Eran transport är bra men äggen brukar komma sönder eller så saknas det lite ibland
Lindgren och Dahl transport i Norr AB
Lindgren och Dahl transport i Norr är ett litet men erfaret åkeri från norra Sverige. Vi kör två resor per vecka längs Norrlandskusten till Mälardalen och tillbaka. Vi erbjuder dessutom transporter till de flesta andra orter i landet då vi har ett brett kontaktnät. Vi erbjuder transporttjänster och kan transportera allt från...
12 omdömen om Lindgren och Dahl transport i Norr AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Samir, tack för din recension. Det är tyvärr utom vår kontroll då pallarna ofta är väldigt stora och tunga. Eftersom pallarna kan vara väldigt höga och inte plastade hela vägen upp så händer det att det faller av kartonger och landar på någon lägre pall som står bredvid, ibland upptäcker vi det men det är tyvärr inte alltid vi kan urskilja vart en nedfallen kartong kommer från Det är givetvis vår strävan att varorna ska komma fram hela. Mvh Fredrik
trevliga och snälla har jobbat med dem i många år
Tack för de fina orden, vi ses. /Fredrik
Pålitliga, snabba, punktliga, trevliga!!
Hej Lars! Tack för ert förtroende och fina ord /Fredrik
Snabba ryck, bra service och uppföljning. mycket bra att ha att göra med så det kommer vi fortsätta med
Tack Jörgen! Roligt och höra att ni är nöjda. /Fredrik
Vi upplever att Lindgren och Dahl transport i Norr AB är proffsiga och pålitliga. Dom levererar våra varor och det funkar kanon, det strular aldrig.
Tack Johan! Vi gör vårt yttersta för att alla ska vara nöjda.
Bra engagemang och kvalitet på frakterna.
Tack så mycket Jörgen, vi ses framöver.
Riktiga proffs som transporterar godset utan några som helst skador!
Tack Magnus, tack för de värmande orden.
Trevliga och försöker alltid lösa transporten. Har inget negativt att säga.
Tack Rickard, vår strävan är att försöka lösa det till allas fördel.
Otroligt trevliga och hjälpsamma, det känns tryggt att skicka gods med dem
Tack Kristoffer, ni är alltid lika trevliga att ha och göra med.
Trygga chaufförer som har full koll på det dem fraktar. Lätta att samtal med och följer upp.
Tack Julia för de fina orden, alltid lika trevligt de få gångerna vi besöker er.
Pålitlig transportör. Förutom trevligt bemötande, står de för leveranssäkerhet och i princip aldrig några skador på transporterat gods.
Tack Michael, det värmer i åkarhjärtat att höra.
Kanonservice och supertreliva killar! Köper transport av dom löpande.
Tack Robert för dom varma orden.