Extrem bra service, allt gick smidigt. Översiktlig produktinformation.
Laddboxkillarna AB - Syd
34 omdömen om Laddboxkillarna AB - Syd
Sedan starten hos Reco 2024
Snabb återkoppling efter kontaktförfrågan, kort ledtid till besök, komplikationsfri och smidig installation och ffa trevligt bemötande.
Snabba, proffsiga ,och ett trevligt bemötande
God och snabb service. Snabb support.
Blev uppringd av Laddboxkillarna inom 10min efter jag fyllt i intresseformulär, imponerande med tanke på trycket detta företaget har för tillfället. Inom en vecka så satt en nyinstallerad box på vår husvägg, utfört av Alexander och jobbet var riktigt bra utfört.
Hej Sjöfågelvägen 16 Kom inte i tid, hela dagen gick åt 8:00-18:00 Saknade delar som fick hämtas i Malmö Glömde sätta upp kabelhållare. Tog betalt för alldeles för mycket kabel. Alla problem lösta men jag fick stå p mig. Clementingatan 16b Allt perfekt. Mvh Classe
Besök av Edison på utsatt tid. Trevlig bekantskap och gott bemötande. Kände inte till er sedan tidigare men kan numera varmt rekommendera er. Finns en prydligt placerad Zaptec laddbox på väggen och en Sense monterad i elskåpet. Fick tydliga anvisningar av Edison och Zaptec appen igång med laddboxen kontrollerbar. Ni får högt betyg! Enda jag kan undra över är hur Edison orkar fara så långa vägar mellan installationerna? Men han klagade inte! Pannkakorna han bjöds på fick han med sig för han hade inte tid att äta dem här hos oss. Nils Pettersson
Snabb återkoppling vid intresseanmälan via hemsidan. Tog ett par dagar sen var dom på plats och installerade laddboxen. Montören hade ett proffsigt bemötande. Snabbt, smidigt och enkelt!
Snabb leverans efter enkel beställning telefonledes. Kompetent installatör som löste mitt behov på ett förtroendefullt sätt. Snygg installation.
Beställde på torsdag eftermiddag, var klart på måndagen efter. Inga konstigheter. Hade material med sig så att jag kunde bestämma där och då vilka tillval, längd på kablar, etc. som jag ville ha. Mycket bra!
Snabbt säkert och proffsigt. Allt funkade direkt
Trevlig personal. Snabb och effektiv bokning. Slarvig kabeldrgning.
Enkelt och snabbt från beställning till montering
Snabb och smidig installation. Trevligt bemötande.
Snabbt och smidigt samt trevliga!
Fantastiska!! Snabba, proffesionellt och till mycket bra pris!
Snabb återkoppling, tydlig information och snabbt montage. Inget att klaga på
Mycket nöjd. Kan rekommendera andra.
Trevliga, snabb och bra service. Gick igenom allt oerhört pedagogiskt och tog sig tid för att hjälpa mig komma igång med allt.
Väldigt professionellt och väldigt hjälpsamma smat tillmötesgående. Hjälpte mig hitta den bästa lösningen som passar mina behov.
Bra kommunikation med säljaren dom installerade en Zaptec laddare. Elektriker ringde mig i god tid så jag inte behövde sitta hemma och vänta på han väldigt trevlig också.
Proffsiga, lösningsorienterade och trevliga. Snygg installation.
Allt gick som det skulle toppen 👍
Jag är mycket nöjd med min installation! Det gick snabbt och smidigt, och installatören var professionell och noggrann. Tack för ett väl utfört arbete – kan varmt rekommendera denna tjänst till andra!
Mycket bra och snabb installation
Se mina kommentarer jag skrev i den andra utvärderingen för Laddboxkillarna Väst - onödigt med två utvärderingar för både Väst och Syd.
De var snabba, tydliga och prisvärda. Ett extra gott omdöme till elektrikern som var här. Duktig, tillmötesgående och mycket trevlig. Rekommenderar varmt.
Allt var bra men jag hade förväntat mig att de skulle sätta upp kabelskydd på fasaden. Det tycker jag är rimligt att kräva
Installation a. laddbox. Det var kallt och mörkt och killen hade haft många arbeten före mig. Han var fantastisk. Hade enormt tålamod och förklarade lugnt för mig , mkt hjälpsam, artig, professionell. Han hade lite problem och ringde då och tog hjälp så att det löste sig. Jag är mkt nöjd.
enkelt smidigt och kunniga, förklarade allt och monterade snabbt och snyggt
Utomordentlig service. De var snabba, lösningsorienterade, hjälpsamma till ett väldigt bra pris. Det finns nog inget de kunde ha gjort bättre.
Proffsigt bemötande och installation, betyg 4,5 för ingen är helt perfekt
Trevligt bemötande och god service!
Kille vid namn Kim var jätte vänlig med helt korrekt service.