Ett bra bemötande och snabb och bra service hela vägen
Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Vårt mål är att skapa en personlig begravning som speglar den dödes personlighet och de anhörigas önskemål. Vi strävar så långt det är möjligt efter att du har samma kontaktperson genom hela processen, något som skapar trygghet och ger möjligheter att utforma ett fint avslut. Tjänster som vi erbjuder är: Begravningar, familjejuridik...
884 omdömen om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Sedan starten hos Reco 2021
Väldigt lättsamt, fick fantastiskt bemötande av Janne på Lenbergs!
Ifrån Död till sten . Bra förståelse ifrån rutinerad firma. Ordning och reda
Jag och min bror blev bemötta med trygghet och empati i samband med vår pappas bortgång. Vi fick den hjälp vi behövde på ett inkännande sätt. Det känns tryggt att Lenbergs kan bistå med helheten kring begravning och bouppteckning. Det underlättar verkligen när familjen är i sorg.
Blev bemött på ett mycket professionellt sätt i flera led. Medarbetarna på Lenbergs bidrog till att skapa ett fint minne för oss anhöriga i en mycket jobbig stund och tog sig tid att svara på alla de frågor som vi hade i samband med begravningen, på ett mycket respektfullt och förtroendeingivande sätt.
Ett fantastiskt tillmötesgående med en väldigt hjälpsam begravningsentreprenör som verkligen tillgodosåg våra önskningar i samband med begravningen vilket verkligen gjorde begravningsakten till ett ljust och vackert minne för oss anhöriga och andra som deltog i begravningen. Jag kan varmt rekommendera Lenbergs begravningsbyrå.
Trevligt och lättsamt bemötande vid ett ledsamt tillfälle. Vi var inte så förberedda men vi fick till ett bra möte, en bra hjälp som ledde till en fin minnesstund för mamma.
Vi blev mycket väl bemötta. Som vanligt levde Lenbergs upp till våra förväntningar. (Det kostar dock väldigt mycket pengar. Nu hade mamma tillgångar till detta men tänker att alla har nog inte råd.) Vi var väldigt nöjda med begravningen och middagen efteråt.
Har fungerat som tänk. Dom har svarat på våra frågor och vi är nöjda.
Enkelt och seriöst bemötande av Lenbergs personal.
Vår kontakt vid första mötet var alldeles för stressad och forserande. Begravning av min Mamma
Har blivit väl mottagna från början till slut!! Var på bouppteckning i veckan och även om Per Johansson som var mest insatt inte var där, så blev det bra ändå!! Tack !!!
Vi blev bemötta på ett fint och värdigt sätt Tack vare Lenbergs fick vi ett avslut för min pappa som kommer vara ett ljust minne för oss
Jag har bara positiva upplevelser av både bemötande och engagemang liksom själva begravningen och minnesstunden
Jag anser att jag blev utomordentligt väl bemött och att jag verkligen fick all den hjälp och stöd som jag kunde begära..
Otroligt bra bemötande och transparens gällande priser mm. Jan-Erik var en trygghet i vår jobbigaste tid.
Vår upplevelse av Lenbergs Begravning och familjejuridik var exceptionell då vi blev väl bemötta. Uppskattade deras stöd och vägledning under hela processen.
Mycket trevligt bemötande.Sakliga o hjälpsamma på alla sätt. På en skala 1-10 blir det 12+
Bemötandet är varmt och genuint. Anlitat Lenbergs tidigare och är trygg i att man blir väl omhändertagen och att allt fungerar som det ska, så även denna gång. De gör verkligen sitt yttersta för att finnas där under en svår stund.
Blev mycket väl mottagen och fick svar på alla frågorna vi hade omkring bouppteckningen. Allt på vänligt och professionellt sätt.
Jag fick en fin första känsla av Lenbergs, blev väl mottagen av kvinnan i receptionen. En otroligt fin miljö att vistas i, otroligt vackert. Fösta mötet med Roger var jättebra, väldigt fint bemötande, lugnt och jag kunde känna en trygghet i denna jobbiga stund. begravningsstunden blev ljus och fin, sången var fantastisk, precis som jag önskat. Det var fint ordnat i kapellet. Minnesstunden hade personalen ordnat så fint med, vacker dukning och god mat. Även där fanns Roger med som en lugn och trevlig person. Jag valde...
Trevligt bemötande, lyssnade, informativa, kunniga.
Varmt och bra bemötande, hjälp med det som behövdes och bra tankar kring hur man gör. Mycket tålamod med ändringar
Vi har fått fantastisk hjälp av Janne, proffesionell och varm och trygg.
