Har städning en gång per månad. Det fungerar bra. Personalen är trevlig
Lindalens Städ och Tilläggstjänster AB
Lindalens Städ och Tilläggstjänster har underlättat vardagen för stockholmare sedan 1989. Vi vet vikten över att få tiden att räcka till och få tid över till annat - därför finns Lindalens! Vi tar oss an alla uppdrag, både för privatpersoner men även företag och bostadsrättsföreningar. Våra ledord är kvalitet, kontinuitet och...
76 omdömen om Lindalens Städ och Tilläggstjänster AB
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Mona, tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster och personal. Hälsningar Lindalens Städ
Det var bra allting Mycket nöjda Tack
Hej Gunnel, tack för ditt fina omdöme. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden. Hälsningar Lindalens Städ
Har anlitat dem flers gånger för städning och fönsterputs. De gör ett väldigt bra jobb
Hej Berit, Tack för ditt fina omdöme och för att du valt att anlita oss flera gånger! Vi är glada över att höra att du är nöjd med vårt arbete. Din återkoppling betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Med vänliga hälsningar, Katerina Meletis
De har varit ordentliga, pålitliga och diskreta.
Hej Per, Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattar vårt arbete. Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera service av hög kvalitet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Katerina Meletis
Ren och snyggt trevlig fönsterputsare
Hej Erik, tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med tjänster vi levererar. Vänliga hälsningar Lindalens Städ
Noggranna snabba professionella och trevliga
Hej Sven, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår noggrannhet, snabbhet och professionalitet. Din feedback betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera på topp. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Alltid vänligt bemötande.. Vi har har höga förväntningar och ni har levt upp till dem .Vi har haft fönsterputs och städning. Vänliga hälsningar/ Berit Magnusson
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att vi har levt upp till dina höga förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du valt oss för både städning och fönsterputs, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen framöver. Vänliga hälsningar, Katerina Meletis
Pålitliga och städar bra! Det vi beställt blir också den leverans vi får. Lindalen är också flexibla om vi under vägen skulle vilja byta riktning
Tack så mycket för ditt fina omdöme Bo! Vi är glada att höra att du uppskattar vår pålitlighet, kvalitet och flexibilitet. Det är alltid vårt mål att leverera precis det som är beställt och att anpassa oss efter våra kunders behov. Din feedback betyder mycket för oss! Vänliga hälsningar, Katerina Meletis
Jag anlitar lindarens fönster puts 2 ggr/ pr år, är mycket nöjd och ett trevligt bemötande av Danne. Mvh Jane ström
Tack så mycket för din fina feedback, Jane! Det gläder oss att du är nöjd med vår fönsterputsning och Dannes arbete. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång! 🌟 Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Daniel är den bästa fönsterputsaren👍
Tack så mycket för ditt härliga omdöme! Vi håller med om att Daniel är fantastisk, och vi är glada att du är nöjd med hans arbete. Din feedback uppskattas verkligen! 👍 Vänliga hälsningar, Katerina Meletis
Lätta att nå. Positivt bemötande vid funderingar o ifrågasättande. Nästan alltid nöjd med städningen.
Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar vårt bemötande och tillgänglighet. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och ser fram emot att fortsätta leverera städning som du blir nöjd med. 😊 Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Jag är jättenöjd med insatsen som gjordes
Hej Birgitta, Tack för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd med vårt arbete. Vi uppskattar verkligen att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Vi använde Lindalens för flyttstädning och blev väldigt nöjda. Allt var bra, trevligt bemötande vid bokningen och personalen kom i tid och städningen var utmärkt. Kommer definitivt använda Lindalens igen.
Hej Tobias, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med flyttstädningen och att både bemötandet och resultatet levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
De var bra Jag kommer att anlita dem igen
Hej Lars, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete och vill anlita oss igen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig i framtiden! Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Storstädning med fönsterputs.
Hej Eva, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du valde oss för din storstädning med fönsterputs. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något mer i framtiden! Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Jag valde städredskap . Kanske borde det varit tre personer , för att orka med så stor yta , utan att slita ut sig helt. Flickorna var så duktiga och trevliga . Det känns så skönt med ett rent hem. Även fönstren blev bra. Trevligt när det är så mycket sol , att se dem rena och fina
Hej! Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet och att hemmet känns rent och fräscht, särskilt med de fina fönstren. Vi tar till oss din feedback om bemanningen och ser alltid över hur vi kan förbättra oss för att göra arbetet ännu smidigare för alla. Tack än en gång för dina fina ord om våra medarbetare – det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Jag är väldigt nöjd med fönsterputsningen allt det berör
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är så nöjd med fönsterputsningen och helhetsupplevelsen. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver! Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Fönsterputs, pålitlig och hjälpsam.
