Larmgiganten Sverige AB

Larmgiganten Sverige AB

www.larmgiganten.se
  • Badge2024
4.1

För oss på Larmgiganten är din trygghet vår passion! Vi erbjuder larm- och kameraövervakningstjänster till både privatpersoner och företag. Våra tjänster erbjuds i södra Sverige med bas i Jönköping. Hos oss väljer du det abonnemang som passar dig och dina behov bäst. Du kan välja mellan olika larmpaket till förmånliga priser...

24 omdömen om Larmgiganten Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2024

Johanna P
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Mycket tacksam , Löser problem när det uppstår snabbt, Trevliga att ha med att göra med, Samt billigt larm, Och har lokala väktare som kommer snabbt när det väl gäller. Mycket nöjd helt enkelt.

Emil O
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Strålande service och bemötande. Från beställning till leverans.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack för din fantastiska recension, Emil! Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen och bemötandet. Det var ett nöje att installera Yale Doorman hos er, och vi ser fram emot att fortsätta vara till hjälp framöver. Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer!

Inge A
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

God hjälp med problemet och trevligt o vänligt bemötande god service

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fått god hjälp och uppskattar vår service. Vi strävar alltid efter att ge ett trevligt och vänligt bemötande. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer!

Alain W
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Bara fått en räkning. Dom har inte tagit kontakt med oss.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Hej, tack för din feedback! Vi förstår din frustration. Inför övertagandet skickades information ut av Golden Security till alla kunder. Om det missades i ditt fall ber vi om ursäkt för det. Hör gärna av dig till oss så vi kan säkerställa att du har all information och svar på dina frågor!

Peter V
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Har precis börjat med larmgiganten. Men hit intills är jag nöjd. Övergången från våran gammla larm partner gick smidigt.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack för din recension! Vi är glada att höra att övergången har gått smidigt och att du är nöjd hittills. Vi ser fram emot att fortsätta leverera trygghet och service till dig. Hör gärna av dig om det är något vi kan hjälpa dig med!

Curt J
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Hej har bara fått en räkning av er ,vill veta om något blir fel ,varifrån kommer det hjälp ,vi tog det här larmet för det var nära oss ……….hälsningar Kurt

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Hej Kurt, tack för din feedback! Vi förstår din fundering. Även om vi nu utgår från Jönköping, vill vi försäkra dig om att Claes, som du tidigare haft kontakt med, fortfarande är kvar i Svenljunga och kan hjälpa dig vid behov. Om något skulle uppstå är vi här för att ge dig samma trygga och personliga service som tidigare. Tveka inte att höra av dig!

Monica K
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Bra service. Bra bemötande. Snabb återkoppling.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack för din fantastiska recension! Det värmer att höra att du uppskattar vår service och bemötande. Claes hälsar också och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver. Hör av dig om det är något mer vi kan göra för dig!

Patrik F
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Hur bra som helst. grgräpg,räpgm,ärpgm,ärpgom,ärphgmärphmeärphmprhmr

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack för din positiva recension! Vi är glada att ha dig som kund hos oss och ser fram emot att fortsätta leverera trygghet och kvalitet. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!

Patrik G
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Har inte haft någon kontakt med företaget sedan jag fick mail om att de köpt min tidigare leverantör.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack för din feedback! Vi förstår att det kan kännas ovant med ett nytt företag, men vi vill försäkra dig om att Claes är kvar och fortsatt finns här för att ge dig samma fina service som tidigare. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller om det är något vi kan hjälpa dig med!

Sixten A
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Bra inget att anmärka på.trevliga och tillmötesgående.mer kan jag inte säja

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att fortsätta leverera trygghet och service. Hör gärna av dig om du behöver hjälp eller har några funderingar framöver!

