Snabb leverans, bra priser. Har handlat återkommande och alltid varit nöjd med den service som butiken erbjudit.
Lars Bengtsson Ljud/Video AB
Lars Bengtsson Ljud/Video AB är din professionella partner för att lyfta ljud- och bildupplevelsen till nya höjder. Med över två decenniers erfarenhet i branschen är vi stolta över att vara din go-to leverantör för högkvalitativa ljud- och videolösningar. Vi brinner för att skapa magiska ögonblick genom att förena teknik och...
351 omdömen om Lars Bengtsson Ljud/Video AB
Sedan starten hos Reco 2023
Snabbt svar på mina funderingar angående leveransen av min order. Inga konstigheter
Mycket bra kundservice, Snabb och trygg leverans. Köpte Onzonair purify 180
Smidigt att beställa och riktigt snabb leverans.
Bra priser priser snabb leverans Kan rekommendera denna butik.
Riktigt bra pris på ett demoex och den skickades inom ett par timmar, att den var i nyskick gör upplevelsen ännu bättre.
De var bra med en snabb och flexibel process
Snabbt skickat och bra pris! Kändes väldigt professionellt, kommer titta på deras sida nästa gång det blir dags för hifi beställning.
Handla smidigt på nätet. Snabb leverans.
Snabbt och smidigt. Bra priser
bra urval . toppen butik bra priser ger insperation..
Fick min klockradio snabbt! Rekommenderas!!!
Snabb leverans och exceptionell service
Trevlig personal och snabb leverans! Mycket nöjd med min Marantz Model 1.
Bra service när det gäller beställning och retur. Bra service i butiken.
Blev uppringd och fick personlig service gällande mitt köp. Mycket välkommet.
Mycket bra att bli uppringd personligen. Både gällande förseningar, och när produkten anlänt till butiken. Fick hjälp med det jag behövde vad gäller info till leveransadressen. Service klart över vad jag vanligtvis förväntar mej. Tack Charlie (tror jag det var)...
Hej Charlie hälsar och tackar för dom snälla orden :)
Mycket bra service och trevligt bemötande!
Hej Va kul att höra. hoppas vi får se dig snart igen i framtida köp eller frågor.
De är trevliga, kunniga och smidiga att handla av.
Hej tack för det-uppskattar dina fina ord.
Bra responstid, väl packat paket, snabb leverans.
Hej Precis som det ska vara då-snabbt och enkelt utan krusiduller.
Supernöjd med kompetent personal, verkligt kunnig, fokus på fakta och erfarenheter vid produktval!
Hej roligt att du är nöjd med både oss och ditt köp. :)
Bra priser och killarna i butiken var mycket trevliga! Hit kommer jag vända mig igen nästa gång det är dags att köpa en Philips Ambilight.
Hej Va kul att du är nöjd-och Ambilight är alltid bra :)
Bra och snabb service! Rekommenderas!
Hej kul att du är nöjd-bara rekommendera på - :)
Skickade varan nästkommande vardag efter beställningen. Så bättre än så kan man inte räkna med.
Kul att du är nöjd vi försöker alltid se till att skicka beställningar så fort vi kan då vi förstår att man vill ha sina varor samma sekund man bestämt sig .
Snabb frakt, perfekt kommunikation.
Hej Tack snälla-vi gör så gott vi kan.
Snabb återkoppling (en lördag kväll dessutom) samt leverans. Full pott 👍
Hej ja ibland jobbar vi även lördagskvällar, i alla fall med mailen :)
En perfekt upplevelse när det gäller leverans, leveranstid på min högtalare. Lätt att komma i kontakt med via mejl. Med andra ord super bra service.
Hej Kul att höra att du är nöjd både med oss och dina högtalare.
Utmärkt bemötande och kundservice. Köpte ett par riktigt bra hörlurar till bra pris.
Hej ja ett par bra hörlurar borde alla köpa. Kul att du är nöjd
Snabb leverans. Snabbt svar vid emailkontakt. Bra kvalitet på produkt.(Philips Oled Ambilight) Väl paketerat.
Hej va kul att du blev nöjd med din Philips tv-Ambilight är en riktig vinnare.
Mycket snabb leverans och tydlig information via e-post vid varje steg. Förpackningen var mycket solid. Jag köpte kvalitetsprodukter till ett kampanjpris – ett företag jag kan rekommendera. Dock behöver de förbättra sin webbplats lite. Registreringsdelen är inte särskilt tydlig. Det sägs att säkerhet med BankID används, men vid inget steg dök BankID upp. Bortsett från detta är företaget mycket framgångsrikt.