Hej Gunnel, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden. Hälsningar Lindalens Städ
Jag har använt Lindalens städ till fönsterputs. Jag är jätte nöjd ,så trevlig kille som vi har haft båda gångerna , är så proffsig och snabb i sitt yrke. . Kontakten jag haft med Lindalen per telefon jätte trevliga iinga problem om man behöver byta dag Såå tillmötesgående . . Jag kan varmt rekommendera Lindalend Städ
Hej Anette, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med fönsterputsningen och att allt blev perfekt. Det värmer att höra att du uppskattar både resultatet och bemötandet. 🌟 Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Jag blev jättenöjd och kommer berätta för vänner och bekanta att jag blev nöjd med städningen.
Hej Gunbritt! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med städningen. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Jag kontaktade Lindalen eftersom jag tidigare varit mycket nöjd med fönsterputsningen.
Hej Ellen, Tack för ditt omdöme och för att du valde oss igen! Vi är glada att höra att du tidigare varit nöjd med vår fönsterputsning och att du återkommer till oss. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen. Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Mycket bra flyttstädning proffsig personal
Hej Birgitta, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår flyttstädning och att du upplevde vår personal som proffsig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid behov. Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Nöjd med bemötandet vid bokningen och vid utförandet av arbetet. Har anlitat er i flera år och Detta pga att är nöjd
Hej! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du fortsatt väljer oss år efter år! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet vid bokningen och utförandet av arbetet. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen framöver! Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Alltid bra utfört jobb o trevlig personal som jobbar snabbt o ordentligt
Hej Eva, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vårt arbete och vår personal. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig och ge den bästa servicen framöver! Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Daniel är alltid snabb och proffsig.
Hej Inger, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med Daniels arbete och att han alltid lever upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen! Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Alltid trevlig personal! Förr lämnade nästan alla tömda papperskorgar på sängen, bord mm istället för att ställa tillbaka dem där de stod men det har blivit bättre. Förr torkade man inte av toasitsen med papper efter våttorkning så man blev blöt när man satte sif efter städning men det gör inte alla längre. Jag tycker det är otillfredsställande att alla dammtorkar med en liten vippa istället för med trasa, det blir inte alls rent. Jag hoppas verkligen att man inte skurar hela huset med samma skurvatten, utan byter, t ex...
Hej Helen, tack för att du tog dig tid att ge oss så utförlig feedback. Vi uppskattar verkligen din ärlighet och att du delar med dig av både det positiva och områden där vi kan förbättras. Det är glädjande att höra att du tycker vår personal är trevlig och pålitlig, och att du märkt förbättringar. Vi tar dina kommentarer på största allvar. Vi strävar alltid efter högsta kvalitet i våra tjänster, och det är viktigt för oss att säkerställa att våra rutiner lever upp till dina förväntningar. Vi kommer att se över dessa...
Fina flickor som kommer hit, och städar noggrant och bra.
Hej Ingalill, Stort tack för din härliga feedback! Vi är så glada att du är nöjd med vårt arbete och våra fantastiska medarbetare. Det betyder mycket för oss att veta att vi lever upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig och ge samma höga kvalitet framöver! 😊 Vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Kom på utsatt tid, genomförde fönsterputsningen snabbt och allltblev perfekt! Vänlig och artig.🌞
Hej Elisabeth, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med fönsterputsningen och att allt blev perfekt. Det värmer att höra att du uppskattar både resultatet och bemötandet. 🌟 Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Kommer på avtalad tid och gör ett bra jobb.
Hej, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattar vårt arbete och att vi håller våra tider. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med våra tjänster! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Mycket nöjda! Punktlig, professionell städare med gott bemötande och ersättarna vid de få tillfällen behov av ombokningar uppstått har också hållit hög nivå. Kundservice lätta att nå.
Hej Ellinor, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar att du tog dig tid att skriva. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Jag har anlitat Lindalens Städ ett par gånger och jag har blivit väldigt nöjd varje gång.
