Lirema Ögonklinik

lirema.se
  • BadgeNineYears
4.8
Boka tid Ring 0108-88 71 78 Dela

Varmt välkommen till Lirema Ögonklinik! Du hittar våra kliniker på följande adresser: Kungsgatan 54 i Stockholm Södra vägen 10 i Göteborg Nordenskiöldsgatan 18 i Malmö Vi tycker att alla som behöver det ska har råd med ögonlaser! Vi erbjuder dig en skonsam och trygg ögonkirurgi med kvalitetssäkring av högsta klass. På vår...

361 omdömen om Lirema Ögonklinik

Sedan starten hos Reco 2015

Victoria Ramona L
Skrev om Lirema Ögonklinik

Bästa service och bemötande.God och behjälplig personal med kunskap

Malgorzata J
Skrev om Lirema Ögonklinik

Själva processen gick jättesnabbt, tror att jag spenderade 5 minuter i operationsrummet. Återhämtningstiden var hemsk dock (men var varnad om att det skulle bli jobbigt), jag spenderade flera dagar i mörkret och kunde inte öppna min ögon utan obekvämhet ich eventuell smärta. Första veckan var hemsk, och det tog två veckor innan jag kunde återkomma till rutinen. Det tog även runt 2 månader innan mina ögon hade korrigerats. Dvs att allt gick som förväntat, inga konstigheter. Det är galet att kunna se bra (även bättre än med...

Marija A
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jag är jättenöjd med hela processen och har fått tillbaka min syn! Kommer att rekommendera Lirema till alla

Madeleine J
Skrev om Lirema Ögonklinik

Blev bemött av mycket trevlig personal. Jag hade inga förväntningar utan jag gick på känsla. Och min känsla efter första besöket var att de var väldigt kunniga och kände mig trygg. Jag gjorde surface. Lång rehab, tog 4 veckor innan ögonen hade stabiliserats . men är super nöjd. Å nu ser jag perfekt.

Theodore W
Skrev om Lirema Ögonklinik

Bra lokaler och trevligt bemötande. Tyvärr har det gått 3 månader sedan jag gjorde Surface (Lasek), och min syn är inte bra ännu. Fick information om att det brukar vara bra inom 1-2 veckor.

Svar från Lirema Ögonklinik

Hej Theodore! Tack för ditt omdöme. För vissa patienter tar det längre tid för synen att stabiliseras. Smörjande droppar och C-vitamin rekommenderades för att stödja återhämtningen. Nästa besök rekommenderas om 4–5 månader, så du är välkommen att kontakta oss när det blir aktuellt.

Johan A
Skrev om Lirema Ögonklinik

Snabb och proffesionell hjälp.

Josef H
Skrev om Lirema Ögonklinik

Dem är jätte bra jag är jätte nöjd skulle jätte gärna göra om dem hos dem om 15 20 år

Sofia J
Skrev om Lirema Ögonklinik

Bra bemötande och alla var jätte professionella

Omar E
Skrev om Lirema Ögonklinik

Hej Lirema Jag hoppas att ni mår bra. Jag vill gärna uttrycka några tankar och funderingar angående min upplevelse efter ögonoperationen som utfördes för två månader sedan hos er. Tyvärr har resultaten inte motsvarat mina förväntningar, och jag känner att förbättringen är betydligt svagare än vad jag hoppades på. Min uppfattning är att arbetet saknar den kvalitet och noggrannhet som jag förväntade mig, och jag är osäker på vad som kan ha påverkat resultatet på detta sätt. Jag skulle uppskatta om ni kunde förklara...

Svar från Lirema Ögonklinik

Hej Omar! Tack för ditt omdöme. Vi ses på kliniken snart. Välkommen!

Joakim H
Skrev om Lirema Ögonklinik

Bra bemötande, bra service och bra resultat!