Sture B
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Hej. Jag är ny kund hos Eder så jag vet inte så mycket om Larmgiganten men jag hoppas att allt blir bra. Mvh Sture

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Hej Sture, Tack för ditt fina omdöme och för att du fortsätter som kund hos oss efter övergången från Golden Security. Vi är glada att ha dig med oss och ser fram emot att ge dig en trygg och smidig upplevelse framöver. Om det är något du undrar över eller behöver hjälp med är du alltid välkommen att höra av dig. Vänliga hälsningar, Ted Fallkvist

Rolf I
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Är precis överförd till larmgiganten. Fakturan kom med ordning. Förväntar mig god service i framtiden.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Hej, Tack för ditt omdöme och för att du fortsätter som kund hos oss efter övergången från Golden Security. Det är glädjande att höra att faktureringen fungerade smidigt. Vi ser fram emot att ge dig den service och trygghet du förväntar dig framöver. Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med! Vänliga hälsningar, Ted Fallkvist

Barbro R
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Jag hade sagt upp mitt larm skriftligt till årsskiftet men fick ändå en faktura. Efter telefonkontakt och Mail togs den bort på bara några minuter.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi beklagar att fakturan skickades trots din uppsägning, men det är skönt att höra att vi kunde lösa det snabbt för dig. Vi uppskattar din förståelse och arbetar ständigt för att förbättra våra rutiner. Om du har fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig. Vänliga hälsningar, Ted Fallkvist

Kent E
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Har i nuläget ingen synpunkt varken som brf eller privat. Får väl se när det hela drar igång efter nyår.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Hej, Tack för din feedback! Om det dyker upp några frågor eller funderingar framöver är du alltid välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att leverera en positiv upplevelse efter nyår. Vänliga hälsningar, Ted Fallkvist

Christian G
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Mycket professionellt bemötande, Larmgiganten gick igenom vårt behov på plats. Vi hade egentligen inga förväntningar mer än att flera operatörer fick samma förutsättningar. Larmgiganten presenterade den bästa kombinationen av produkter för att optimera vårt larm. Dessutom fanns det ingen gräns för hur många produkter som ingick i det fasta månadspriset. Installationen utfördes mycket noggrant och vi fick en ordentlig utbildning i handhavande.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack så mycket Christian för er recension och ert förtroende för Larmgiganten. :)

Åke Bengt Fredrik S
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Vi blev väldigt trevligt bemötta. Det var inget tvång till att anlita dem utan vid första besöket så gavs en väldigt bra genomgång av vilka alternativ man kunde välja. Det var inga påtryckningar efter besöket om att vi skulle skynda oss att ta just dem. När vi beställde tjänsten av Larmgiganten så gick allt väldigt snabbt och smidigt. Kan bara rekommendera att anlita Larmgiganten.

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi återkommer till dig direkt när vi har fått in Yale Doorman-modulen! :)

Ulf A
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Helt klart bra o trevlig denne Ted. Bra genomgång av larmet. Helt 💯 procentigt proffs utförande

Pernilla L
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Bra larm o enkelt att använda. Ted är duktig, pålitlig o har ett fint bemötande o är serviceinriktad. Kan varmt rekommendera Ted och Larmgiganten!

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack så mycket för din fina recension! :)

Jörgen A
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Svårt få igång på skalskydd jag kanske gör fel

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack för din recension. Vi kommer återkoppla till dig under dagen. :)

CLAES E
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Ett seriöst larmföretag som erbjuder allt från lilla lägenheten till villan/företaget. Många olika larm, kamera lösningar och en mängd säkerhetsprodukter till rimliga priser. Dessutom samarbetspartner med Golden Security AB i Svenljunga vilket i sin tur resulterar i ökad trygghet gällande service och snabb kontakt om så behövs. Eftersom Larmgiganten Sverige AB skräddarsyr en larmlösning för kunden så blir det både billigare och enklare för mig som kund att slippa vaggas in i dyra och luddiga avtal då jag äger mitt larm direkt. Rekommenderas varmt. A+++++

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack så mycket för din recension :)

Johannes K
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Bra service, snygg installation, rekomenderar starkt! Väldigt bra kommunikation!

Svar från Larmgiganten Sverige AB

Tack så mycket för din recension :)

Tobias P
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Snabb och kunnig personal. Jag hörde av mig igår och nu är larmet installerat och klart. Snacka om snabb och bra service!

Joacim K
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Ekonomiskt oslagbart att äga sitt larm. Ted som vi haft kontakt med är kunnig och inger förtroende. Rekomenderas!

Peter F
Skrev om Larmgiganten Sverige AB

Mycket bra finns inget att klaga på