Förstående, lyhörda, professionella och omtänksamma när min lilla moster hade somnat in ❤️
Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Vårt mål är att skapa en personlig begravning som speglar den dödes personlighet och de anhörigas önskemål. Vi strävar så långt det är möjligt efter att du har samma kontaktperson genom hela processen, något som skapar trygghet och ger möjligheter att utforma ett fint avslut. Tjänster som vi erbjuder är: Begravningar, familjejuridik...
953 omdömen om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Sedan starten hos Reco 2021
Roger gjorde ett mycket bra jobb genom hela processen.
Vi är väldigt nöjda med allt stöd och bemötande. Vi har känt oss omhändertagna. Jan-Erik Selin är verkligen en fantastisk person med.hjärtat på rätta stället. Han var dessutom uppskattad och vi har hört många säga vilken bra begravningsentreprenör som var med i kyrkan och på minnestunden Ett varmt innerligt tack från Familjen Till Margareta Persson
Bra bemötande! Tackar så mycket!
Det gällde en begravning. Vi blev bra bemötta och fick hjälp med det vi ville. Inget att klaga på. Även ett samtal när begravningen var över kändes bra.
Allt är bra och enligt förväntningarna.
Har inget att invända. Bra bemötande
Vi fick hjälp av Lenbergs Begravningsbyrå när vår pappa dog 2021 och vi var väldigt nöjda med allt då. Därför var det nu självklart att vi även i år när vår mamma dog tog kontakt med Lenbergs igen. Vi blir väldigt väl bemötta och de fixar allt med våra önskemål. De är proffsiga och gör oss anhöriga lugna.
Fint bemötande och mycket bra genomförande av begravning.
Mycket fint bemötande,fick den info vi behöver,o en så fin begravning,så tack än en gång,Janne Selin.Mvh Anette Öberg m familj.
Fantastiskt bemötande, fin begravning. Kan omöjligt bli bättre!
Mycket mycket bra. Känner mig trygg och väl omhändertagen. Har anlitat lenbergs vid 3 tillfällen och kan varmt rekommendera.
Besöket bar otroligt bra familjärt och skönt att någon tar hand om det juridiska.
Vid första kontakten med Lenbergs var en diskussion kring hur vår Ingrid skulle hämtas. Kista eller påse. Kändes mer som försök till försäljning av Kista. Färgval m m. Lite svårt att hantera just i den stunden. Svärfar hämtades i påse. Blev lite tid över sen för att ta beslut.
Hej Kjell! Av värdighet för den avlidne brukar vi erbjuda att hämta direkt i kista då det är möjligt. Dels för att ge en kär anhörig möjlighet att komma direkt i sin sista vila i kistan och dels för att spara kostnader för transporter åt dödsboet då vi inte behöver köra via bårhuset utan kan transportera kistan direkt till bisättningslokalen. Vi förstår att valet av kista kan kännas snabbt inpå, och då har man alltid möjlighet att istället välja en bårhämtning och göra valet av kista vid ett senare tillfälle.
Profetionellt, tryggt , inlyssnande och fint bemötande
Anlitade Lenbergs för begravningstjänst. Kände mig välkommen och blev proffsigt bemött av trevlig personal. Fick bra information och kände mig trygg.
Proffsigt och flexibelt. Vi är så nöjda med bemötandet och hela genomförandet av pappas begravning. Även minnesstunden efter på Yxhammarsgården var mycket fint ordnat. Kan varmt rekommendera Lenbergs.
Fint bemötande,bra service. Toppen.
Har inga klagomål överhuvudtaget. Trevligt bemötande, väldigt fin begravningsceremoni inklusive urna, blommor och andra dekorationer, samt god mat och fin lokal för minnesstunden efteråt.
Linda var mycket inlyssnande och tillmötesgående under hela tiden. Under begravningsgudstjänst o efteråt fanns hon hela tiden, tog ingen plats men otroligt närvarande och hjälpte till med allt. Jag kände mig så trygg och lugn i allt hela dagen. Smyckandet av kistan och i gudstjänstrummet var så vackert o stämde så fint in på mamma. En eloge även till Gustav som alltid svarade i telefon och var mycket behjälplig flera gånger.
Då vi aldrig befunnit oss i denna situationen innan visste vi bara att vi behövde hjälp att få ihop allt från begravning till bouppteckning och i vår släkt har Lenbergs varit begravnings byrån som anlitats. Vi blev väldigt fint bemötta av Cecilia med mycket värme och omtanke men med rak och tydlig information om vad vi behövde ta beslut om, det var bra. Cecilia lyckades även under träffen stuva om så alla våra önskemål gick att få ihop, präst, kapell, dag, Yxhammarsgården, när det väl var dags för begravning fanns Anna...
