Vi blev väldigt trevligt bemötta. Det var inget tvång till att anlita dem utan vid första besöket så gavs en väldigt bra genomgång av vilka alternativ man kunde välja. Det var inga påtryckningar efter besöket om att vi skulle skynda oss att ta just dem. När vi beställde tjänsten av Larmgiganten så gick allt väldigt snabbt och smidigt. Kan bara rekommendera att anlita Larmgiganten.
Larmgiganten Sverige AB
För oss på Larmgiganten är din trygghet vår passion! Vi erbjuder larm- och kameraövervakningstjänster till både privatpersoner och företag. Våra tjänster erbjuds i södra Sverige med bas i Jönköping. Hos oss väljer du det abonnemang som passar dig och dina behov bäst. Du kan välja mellan olika larmpaket till förmånliga priser...
9 omdömen om Larmgiganten Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tack så mycket för din fina recension! Vi återkommer till dig direkt när vi har fått in Yale Doorman-modulen! :)
Helt klart bra o trevlig denne Ted. Bra genomgång av larmet. Helt 💯 procentigt proffs utförande
Tack så mycket för din recension! :)
Bra larm o enkelt att använda. Ted är duktig, pålitlig o har ett fint bemötande o är serviceinriktad. Kan varmt rekommendera Ted och Larmgiganten!
Tack så mycket för din fina recension! :)
Svårt få igång på skalskydd jag kanske gör fel
Tack för din recension. Vi kommer återkoppla till dig under dagen. :)
Ett seriöst larmföretag som erbjuder allt från lilla lägenheten till villan/företaget. Många olika larm, kamera lösningar och en mängd säkerhetsprodukter till rimliga priser. Dessutom samarbetspartner med Golden Security AB i Svenljunga vilket i sin tur resulterar i ökad trygghet gällande service och snabb kontakt om så behövs. Eftersom Larmgiganten Sverige AB skräddarsyr en larmlösning för kunden så blir det både billigare och enklare för mig som kund att slippa vaggas in i dyra och luddiga avtal då jag äger mitt larm direkt. Rekommenderas varmt. A+++++
Tack så mycket för din recension :)
Bra service, snygg installation, rekomenderar starkt! Väldigt bra kommunikation!
Tack så mycket för din recension :)
Snabb och kunnig personal. Jag hörde av mig igår och nu är larmet installerat och klart. Snacka om snabb och bra service!
Tack så mycket för din recension! :)
Ekonomiskt oslagbart att äga sitt larm. Ted som vi haft kontakt med är kunnig och inger förtroende. Rekomenderas!
Tack så mycket för din recension! :)
Mycket bra finns inget att klaga på