Tillförlitliga, flexibla och städar bra!
Lindalens Städ och Tilläggstjänster AB
Lindalens Städ och Tilläggstjänster har underlättat vardagen för stockholmare sedan 1989. Vi vet vikten över att få tiden att räcka till och få tid över till annat - därför finns Lindalens! Vi tar oss an alla uppdrag, både för privatpersoner men även företag och bostadsrättsföreningar. Våra ledord är kvalitet, kontinuitet och...
19 omdömen om Lindalens Städ och Tilläggstjänster AB
Sedan starten hos Reco 2021
Trevlig personal, men slarvar tex under sängar och går innan tiden är ute.
Bra bemöttande. Mycket nöjd med städkvaliteten. Nöjd enl de förväntningar vi hade. Ett stort minus för att i appen utlovad ankomsttid ofta inte hålles. Acceptabelt är runt 15 min sent men inte 1/2 timme , tre kvart.
Jag Lindalen redan flera år och är mycket nöjd med företaget. Jag har inga anmärkningar. Ser alltid fram till deras besök:
Anlitat dem flera gånger för fönsterputsning. Punktlighet och noggrannhet. Rekommenderas varmt!
Snabba och noggranna. Trevliga!
Känns tryggt och proffsigt Viktigt med kontinuiteten
Mkt bra städning och trevligt bemötande! Fantastiskt rena fönster! Snabbt och effektivt utfört arbete. Vi är mycket nöjda!
Trevlig à hjälp samma bra städat 😅
Mycket bra. Trevliga personer. Högsta betyg
Köpte tjänsten fönsterputsning. Snabb och effektivt blev det genomfört. Har haft samma fönsterputsare i flera år vilket ger en trygghet för mej. Lär känna varandra vilket är bra. Stort plus .
Jättebra, mycket bra, bäst, rekommenderas
Trevlig personal som städar, oftast fullt nöjd med resultatet, oftast lätt att få tag i adminkontoret när så behövs, inte jättebilligt, men hoppas istället att medarbetarna har bra villkor och kollektivavtal.
Punktlig, kompetent och trevlig personal
Noggranna, flexibla. Punktliga
Fönsterputs. Fantastiskt bra och trevlig kille som utförde jobbet.
Mycket trevligt bemötande, utmärkt städning av en trevlig tjej.
Korrekt Låga förväntningarna jag köpte ett storstädningspaket
Bra och trevlig personal. Vi är jättenöjda