Fint bemötande från första dag till sista.Fint avslut med representant från byrån. Kan inte tänka mej ett finare avslut av min älskade man.Kan varmt rekommendera till andra i min omgivning.
Trevligt och omtänksamt . Snabba svar . Fin minnesceremoni !
Lenbergs gav oss ett varmt o engagerat intryck utöver det vanliga
Vi fick ett mycket bra bemötande. Roger Sandström som vi hade var toppen, uppträdde lungt och omtänksamt. Han ordnade begravning och minnesstunden så fint. Hörde av sig för att höra hur jag mådde. Han är värd ett fång rosor för det fina jobb han gjorde . Tack.
Hej! Liv var helt fantastisk tog väl hand om mig när min älskade mamma hade somnat in. Kunde ringa henne hela tiden ang allt. Gav mig goda ord hur skulle tänka med allt. Tack för fin bemötande från alla på Lenbergs Ulrika
Vänligt och korrekt bemötande och utförande,
Vi blev väldigt bra bemötta och väldigt proffsigt. Vi köpte begravning.
Lyhört och vänligt bemötande.
Bra bemötande vid min systers bortgång. Gravsättningen blev minnesvärd. Vill även ha tjänsten : tömning/städning samt bouppteckning. Så nöjd hittills, bouppteckningen inte klar ännu.
När pappa avled tog vi kontakt med Lenbergs som skötte allt från början till slut. Professionellt bemötande från alla vi hade att göra med. Fint stöd i alla steg. Tack!
Fint och proffsigt bemötande under hela processen. Rekommenderar varmt Lenbergs.
Mycket fint, varmt och engagerat bemötande och genomförande både vid samtal inför begravning och under själva begravningen.
Utmärkt på alla vis! Inga omständiga eller onödiga procedurer utan allt rullar på! Högsta betyg med en extra guldstjärna till Carina och Tobias!
Proffsig bemötande och omhändertagande.
Vi fick ett väldigt bra bemötande både på första träffen och på begravningen. Vi är nöjda.
Mycket trevlig o proffesionell personal
Jag är jättetacksam till Lenbergs Begravning &Familjejuridik och främst till Tobias Ragnarsson han som tog hand om min mans begravning . En bra rådgivare och hjälpsam . Med hans vänlighet gick lättare för mig att gå genom denna tid ( begravning) Jag köpte nästan alla tjänster som man kan köpa.Dessa tjänster som jag hade råd att betala. Tack MVH Angela
Respektfullt, professionellt och empatiskt bemötande.
I denna svåra sorgliga stund har jag och barnen fått all hjälp på bästa sätt från Lenbergs.Begravnings Familjejuridik..Vi har haft mest kontakt med Lars Böhm, Janne , Julia Alexandersson och receptionen samtliga har visat ett så fint bemötande och empati Det värmer. Agneta
Gott och professionellt bemötande.
Blev bemött på ett väldigt fint sätt och hade en fin dialog med Anna om hur avskedet av min make skulle se ut.Ville ha en borgerlig begravning och är väldigt nöjd. Precis varit i kontakt med Emma ang bokslut ock är också nöjd med telefonsamtalet. Har inte träffat henne personligen än.
Jättebra, med hjälp, bra service och information
Vi har anlitad Lenberg’s både när det gäller begravningar samt juridik . Lättillgängliga , tillmötesgående och mycket trevliga Rekommenderas varmt !
Vi har anlitat Lenbergs vid flera begravningar och det är vårt första val alltid. Vi har alltid blivit nöjda Proffsigt bemötande , ställer upp med det lilla extra, snabba med att återkoppla. Empatiska . Kan hjälpa till med helheten . Alla i personalen är trevliga. Vill dock ge Cecilia Wiklund extra tack. Hon är fantastisk.
Trevliga, tillmötesgående och proffsiga. Fick bra hjälpa redan från första samtalet. Jättenöjd!
Jag är mycket nöjd med all den hjälp som jag fått av Lenbergs. Det blir högsta betyg😊
Vi blev bemötta med vänlighet och förståelse när vår mamma hade gått bort. Entreprenören var lätt att få tag i om det var något vi funderade på. Det enda som var lite tråkigt var kanske att de som skulle bära kistan fick informationen precis innan begravningsakten skulle börja, inne i kyrkan, framför kistan när alla gästerna redan hade satt sig ner. Det kunde kanske ha gjorts lite tidigare. Annars gick allt som det skulle.
Väldigt fint tillmötesgående och fint bemötande. Fått mycket bra hjälp!
Proffsigt och tillgodosåg våra behov fullt ut