Mkt trevligt bemötande redan i första kontakten, inga konstigheter vi kom mkt bra överens om mina önskemål ! På plats Rätt tid , jobba mkt effektivt mkt snabbt färdigt...Snyggt o mkt Proffsigt utfört Jobb! Vi gick igenom allt utfört arbete och fick en Gedigen demonstration på den nya Luftvärmepumpen... Fujitsu AOYG 12KMCEN SUPERNÖJDA är vi Verkligen ... Vi Tackar Så Mycket Liselott & Johnny V-ås i . .
Lint-on AB
25 omdömen om Lint-on AB
Tack så mycket Johnny och Liselott! Så härligt att höra! Tack för att ni tog er tiden att dela med er av detta. Allt gott!
Grymt smidig installation och väldigt bra utfört av Lint-on! Åkte till jobbet med uppvärming på elraddar och kom hem med till en ny luftvärmepump :)! Kanon!
Hej Fredrik, Härligt att höra att du är nöjd👍 Allt gott
Vår go-to när det kommer till luftvärmepumpar. Kunniga och trevliga och med klockren service. Ett självklart 5 plus betyg!
Tack för detta! Ni är grymma 👌
Sakliga, tydliga & ville ej ”lura på” nån dyrare/större variant utan var tydlig med vad vårt hus blev bäst av. Fixade elektriker för vettig peng också!
Tack, Sanna! Mycket bra feedback, det tar vi med oss 🙏 Allt gott!
Kom i tid Va trevliga Gjorde ett bra jobb
Tack Arne! Kul att höra att du är nöjd. Må bäst!
Mycket bra bemötande. Snabba. Trevlig personal 👍
Tack för detta, Jörgen! Allt gott
Snabba att svara och ger ett kompetent intryck vid samtal. Montering genomförd inom kort tid till bra pris. Kunniga och trevliga.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss. Allt gott!
Bra bemötande och proffsigt utfört fick all hjälp jag behövde alltså mycket nöjd
Vi tackar allra ödmjukast ! Allt gott!
Bra kommunikation och ansvar för uppgiften avgjorde valet av installatör.
Tack för att du tog dig tiden och lämnade ett omdöme! Allt gott
Bra bemötande vid första kontakt och en offert med specificerade kostnader. Trots att annat kom emellan och vår beställning dröjde så va det inga problem. Installation utfördes enligt tidsplan med väldigt trevligt bemötande. Även en rengöring av 8 år gammal pump genomfördes med gott resultat. Väldigt bra utfört arbete och trevligt bemötande till ett marknadsmässigt konkurrenskraftigt pris. Kommer använda deras tjänster igen.
Många tack för de fina orden. Vi är så tacksamma för att du tog dig tiden för detta! Allt gott
Har anlitat Lint-on för både installation och underhåll. Enkla och korrekta offerter, bra och tydlig information, snyggt utfört arbete. Håller vad dom lovar, dessutom väldigt trevliga och professionella! Kan varmt rekommenderas!
Stort tack för de fina orden, Kåre! Allt gott!
bra service och gjorde ett bra jobb
Tack för att du tog dig tiden för detta och vi är glada att du uppskattar våran service! Allt gott,
Superproffsiga och dessutom trevliga och tillmötesgående. Gjorde allting snyggt och prydligt. Rekommenderas varmt!
Härligt att höra! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tack så mycket. Allt gott!
Grymt bra bemötande och professionella! Snabbt och snygg notering av värmepumpen.
Tack vad härligt att höra att du är nöjd! Allt gott 🙏
Kom på platsbesök och gick igenom placering och val av luftvärmepump och sen bokade vi tid för installation vilket gick väldigt smidigt. Inget krångel och bra bemötande. Svarar snabbt på frågor och har varit hjälpsamma i efterhand när barnen hade lekt med fjärrkontrollen och inaktiverat den.
Tack så mycket! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden. Allt gott!
Väldigt Serviceinriktad toppen
Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Härligt att höra 🙏
Service på vår luftvärmepump. Blev bra bemött.Vår granne rekommenderade Lin-on AB och vi är nöjda.
Tack Pernilla! Härligt att höra. Må bäst
Snabb och trevlig service. Kunnig personal som är engagerade och villiga att göra det där lilla extra!
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Allt gott!
Bra service på båda luftvärmepumparna. Nöjd!
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Härligt att du är nöjd! Allt gott
Snabba och smidiga att återkoppla och installera/leverera! Har bara gott att säga!
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Härligt att du är nöjd!
Dessa killar är som hantverkare när de är som bäst. Grundligt första besök och lätt överskådlig offert. Inga så kallade extra kostnader tillkom efter installationen. Proffsig och snygg installation, köpte 2st system och avinstallera ett Duo system som vart nytt 2019 som tidigare leverantör aldrig fick ordning på av annat fabrikat. Kan varmt rekommendera detta företag
Tack så mycket för ett ordentligt fint omdöme. Vi är så glada att höra att ni är nöjda! Allt gott
Ett bra seriöst företag som håller tidsplanen och håller vad de lovar. Snygga installationer totalt tre stycken hos oss🙏 Bra jobbat killar Hasse Wennersten
Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, Hasse! Betyder mycket för oss. Må bäst!
Fantastiskt bra bemötande och bra överlämning efter installation. Mycket nöjd. Rekommenderas 👍👏👌
Hej Therese, Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Otroligt härligt att höra att du är nöjd med oss. Allt gott!
Hel fantastiska killar ! Ordning och reda , perfekt utfört jobb och dessutom mycket trevliga !
Hej Bo, Tack vilken härligt att höra! Fint att du tog dig tiden att lämna detta omdöme! Må bäst!
Jag är väldigt nöjd med Lint-On AB, med allt från deras första besök till leverans, montering och även snabb återkoppling när jag kommit med frågor i efterhand. Killarna är jättetrevliga, lämnade en detaljerad offert, kom på utsatt tid och monterade luftvärmepumpen, dessutom hade de en elektriker som kunde göra en del annat jobb hos mig i samband med monteringen. Jag kan verkligen rekommendera Lint-On till alla som funderar på en luftvärmepump.
Hej Karin, Tack för att du tog dig tiden att berätta vad du tycker, det betyder mycket för oss! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster! Önskar dig en härlig kväll!