Vi fick ett väldigt bra bemötande både på första träffen och på begravningen. Vi är nöjda.
Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Vårt mål är att skapa en personlig begravning som speglar den dödes personlighet och de anhörigas önskemål. Vi strävar så långt det är möjligt efter att du har samma kontaktperson genom hela processen, något som skapar trygghet och ger möjligheter att utforma ett fint avslut. Tjänster som vi erbjuder är: Begravningar, familjejuridik...
918 omdömen om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket trevlig o proffesionell personal
Jag är jättetacksam till Lenbergs Begravning &Familjejuridik och främst till Tobias Ragnarsson han som tog hand om min mans begravning . En bra rådgivare och hjälpsam . Med hans vänlighet gick lättare för mig att gå genom denna tid ( begravning) Jag köpte nästan alla tjänster som man kan köpa.Dessa tjänster som jag hade råd att betala. Tack MVH Angela
Respektfullt, professionellt och empatiskt bemötande.
I denna svåra sorgliga stund har jag och barnen fått all hjälp på bästa sätt från Lenbergs.Begravnings Familjejuridik..Vi har haft mest kontakt med Lars Böhm, Janne , Julia Alexandersson och receptionen samtliga har visat ett så fint bemötande och empati Det värmer. Agneta
Gott och professionellt bemötande.
Blev bemött på ett väldigt fint sätt och hade en fin dialog med Anna om hur avskedet av min make skulle se ut.Ville ha en borgerlig begravning och är väldigt nöjd. Precis varit i kontakt med Emma ang bokslut ock är också nöjd med telefonsamtalet. Har inte träffat henne personligen än.
Jättebra, med hjälp, bra service och information
Vi har anlitad Lenberg’s både när det gäller begravningar samt juridik . Lättillgängliga , tillmötesgående och mycket trevliga Rekommenderas varmt !
Vi har anlitat Lenbergs vid flera begravningar och det är vårt första val alltid. Vi har alltid blivit nöjda Proffsigt bemötande , ställer upp med det lilla extra, snabba med att återkoppla. Empatiska . Kan hjälpa till med helheten . Alla i personalen är trevliga. Vill dock ge Cecilia Wiklund extra tack. Hon är fantastisk.
Trevliga, tillmötesgående och proffsiga. Fick bra hjälpa redan från första samtalet. Jättenöjd!
Jag är mycket nöjd med all den hjälp som jag fått av Lenbergs. Det blir högsta betyg😊
Vi blev bemötta med vänlighet och förståelse när vår mamma hade gått bort. Entreprenören var lätt att få tag i om det var något vi funderade på. Det enda som var lite tråkigt var kanske att de som skulle bära kistan fick informationen precis innan begravningsakten skulle börja, inne i kyrkan, framför kistan när alla gästerna redan hade satt sig ner. Det kunde kanske ha gjorts lite tidigare. Annars gick allt som det skulle.
Väldigt fint tillmötesgående och fint bemötande. Fått mycket bra hjälp!
Proffsigt och tillgodosåg våra behov fullt ut
Har varit i kontakt med Lenbergs vid flera tillfällen och upplevt ett fint bemötande, bra service och tillgänglighet. Upplevt bra samarbete och med idéer kring upplägg av begravning.
Fint bemötande. Hade önskat lite mer information i både text och muntligt hur allt går till gällande ekonomi och allt man behöver göra när en anhörig har gått bort som bodelning, avsluta konton mm. Begravningsakten som vi fick bra hjälp med blev vi fantastiskt nöjda med.
Så fint bemötande från Lenbergs när jag ringde efter att min mor gått bort och när personal kom för att hämta min mor från sitt hem. Begravningsakten på Mariakapellet i Fristad blev ett riktigt fint minne för oss. Stort tack!
Trevlig och kunnig personal som hjälpte oss med begravning samt bouppteckning
Professionell, i en lugn miljö.
Fint och omtänksamt omhändertagande, de ställde upp fantastiskt bra då det var jul och nyårshelger med extra transportkrångel. Jag inte gjort bouppteckningen än med bra inledande samtal med juristen Emma. Kan varmt rekommendera Lenbergs.
Anna var fantastik när vi begravde pappa.
Proffsigt, vänligt och omsorgsfullt. Vi hade höga förväntningar som Lenbergs levde upp till. Lenbergs tog hand om vår käras begravning och minnesceremoni med bästa tänkbara bemötande och service. Vi är mycket tacksamma!
Proffesionella, lyhörda och enkla att ha att göra med. Tobias och Roger är riktigt bra. Rekommenderas varmt.
Har bara positiva upplevelser. Fick ett fint och proffsigt mottagande. De har gjort sitt yttersta för att tillgodose våra önskemål. Helt enkelt superduktiga i sin yrkesroll!! Vi har också fått ärliga svar på de frågor och funderingar vi haft och har. Allt är dock inte klart ännu. Detta gäller begravning och bouppteckning för min mor.
Bra bemötande och snabb och god hjälp i en situation där man är vilsen
Lugnt och fint mottagande. Förhoppningsvis prisvärt.