Hej tack för din input-vi ska kolla upp detta via vår samarbetspartner Svea. givetvis ska det vara säkert att handla via oss oavsett hur man väljer att genomföra sitt köp.
Enkelt och bra Snabb leverans
Hej Kort och gott tack-precis så som det ska vara
Leveransen av och uppfyllande av förväntan på beställningen av en Teac 850AD visade sig vara ett kanonköp..
Hej ja en ovanlig men väldigt populär produkt som levererar.
Bra utbud och priser. Bra leveranstid.
Hej va kul att du är nöjd med ditt köp och att leveransen gick fort.
Problemfritt beställande och snabb frakt
Hej Trevligt att du är nöjd med genomförandet av ditt köp.
Bra .ed nedsatta priser och leverans med DHL.
Leveransbeskedet var lite otydligt, var och när lurarna skulle komma?
Hej ok, tack för informationen. något att tänka på och bli bättre på med andra ord.
Köpte nyligen en uppsättning Sonos. Snabb leverans och grym support. Mycket Nöjd Kund
Hej Kul att höra att du blev nöjd med både produkterna och leveransen.
Högsta betyg för hemsidan, bra info om produkten-Panasonic SC-HC410 cd-spelare. Snabb leverans.
Hej Ja en riktigt trevlig liten stereo som får plats överallt. kul du är nöjd.
Snabb leverans, snabbare än vad jag hade väntat mig. LB skötte en del av kundkontakten genom att ringa och informera om den preliminära leveranstiden (efter jul) så att jag kunde avbeställa om jag så önskade. Men det gick fortare än väntat och jag erbjöds också att komma till butiken för att hämta varan. Jag har flera gånger under årens lopp handlat i butiken och alltid fått bra hjälp och varit nöjd. Och att nu handla via internet var en lika positiv erfarenhet.
Hej va kul att höra-välkommen tillbaka både till butiken och hemsidan .
Jag valde Lars Bengtsson Ljud/Video AB för de fina recensionerna de fått, det visade sig vara rätt och riktigt, kan nämna att min leverans blev ngt försenad vilket de ringde och informerade redan på måndagen så jag kunde ta ett nytt beslut om "fortsättningen" (jag gjorde min beställning lördag kväll) en sådan självklar sak är inte helt självklar förr "alla". Det rabatterade priset avgjorde ingenting då alla visade sig ha på kronan lika (som alltid 😅) De känns mkt genuina. Synd bara på avsaknaden av en svensk bruksanvisning,...
Hej kul att du är nöjd- Behöver du någon hjälp med produkten så är det bara höra av dig
Snabb leverans och allt annat i sin ordning
Hej Härligt ordning och reda med andra ord-precis vad vi eftersträvar. :)
Enkelt att beställa, levererades enligt utsatt tid trots att det var kring jul, kan inte ge 5 av 5 då jag inte behövt returnera/reklamera något eller haft med deras kundtjänst att göra.
Hej Kul att allt gick som det skulle- positivt att du inte behövt returnera något ändå God jul
Suveräna när det kommer till service och kunnande.
Hej Men tack snälla- värmande ord som träffar helt rätt
Jag köpte varan Pal radio efter en 12 årig erfatenhet där ljudet har varit mkt tillfredställande. Storleken behändig och snygg. Kan rekommenderas Göran Berglund
Hej Ja tivoli funkar verkligen över tid-kul att du är nöjd.
Trevligt bemötande och mycket snabb service.
Hej Vad kul att hör-2 saker vi försöker var så bra på som vi förmår. :)
Kunnigt och trevligt bemötande, rekommenderas!
Hej Tack snälla-vad kul att höra :)
Bara bra! Bra förpackat och bra uppdateringar kring leverans :)
Hej Kul att du är nöjd med ditt köp-välkommen tillbaka i framtida köp.
Utmärkt återkoppling om varan, tips och råd, proffsigt och kundvänlig, mycket nöjd med min köp, rekommenderar varmt 😃👍
Hej Vad roligt att höra att du är nöjd med både oss , leverans och din vara. Det gör oss glada 😊
Snabb leverans och problemfri upplevelse.
Snabb leverans och bra packat. Supernöjd
Hej Va kul att höra att du är nöjd-Vi försöker alltid skicka ordrar samma dag eller dagen efter dom kommer in. Gått åt mycket tejp i dessa dagar :)