Proffsigt och välordnat. Förklarade tydligt hur allt gick till och vilka alternativ som fanns för begravningen.
Från första stund känner man att man möts av personal som verkligen är måna om att ge bästa tänkbara service i den svåra stund man befinner sig i vid ett dödsfall. Kan varmt rekommendera denna Begravningsbyrå och deras långa erfarenhet. Man får en Offert och förslag på olika val av kista, urna utformning av dödsannons, begravningskort meny till minnesstund mm. De sköter allt praktiskt arbete och du känner verkligen att dom ger service.
Trevligt och professionellt handhavande mycket god mat på minnesstunden
Lenbergs begravningsbyrå tog hand om pappas begravning. Allt sköttes på ett värdigt och omhändertagande sätt. Vi har känt oss trygga i hela proceduren.
Fint bemötande o bra omhändertagen
Bra, kompetent och trevlig personal. Väldigt empatisk begravningsentreprenör.
Jag fick all hjälp som man behöver i en svår stund. Det var inte bara ett arbete utan också mycket medmänsklighet.
Härligt och varmt bemötande. Hjälp med alla våra behov på bästa sätt. Så nöjda och kan bara rekommendera Lenbergs. Stort Tack och speciellt tack till Anna.
Ödmjuka inför vad man genomgår och sin sorg
Vi blev så otroligt fint bemötta av Lenbergs när vår pappa gick bort för några år sedan, så när mamma nu lämnade oss också var det alldeles självklart att be Lenbergs om hjälp igen att ordna med en ljus och vacker begravning samt en fin minnesstund på Yxhammargården. De tänker på allt och går hela tiden ett steg längre för att få allt att kännas personligt - allt från val av präst till utformning av ceremoni, program och utsmyckning. De är också snabba, vänliga och omtänksamma i sin kommunikation. Jag rekommenderar dem varmt!
Vi får alltid ett genuint bemötande av er personal.
Fantastiskt bemötande, underlättar en mycket svår stund ❤️
Liv gjorde ett fantastiskt bra jobb. Tack
De förväntningar jag hade stämde in med tidigare möten så jag visste att de var bra
Har under drygt 20 år haft begravningar ihop med Lenbergs i mitt yrke som Pastor och varit jättenöjd. Så när jag själv stod inför beslutet när min fru fick flytta hem till Herren var det självklat att anlita Lenbergs!
Jag tycker att Lenbergs är en jättebra begravnings byrå och mycket trevliga och mycket hjälpsamma
Fint mottagande Bra information Bra förslag till begravningsakten
Bra bemötande, Hög servicegrad även när vi som kund strulade och ändrade,. Kunskap och rutin fanns i överflöd. Men allt detta hade jag förväntat mig eftersom vi anlitat Lenbergs flera gånger förut.. Vi köpte hela begravningsdelen från bisättning till begravning, minnesstund. Vi köpte också bouppteckningen.
Vi var själva klara över flesta detaljerna när vår mamma begravdes. Lenbergs representant mötte våra önskemål och hjälpte till med de mer formella delarna. Representanten skötte allt på ett lugnt, diskret, proffsigt och värdigt sätt. Barnbarnen, som bar kistan, fick klart och tydligt de instruktioner som behövdes. Kristina och systrarna
Vi blev bemötta med respekt , enkelhet och med omsorg.
Oerhört proffsigt bemötande men samtidigt ödmjuka och förstående i vår sorg när mamma gick bort. Har väglett och hjälpt oss från första mötet och vi har egentligen inte behövt att tänka så mycket utan hjälpen har funnits där hela tiden. Mitt i sorgen hade vi nog inte så stora förändringar men kan ärligt säga att jag vet inte vad mer som lenbergs hade kunnat göra för oss Vi fick hjälp av Cecilia och jag rekommenderar henne till alla - oerhört behaglig som person och verkligen rätt för uppgiften!
Vi blev väldigt bra bemötta och hade ett fint och bra första möte. Tacksamma för idéer och förslag. Jan-Erik är toppen. Vi fick hjälp med begravning som är gjord med en toppen präst. Har bett om hjälp med bouppteckningen som inte är klar ännu.
Vänligt bemötande. Fint arrangemang i kapellet
Jag har absolut inget att klaga på utan jag har fått ett fantastiskt bemötande från alla på Lenbergs begravningsbyrå, och de har även varit behjälpliga med allt runt min mammas bortgång. Det finns inte ord hur mycket jag beundrar den personalen och framför allt personen som var till min hjälp
Väldigt trevliga och omtänkasmma. Hade inga förväntningar alls om hur det skulle vara. Begravningsstöd men har också bet om hjälp med boupptäckning
Professionella och empatiska, lätt att få kontakt.