Jan-Erik Selin har tagit hand om avslutet för min mor på ett strålande sätt. Han har varit närvarande, kunnig och stöttande för både mig men framför allt min far. Hela förfarandet, från jourtiden på natten och hela vägen till bouppteckning, kan bara sammanfattas med ett strålande utförande. Som vanligt väldigt nöjd med Lenbergs, även om jag hoppas det dröjer till vi hörs igen!
Min mamma, bror och jag besökte Lenbergs begravningsbyrå för att min pappa hade gått bort. Vi blev mycket väl mottagna i alla situationer, kände stor empati. Planeringen av begravning, kontakten innan och efter samt begravningen gick mycket bra. Kände oss både sedda och hörda i dessa svåra samtal. En fråga som vi kunde ha fått är: ”Vill ni ha ett kostnadsförslag på vad vi har pratat om?” Då får vi som ”kund” bestämma själva om vi vill diskutera det eller inte eftersom det är svårt som sorgdrabbad att fråga, och som i vårt...
Hej Eva-Marie Så fint att ni känt er sedda och hörda, det är viktigt för oss. Lika viktigt är att vi är tydliga kring kostnader. Som du säger får man ett skriftligt kostnadsförslag i mötet med sin rådgivare och detta ska gås igenom i mötet för att man ska känna sig trygg med vilka kostnader som är förknippade med de önskemål man pratat om. Sedan har man alla möjligheter att fundera och ev justera om något inte känns bra. Tack för din återkoppling, det är värdefullt för oss och vi tar med det i vårt arbete framåt.
Jättebra bemötande och återkopplar hela tiden vad som sker. Känns tryggt.
Lätt att nå dom även på jour tid. Ett mycket varmt och vänligt bemötande. Bra information om olika kostnader.
Bra mottagande bra med allt som rör min frus begravning
Vi är väldigt nöjda med allt bemötande Tack för allt Mvh Lilja Radeberg
Så professionellt och fint hanterat från första kontakt med Lenbergs. En tydlighet i hela processen där vi i familjen blev bemötta med stor värme, empati och kunskap. Att i sorgens stund kunna släppa allt praktiskt var så värdefullt. Vi fick allt stöd vi behövde och mer därtill. Känner stor tacksamhet för sättet att bemöta och hantera allt kring begravningen, minnesstund och bouppteckning. Respektfullt med värme och stor kompetens.
Ett bra bemötande och snabb och bra service hela vägen
Väldigt lättsamt, fick fantastiskt bemötande av Janne på Lenbergs!
Ifrån Död till sten . Bra förståelse ifrån rutinerad firma. Ordning och reda
Jag och min bror blev bemötta med trygghet och empati i samband med vår pappas bortgång. Vi fick den hjälp vi behövde på ett inkännande sätt. Det känns tryggt att Lenbergs kan bistå med helheten kring begravning och bouppteckning. Det underlättar verkligen när familjen är i sorg.
Blev bemött på ett mycket professionellt sätt i flera led. Medarbetarna på Lenbergs bidrog till att skapa ett fint minne för oss anhöriga i en mycket jobbig stund och tog sig tid att svara på alla de frågor som vi hade i samband med begravningen, på ett mycket respektfullt och förtroendeingivande sätt.
Ett fantastiskt tillmötesgående med en väldigt hjälpsam begravningsentreprenör som verkligen tillgodosåg våra önskningar i samband med begravningen vilket verkligen gjorde begravningsakten till ett ljust och vackert minne för oss anhöriga och andra som deltog i begravningen. Jag kan varmt rekommendera Lenbergs begravningsbyrå.
Trevligt och lättsamt bemötande vid ett ledsamt tillfälle. Vi var inte så förberedda men vi fick till ett bra möte, en bra hjälp som ledde till en fin minnesstund för mamma.
Vi blev mycket väl bemötta. Som vanligt levde Lenbergs upp till våra förväntningar. (Det kostar dock väldigt mycket pengar. Nu hade mamma tillgångar till detta men tänker att alla har nog inte råd.) Vi var väldigt nöjda med begravningen och middagen efteråt.
Har fungerat som tänk. Dom har svarat på våra frågor och vi är nöjda.
Enkelt och seriöst bemötande av Lenbergs personal.
Vår kontakt vid första mötet var alldeles för stressad och forserande. Begravning av min Mamma
Har blivit väl mottagna från början till slut!! Var på bouppteckning i veckan och även om Per Johansson som var mest insatt inte var där, så blev det bra ändå!! Tack !!!
Vi blev bemötta på ett fint och värdigt sätt Tack vare Lenbergs fick vi ett avslut för min pappa som kommer vara ett ljust minne för oss
Jag har bara positiva upplevelser av både bemötande och engagemang liksom själva begravningen och minnesstunden
Jag anser att jag blev utomordentligt väl bemött och att jag verkligen fick all den hjälp och stöd som jag kunde begära..
Otroligt bra bemötande och transparens gällande priser mm. Jan-Erik var en trygghet i vår jobbigaste tid.