LevandeTak

LevandeTak

levandetak.se
  • Badge2025
4.6

LevandeTak är ett företag med ett hållbart taktänk som behandlar och förebygger alger på tak. Vi erbjuder professionell algbehandling för att bekämpa och förebygga organisk påväxt på tak. Organisk påväxt kan leda till fuktproblem och försämrar takets eller fasadens förmåga att skydda sig mot väder och vind. Förutom algbehandling...

28 omdömen om LevandeTak

Sedan starten hos Reco 2024

Andreas H
Skrev om LevandeTak

Super bemötande och duktiga killar!

Mikael A
Skrev om LevandeTak

Proffsigt och trevligt bemötande. Gjorde tak jobbet snabbt och smidigt

Svar från LevandeTak

Tjena Mikael! Tack så hjärtligt för dem fina orden :)

Eivor P
Skrev om LevandeTak

mycket trevligt bemötande av båda personerna hade mycket mossa på taket, ville få bort så mycket det bara går pga ev. försäljning vi tyckte de gjorde ett bra jobb, väldigt tillmötesgående och snabba

Svar från LevandeTak

Hej Eivor! Tack för dem fina orden. Resultatet kommer bli super till er försäljning!

Maj Eva Margareta S

Det kom litet plötsligt när Levande Tak var i gatan. Snabbt och effektivt. Jättetrevliga killar.

Svar från LevandeTak

Hej Maj! Tack för en trevlig recension, ser fram emot resultatet :) Trevligt helg!

Sandgren Ronnie S

Trevliga killar som var noggranna att täcka växter mm innan man startade behandling av taket. Arbetar genomfördes proffsigt både hos oss och min granne och resultatet visar sig efter några veckor. Vi rekommenderar gärna Levande Tak om du står i begrepp att ta beslut om att åtgärda mossa på ditt tak. Med vänlig hälsning från Östra Lerberget

Svar från LevandeTak

Hej Ronnie! Extremt tacksam för dem fina orden! Kul att allt kändes så bra för dig med allt, ser framemot resultatet under året :)

Kien L
Skrev om LevandeTak

Bra kommunikationer med levande tak. Takbehandlingen gick väldigt smidigt.

Svar från LevandeTak

Hej Kien! Stort stort tack, blev ett väldigt bra arbete rakt igenom!

Anita S
Skrev om LevandeTak

Vi fick mycket fint bemötande av LevandeTak. Arbetet, som bestod av algbehandling, utfördes noggrant. Vi ser fram emot våren då resultatet börjar synas. M v h

Svar från LevandeTak

God kväll Anita! Så fint av dig att skriva en liten text om oss här, uppskattas väldigt mycket för oss båda. Vi ses igen framåt :)

Carl A
Skrev om LevandeTak

Otroligt smidigt och proffsigt. Första kontakt ringde de på ytterdörren och presenterade sig och vad de ansåg att mitt tak behövde för behandling. Skickade därefter offert via sms (supersmidigt) som accepterades. Vi bestämde att de skulle höra av sig och bestämma exakt datum och tid när vädret var ok för takbehandlingen. Så gjordes och de kom på också utsatt tid. Presenterade sig igen. De hade all nödvändig utrustning med sig som stegar och täckplast. Det enda de behövde var tillgång till vatten. De täckte för stora blomkrukor...

Svar från LevandeTak

Hej Carl! Stort tack för en väldigt fin recension! Kul att du är så nöjd med allt, ser fram emot resultatet ;)

Henrik A
Skrev om LevandeTak

LevandeTak har ett vänligt bemötande. Processen att de inte beträder taket var ett av mina kriterier. De gjorde arbetet en dag när jag inte var hemma men dokumenterade med foto under processen så att jag kunde se vad som var gjort. Sen att mossan försvinner har jag inte märkt av, men arbetet gjordes för en vecka sedan och enligt företaget så tar detta månader. Överlag är jag nöjd med LevandeTak och deras arbete. /Henrik

Svar från LevandeTak

Tjena Henrik! Väldigt tacksam för dem fina orden. Blir kul och se resultat vidare under året :)