Jonathan G
Skrev om Lirema Ögonklinik

Vänliga, informativa och snabba! Mycket nöjd med resultatet och jag kan nu se och läsa utan ansträngning eller linser/glasögon! Framförallt hade dem mig, och mina behov och situation i fokus istället för att sälja. Uppskattas starkt att dem informerar om hela processen och förväntade resultat.

Rawand Z
Skrev om Lirema Ögonklinik

Ögonlaserbehandling FS-LASIK Behandlingen var mycket bra och jag fick den information jag behövde. Jag opererades för två månader sedan och fick ett utmärkt resultat

Mehrdad K
Skrev om Lirema Ögonklinik

Hej! Jag är väldigt glad att jag gjorde laseroperation på din klinik för allt var bra och gick bra och nu är jag väldigt nöjd med det jag såg. Mvh Mehrdas

Lam M
Skrev om Lirema Ögonklinik

Bemötande och kommunikationen har varit bra sedan start till slutet och varit bra med tider att boka.

Juliano F
Skrev om Lirema Ögonklinik

I am basically seeing worse than before the surgery.

Svar från Lirema Ögonklinik

Hej Juliano! As the doctor informed you at the clinic, healing is very individual. In your case, it can take up to 12 months vision to stabilize. After this period of time, we should check it and discuss will the reoperation be needed. If yes, don't worry, it is safe and free of charge.

Johanna H
Skrev om Lirema Ögonklinik

Alla har varit så trevliga och gulliga sedan jag kom in. Operationen gick snabbt och smidigt. De har fått mig att känna mig trygg och har återkopplat snabbt vid frågor och funderingar. Tack Lirema!!!

Malin F
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jag blev bemött på ett professionellt och vänligt sätt av personalen på Lirema Ögonklinik. De tog sig tid att förklara processen och svarade på mina frågor, vilket gav ett tryggt intryck. Jag hade förväntningar på en smidig behandling och god service, och kliniken levde upp till detta. Allt gick enligt plan, och personalen kändes kunnig och engagerad. Sammanfattningsvis är jag nöjd med min SMILE-behandling. Resultatet har levt upp till mina förväntningar, och jag ser nu bra utan glasögon och linser.

Anna M
Skrev om Lirema Ögonklinik

Fick ett tryggt och förtroendeingivande bemötande under både besök och operation.

Viggo C
Skrev om Lirema Ögonklinik

Väldigt vänliga och hjälpsamma, aldrig att man hade en fråga som vart obesvarad

Stellan K
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jättetrevlig personal! Mycket kompetent! Jag fick ovanliga komplikationer som personalen var snabb och effektiv med att följa upp och undersöka i samråd med överläkare i Sthlm. Enda negativa är följande: jag frågade tidigt om jag behövde plocka ur piercingar inför ingreppet och fick ett tydligt nej. Sedan på operationsdagen, när jag var på plats så fick jag veta att jag behövde plocka ut dem, vilket blev lite stressande. En till sak var att jag under operationen blev bedd att titta rakt in i ljuset, men när kirurgen...

Thea E
Skrev om Lirema Ögonklinik

Gjorde en laserbehandling i somras, nu några månader efter så kan jag äntligen se kontraster och skarp syn igen utan att behöva förlita mig på linser och glasögon. Upplevelsen var bra kom dit o efter 1h var jag klar, dagarna efteråt var jobbiga med grumlig, kändes som grus i ögonen och väldigt ljuskänslig. Sen givk det över från ena dagen till den andra, synen har sakta kommit tillbaka men känner att nu ca 2mån efter så har min syn förbättrats och ser bra igen. Tack!

Someyeh N
Skrev om Lirema Ögonklinik

Det var underbart! Bra läkare, bra optiker! Lycka till Lirema.

Jennifer M
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jag hade en jättebra upplevelse på Lirema. De var professionella och trevliga.

Linus J
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jag gjorde en ögon operation för bättre syn mer specifikt smile och blev mycket nöjd ser toppen och allt bemötande har varit fenomenalt med mycket trevlig och hjälpande personal! Och med tanke på hur snabbt de byte dag för operation så har jag inget att klaga på. Jo ett klagomål han knappt dricka upp kaffet så snabbt det gick men det är bara bra!

