Försök bespara era pengar och gå inte till denna typ av "mobilfixare".
Börjar med att jag kommer in med min Iphone XS och frågar om dom kan byta batteri och framsida/skärm....vilket var ok sa dom och jag frågar då vad det är för typ av skärmar (då jag haft erfarenhet av tidigare då jag bytte på ett liknande shady ställe med alibaba produkter från china) Frågar återigen om det är liknande skräp som i länken för någon hundralapp drygt
Står på det dom marknadsför att nej nej de är Original vi har....och dom funkar bra....
Ok ,nice säger jag då lämnar jag in den och dom byter batteri och framsida skärm/skärmskydd för en nätt summa på 3447:-.
Perfekt, plockar upp luren......går några dagar och när lillen vaknar upp en morgon är luren helt uppsvälld och ser ut att explodera när som.
Går tillbaka och då säger man att , oops sånt kan ibland hända men vi byter ut den igen så får vi hålla tummarna....*fniss fniss*.....jag tänkte mer att ge mig tillbaka mina pengar så jag kan dra till Apple som byter till en original skärm för mer eller mindre samma pris (800:- dyrare skulle det bli med batteribyte inkluderat och då allt original) så betänk noga om ni ska ge dessa summor för något som inte fungerar och dom försöker Hustla sig ur med att garanti etc. inte gäller då det är självförvållat etc......allt för att inte ta ansvar för att dom säljer katastrofgrejer till samtliga lurar.
Han/säljaren på plats nämnde att ser du att det står Apple original eller?
Det står "bara" Original produkt......ehh.....när jag ser original produkt då tänker jag givetvis att det är ORIGINAL/OEM givetvis....isåfall ska man inte marknadsföra det på det sättet och exemplevis skriva en bättre kopia av Original/Oem som kan då ifrågasättas....och bör följa med ett extremt förmånligare pris givetvis då det är en TVEKSAM kopia man slänger på lurarna man byter..
Själv sitter man nu och känner sig total blåst av dom här skojarna, vilket jag givetvis tar vidare med ARN men råder att INGEN går till denna typ av skojarföretag....max till att byta något skärmskydd alternativt köpa tillbehör.....men att tro att man ska laga sin telefon som har sprucken skärm,battei,kameralins eller annat strul.....tänk en gång till och gå till ett certifierat bolag som har ORIGINAL/OEM produkter....annars är det som att chansa och slänga pengar i sjön bara då du garanterat inte får något hållbart...utan en Alibaba kopia av tveksam kvalite....så mitt korta råd.....GÅ ALDRIG TILL EURONICS MOBILMÄSTER eller något liknande skojbolag osm bedriver den här typ av verksamhet!!!!