Eva-Lott J
Skrev om LevandeTak

Tack för ett proffsigt och välgjort arbete!! Och inte minst ett mycket trevligt bemötande!. Mvh Eva-lott o Ingemar l Lerberget

Svar från LevandeTak

God förmiddag Eva-Lott & Ingemar! Uppskattar dem fina orden från er sida, väldigt kul och träffa er med! Ser med spänning fram emot förändringen på ert tak här framöver :)

Carina J
Skrev om LevandeTak

Trevligt bemötande från första kontakt. Arbetet utfördes noggrant och de lämnade allt rent och snyggt efter sig. Kan verkligen rekommendera Levande Tak till er som behöver takrengöring.

Svar från LevandeTak

Hej Carina! Va kul och höra du är nöjd med arbetet och stort stort tack för dem fina orden!!

Jan M
Skrev om LevandeTak

Trevligt bemötande och Hugo var mycket effektiv och vi ser fram imot våren med ett rent och snyggt tak.

Svar från LevandeTak

God förmiddag Jan! Stort tack och kul vi kunde hjälpa dig!

Stefan L
Skrev om LevandeTak

Bemötandet från Levande Tak ( Hugo) var professionellt och med mycket hjärta. De brinner för sin affärsidé, vill verkligen göra ett bra intryck och ett gott arbete. Levande Tak levererade enligt vår överenskommelse kring utförande, dag och tid .

Svar från LevandeTak

Hej Stefan! Kul och höra du är nöjd med helhetsupplevelsen, värmer hjärtat!

Bo K
Skrev om LevandeTak

Jag har blivit mycket bra och trevligt bemött. Det dröjer ju lite innan effekten av behandlingen behandlingen kommer att märkas, men så här långt har mina förväntningar blivit besannade. Det jag köpte, och fick levererat på ett mycket bra sätt, är besprutning av mossa och rensning av hängrännor.

Svar från LevandeTak

God förmiddag! Kul att vi kunde hjälpa dig. Blev väldigt bra och bättre kommer det bara bli. Ta väl hand om dig så hörs vi av framåt :)

Mats A
Skrev om LevandeTak

Kom utlovad tid bra jobb rent o snyggt efter avsluta arbete

Svar från LevandeTak

Hej Mats! Tackar ödmjukast för dem fina orden. Ser fram emot att se resultat på ditt tak här framåt :)

Björn H
Skrev om LevandeTak

Bra arbete, kan rekommenderas.

Svar från LevandeTak

Tjena Björn! Tack för dem fina orden, det värmer!

Thorbjörn P
Skrev om LevandeTak

Väl bemött av företagets representant. Dock vet jag inget om resultatet, då detta visar sig först om några månader när deras behandling gjort verkan.

Svar från LevandeTak

Tjena Thorbjörn! Blir spännande att se förändringen som kommer ske här nu över tid. Ta hand om er :)

Mats B
Skrev om LevandeTak

Vi blev bemötta väl, de knackade på och presentera deras taktvätt. De berättade om vad de använde för medel och hur det skulle verka på taket. Och resultatet av det vet vi inte förrän till sommaren. Vi är nöjda med killarna och deras jobb. Så fint att de kom tillbaka och önska God Jul och att de skänkt en slant till Barncancerfonden av det vi betala för taktvätten.

Svar från LevandeTak

Tjena Mats! Vi tackar ödmjukast för dem fina orden och ser med spänning framemot resultatet av behandling på ert tak. Ha en trevlig vecka!

Stig N
Skrev om LevandeTak

Blev kontaktad via dörrknackning. Har egentligen som princip att inte handla vid dörren men presentationen var så seriös och tydlig att jag gjorde ett undantag och bestämde mig för att göra en takbehandling mot alger och lava. Några dagar därefter gjordes behandlingen och allt skedde smidigt.

Svar från LevandeTak

Hej Stig! Tacksam för dem fina orden! Ser framemot resultat på ditt tak under året!