Hej Ylva, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar ditt stöd och är glada att du är nöjd med våra tjänster. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Jag gillar Lindalens Städ och Tilläggstjänster. Jag köpte tjänsterna på rekommendation av en granne och är mycket nöjd
Hej Ann Cathrin, Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada över att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
2 helt underbara kvinnor(nästan alltid samma)som är trevliga och gör ett bra jobb!👍
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du är nöjd, och vi uppskattar verkligen att du delade din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Trevligt bemött Bra utförda jobb Är super nöjd❣️❣️❣️
Hej Eva, tack för ditt omdöme! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Med vänlig hälsning, Lindalens Städ
Daniel pustade fönsterna åt oss och dom blev super bra.🤩
Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar att du tog dig tid att skriva. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Städning varannan vecka! Trevlig och bra personal 🥰
Hej Birgitta, Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig nöjda och väl omhändertagna. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig och leverera den bästa servicen framöver! Tack för ditt förtroende och för att du valde oss! Med vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Bra städning och trevlig personal men rörigt i kontakten med samordnaren. En del missar från deras sida där städning ej dyker upp, eller dyker upp trots avbokning.
Hej Alide, Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi är väldigt måna om att leverera hög kvalitet och bra service, så det är tråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar den här gången. Vi tar dina synpunkter på största allvar och vill gärna förstå mer om vad som gick fel för att kunna rätta till det. Vänligen kontakta oss direkt på 08-773 20 85 eller info@lindalens.se så att vi kan lösa detta på bästa sätt. Tack för att du ger oss möjligheten att bli bättre – vi hoppas...
Vi har haft Lindalens stäad i 12 år och är supernöjda!
Hej Katalin, Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Med vänliga hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
Jag är nöjd med vår veckostädning från Lindalens. Lätt att få kontakt och lätt att få önskade ändringar.
Hej Gullevi, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar att du tog dig tid att skriva. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Har blivit bra bemött, vi är nöjda med vad. Vi upplevt.
Stort tack! Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar att du tog dig tid att skriva. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Haft fönsterputs 3 gånger. Alltid smidigt och bra.
Hej Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med fönsterputsningen och att vi har kunnat leverera smidig och bra service. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Städar snabbt och helt fenomenalt bra. Jag är mycket nöjd med resultatet 😀.
Hej Åke, Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig nöjda och väl omhändertagna. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig och leverera den bästa servicen framöver! Tack för ditt förtroende och för att du valde oss! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Levererar städning varje vecka enligt förväntan.
Hej Mikael, Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du är nöjd, och vi uppskattar verkligen att du delade din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Jag tycker Lindalen är toppen. Jag har lärt känna tjena som kommer. Dom är så gulliga. Jag tänker fortsätta med Lindalens städ. Må så gott hälsningar Agneta..
Hej Agneta Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar att du tog dig tid att skriva. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Vi har alltid varit mycket nöjda med bemötandet och utfört arbete. Vi har anlitat Lindalens Städ för fönsterputs, storstädning av föreningens jourlägenhet och regelbunden städning en gång i månaden av vårt kontor.
Hej! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar ditt stöd och är glada att du är nöjd med våra tjänster. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Trevlig personal som utför städning,snabba och effektiva även trevliga på kontoret om man ringer och behöver byta tid eller dyligt
Hej Anders, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och städningen. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Dom gör alltid ett bra jobb har haft dom under många år
Hej Christer, Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Det betyder mycket för oss att du är nöjd, och vi uppskattar verkligen att du delade din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Jag har köpt städtjänst av Lindalen sedan 7-8 år tillbaka. Jag har blivit bemött bra både av de som tar emot samtal/mail på kontoret och av de som kommer för att städa. Alltid god flexibilitet vid ändring eller tillfälliga uppehåll. Jag är nöjd med städningen som utförs löpande, av lång erfarenhet vet jag dock att det ibland blir lite lägre nivå när det drar ihop sig till storhelger som jul då många uppdrag troligen ska genomföras på färre dagar. Men det kan jag acceptera, det viktiga är att allt är bra löpande under...
Hej, Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig nöjda och väl omhändertagna. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig och leverera den bästa servicen framöver! Tack för ditt förtroende och för att du valde oss! Med vänliga hälsningar, Katerina Meletis Lindalens Städ
Flexiblelt, lättillgängligt och fint bemötande!
Hej Marie Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevt oss som flexibla, lättillgängliga och att du fått ett bra bemötande. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga service! Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