslag på installationsdatum någon timme efter. Bra och proffsigt bemötande och trevlig personal som installerade boxen. Visade i appen hur det fungerade osv.
Trevlig och effektiv personal. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Efter att jag hade bokat in monteringen av laddboxen. Såg jag på deras hemsida att dom hade sammarbete med ett elbolag som gav 1000 kr rabatt på laddaren. Vid installationen påpekade jag det och fick då tillsvar att det var tvunget att säga till vid beställningen. Men det är ju svårt när man inte kännertill det.
Tjena Petter. Vi kan ordna detta för dig och lägga in rabatten/teckna elavtal om du ringer till oss på 031-250 100. Ber om ursäkt för missförståndet. Med vänlig hälsning, Alexander Riddargård
Snabba, trevliga och kompetenta! Rekommenderas starkt!
Kom i tid, fick info dagen innan, hann göra det som behövdes. Trevlig tekniker. Tack
Väldigt trevligt bemött, men dock så valde elektrikern en lite dyrare variant för installationen, när överenskommelsen va en annan installation men annars superbra!
Vi är väldigt nöjda med installationen av två laddboxar till hemmet och allt fungerar toppen. Snabba, hjälpsamma och effektiva!
Hej, vad vi tyckte var bra: Snabb återkoppling Snabb och snygg installation på avtalad tid Installatören tog sig tid att svara på våra frågor.
Kom på minuten på överenskommen tid och installationen gick snabbt och smidigt. Var även bra på att svara på några frågor jag hade efter att jag börjat använda laddaren.
Killen som va här han e utmärkt, men själva produkter vi har problem vilket passar inte teslas originala Laddkabel !!
Över förväntan. Trevligt bemötande från början till slut. Väldigt effektiv och snabb installation. Allt topp. Rekommenderas.
Smidigt hela vägen igenom. Kan verkligen rekommendera!
Allt funkade väldigt bra! Duktig och flexibel installatör - enbart gott att säga!
Elektrikern som installerade gjorde ett mycket snyggt arbete. Förklarade så att även en medelålders man förstod. Inget tjafs med fakturan eller några konstiga påslag. Jag är mycket nöjd.
Snabba och smidiga vid installation av min laddbox.
Bra, levde upp till förväntningarna, Laddbox har inte kunnat använda den än.
Väldigt snabba och enkla att ha att göra med. Både säljare och installatör var väldigt trevliga och serviceinriktade. Resultatet blev mycket bra!
Bra. Snabb kontakt. De missade dock att komma på bokad tid, hänvisade till något fel i bokningssystemet. Fick snabbt en ny tid för installation och lite rabatt för sveda och värk. Har inte använt laddaren än, men installationen gick bra vad det verkar och killen som var här var trevlig.
Snabbt och smidigt med bra upplysning om extrakostnader innan jobb!
Mycket bra och snabb installation.
Även om första tiden blev inställd pga sjukdom så fick jag snabbt en ny tid och montören vad trevlig och snabb
Man kan inte skicka ett SMS klockan 22 .50 på kvällen och säga man kommer och inte ange någon tid man kommer. Kontoret säger att man är först på morgonen men kommer sist på dagen(16.30), Inge bra.
Hej Anders! Ber om ursäkt för att vi hörde av oss sent och att vi dök upp sent. Vi tar tacksamt emot feedbacken. Glad att laddboxen fungerar för dig. Är det något framöver är det bara att ringa till oss. Allt gott Med vänlig hälsning, Alexander Riddargård
Mycket trevliga, kom på utsatt tid, proffsigt utfört.
All fungerade som utlovat. Kom i tid, snygg installation Enkel genomgång Zaptec go
Bra förklaring och mycket seriöst jobbat. Även mycket noggrann
Flexibel service. Tillval får göras vid installation tillfället exempelvis färg, kabellängd mm.
Smidiga och enkla att ha att göra med. Hade bra svar o lösningar på mina frågor. Den egna installatören Magnus var toppen, trevlig och effektiv och löste mina farhågor. Rekommenderas verkligen!
Proffsigt, personligt, smidigt och enkelt.
Kom punktligt och genomförde installation snabbt. Uppfyllde mina förväntningar. Var lite strul med få igång last balanserare , men fick tips om hur lösa det så nu funkar allt precis som det skall.
Bra bemötande, tidsbokning och installation inom två veckor. Bra service.
Så trevlig och kundorienterad installatör. Mycket nöjd över leverans och isntallation.
Bra bemötande men svårt att hålla tiden, skulle komma på fm kom 15.30
Fungerat bra med allt,helt nöjd
Flexibla och måna om kunden även bra bemötande ang driftsättning utav laddboxen.
Otroligt proffsigt från den första kontakten till leverans och installation. De var också väldigt trevliga och tillmötesgående för önskemål och saker som dök upp längs vägen. Kan verkligen rekommendera!
Fantastisk bemötande, både på plats och via telefon, i mitt tycke en seriös firma. Beklagar dock att paketen heter all inclusive då alla som installerar kommer behöva lägga minst 500kr extra för något som heter kapsling. Hade blivit 5 i betyg om inte priset inte hade gått upp till 6500kr utan information och utan förståelse. Tips! Kalla paketet all inclusive och ta 6500kr så slipper man överraskningar och dåligt betyg. Keep up the good work! //Christoffer
Snabb leverans. Proffsig utfört. Trevlig installatör.
Jätte nöjd med installationen. Elektrikern var kunnigt och kom med bra förslag och lösningar.
mycket nöjd priset och arbetet, de kom i tid och slutförde arbetet med bra resultat.
Trevlig personal ansvarig, punktliga svarar snabbt på mejl och telefonsamtal. Bra pris och professionellt utförande
Precis som man önskar att det ska vara!
Super trevlig och hjälpsam installatör
Trevliga killar, fin bemötande och punktlig. Vad kunde ha varit bättre då?
Trevliga, duktiga och punktliga!
Väldigt behjälpliga, enkelt och snabbt!
Det var enkelt och smidigt. Inga konstigheter.
Allt gick snabbt och smidigt, trevliga att ha att göra med. Rekommenderas starkt!
Hela upplevelsen har vart jättebra ifrån första kontakt fram till att ja fick min laddbox installerad igår! Jättefint bemötande och kunnig personal. Kan varmt rekommendera Laddboxkillarna!
Beställde en laddbox via Laddboxkillarna och blev väldigt nöjd. Installatören var väldigt trevlig och professionell. Hade en fråga i efterhand som jag snabbt fick hjälp med av företaget, de verkar väldigt måna om att ha nöjda kunder. Kan verkligen rekommendera dem.