Lennart K
Skrev om LevandeTak

Vårt tak behandlades mot mossa odyl. Bemötande och information var mycket detaljrikt och vänligt. Den dokumentation vi fick var mycket bra och utförlig. Vi informerades när arbetet skulle ske och det genomfördes snabbt och proffsigt. Rekommenderar gärna detta företag till andra.

Svar från LevandeTak

Uppskattar dem fina orden Lennart! Ser framemot resultatet på ert tak här framöver. God fortsättning!

Ulf A
Skrev om LevandeTak

dom verkar trevliga och beskrev arbetet som dom skulle göra på ett bra sätt

Svar från LevandeTak

Stort tack för dem fina orden Ulf! God fortsättning!

Britt-marie Görel B

Jag köpte en tjänst att de skulle rengöra mitt tak genom att lägga på en sorts av beläggning som tar bort smuts o mossa! De ska tydligen inte synas förrän framåt våren att nånting hänt med taket! Mycket trevlig kille som kom o knackade på min dörr o förklarade vad detta innebar och vad dom erbjöd ! Arbetet utfördes snabbt o jag hoppas att jag ska kunna se ett bra resultat framöver ! Priset var ju också överkomligt !

Svar från LevandeTak

Tack för dem fina orden Britt-Marie och tack för förtroendet. Kommer bli hur bra som helst här framåt. God fortsättning!

Ulf S
Skrev om LevandeTak

Vi blev kontaktade av Levande Tak för behandling av mossa och alger på vårt tak. Ett proffsigt och trevligt bemötande av dem, som några dagar senare kom och utförde behandlingen. De var noggranna och effektiva och nu, ett par veckor senare ser vi redan resultat av deras arbete med gulnande mossa. Vi ser fram emot fortsatt kontakt med dem när det behövs.

Svar från LevandeTak

Värmer hjärtat att höra dem fina orden Ulf! Härligt och höra att behandlingen redan har gjort effekt på ert tak, kommer bara bli bättre med tiden. God fortsättning!

Ulrika B
Skrev om LevandeTak

Väldigt trevligt bemötande. Då försening uppstod hörde de genast av sig per telefon. Det var ordning och reda när de var här och utförde sitt arbete. De städade undan efter sig. Det är väldigt trevliga killar, båda två. Vi beställde taktvätt.

Svar från LevandeTak

Va härligt och höra att du blev nöjd med arbetet Ulrika! Ska bli spännande att se resultatet här framåt :) God fortsättning!!

Pia M
Skrev om LevandeTak

Är otroligt imponerad av Linus och Hugo på LevandeTak, från första presentationen de gjorde av sig själva och företaget, och fortsatt nu efter en första genomförd algbekämpning av mitt tak. Omtanke, professionellt utförande, återställning och uppföljning - det är så här man önskar att alla företag skulle arbeta! Den personligt avlämnade julhälsningen med förmån Barncancerfonden, värmde mitt hjärta! Tack Linus och Hugo, lycka till med allt ni företar er i framtiden, det kan bara bli succé om ni jobbar vidare precis som nu!

Svar från LevandeTak

Stort tack för dem fina orden Pia! Va roligt att du tyckte om vår julhälsning och vi är så tacksamma att vi fick möjligheten att hjälpa dig. God fortsättning!

Anders N
Skrev om LevandeTak

Levande Tak uppträdde professionellt på alla sätt från införsäljning till utförande. Vi köpte en algbehandling samt rengöring av vindsskenor och vi är mycket nöjda med arbetet.

Svar från LevandeTak

Tack för de Anders! Kul att ni blev nöjda med vindskivorna vi tvättade & algbehandlingen på taket! :)

Gustav E
Skrev om LevandeTak

Mycket bra bemötande och smidiga att ha att göra med. Snabbt och kunnigt utförande. Mycket bra service. Rekommenderas varmt

LevandeTak gillar detta
Svar från LevandeTak

Tack för de Gustav! Kul du är nöjd. Ska bli spännande att se hur fint slutresultatet blir till våren! :)

Anders N
Skrev om LevandeTak

Bra och professionellt agerande, från köp till utförande. Vi är mycket nöjda med vår alg behandling.

LevandeTak gillar detta