Henrik N
Skrev om Lirema Ögonklinik

Allt fungerade jättebra och alla var jättetrevliga.

Ammar A
Skrev om Lirema Ögonklinik

Haft ont som fan och ingen bryr sig, ringa för akut tid och säga det behövs inte att komma. Kunde inte see i flera dagar och ingen vill träffa mig för undersökning efter operationen. Ser dåligt på högra öga efter 3 månader.

Svar från Lirema Ögonklinik

Hej Ammar! Tack för ditt omdöme, vi är måna om att ha hög kundnöjdhet och skulle gärna erbjuda dig en tidsbokning och uppföljning. Vi kan inte kommentera specifika fall men vill informera att beroende på varje enskild persons förutsättningar och läkningsförmåga kan återhämtningen av synskärpan skilja sig mellan olika individer samt även mellan höger och vänster öga. Vi kontaktar dig inom kort för att ordna ett ytterligare besök!

Meiyi J
Skrev om Lirema Ögonklinik

Mina ögon är fortfarande med dålig syn och fett operationen (operationen var den 9 August), som påverkar mitt liv för mycket. Kan inte läsa bra och jobba väldigt långsamt på jobbet.

Svar från Lirema Ögonklinik

Hej Meiyi! Tack för ditt omdöme. Vi ses på kliniken snart. Välkommen!

Isak S
Skrev om Lirema Ögonklinik

Mycket smidig och utan några obehag eller bekymmer - över förväntan. Skulle gjort ögonlaser tidigare.

Marcus P
Skrev om Lirema Ögonklinik

Utmärkt service och riktigt nöjd med resultatet.

Ola T
Skrev om Lirema Ögonklinik

Helt otroligt igår den 25/6 gjorde jag en RLE/Multifokal operation. Imorse 26/6 kunde jag läsa och skriva på telefonen. Bra proffsig mottagning. Mvh Ola T

Tesfaalem G
Skrev om Lirema Ögonklinik

Klinikens beskrivning stämmer till 100% Min upplevelse är att jag som närstående till en mamma som är 77 år gammal som knappt kunde se på grund av grå starr fick verkligen det bemötande en patient och anhöriga behöver till att börja med. Min mamma som är på besök i Sverige kunde knappt förstå ett ord svenska, förlorade synen helt på ena ögat och hade otroligt mycket grå starr på det andra ögat tappade hoppet om att kunna se igen efter tidigare besök hos andra ögon kliniken. Trots allt att hon inte förstår svenska och inte...

Berhane H
Skrev om Lirema Ögonklinik

Väldigt bra bemötande från receptionen till leg-optikern. Tidlighet, öppet, ärligt. Känner jätte välkommen när man kommer in. Jag rekommenderar till alla som ett plan att operera sig.

Benjamin T
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jag har gjort LASEK-operation hos Lirema. Professionalitet har genomsyrat hela upplevelsen från start till slut. Jag tycker det är väldigt seriöst att den initiala undersökningen är kostnadsfri. Jag hade först tänkt att jag skulle göra FM-LASIK, men optikern tyckte att jag skulle göra LASEK istället så det blev det jag gjorde. Jag blev tydligt informerad om hur operationen går till samt hur läkningsprocessen ungefär borde vara (det kan såklart variera beroende på person). Operationen var inga konstigheter, jag...

Ali A
Skrev om Lirema Ögonklinik

Det var självklart god bemötande utav alla som arbetar på Lirema, väldigt fint arbetsmiljö. Ärligt talat jag hade ingen förväntningar, jag ville bara testa om jag kan lyckas med ögonoperation som jag alltid tänkte på eftersom jag ville bara slippa använda glasögon. Det var ju inte så länge sen jag gjorde min operation men än så länge är jag jätte nöjd faktiskt, fortfarande upplever lite störande och känslig men det går bättre och bättre känner jag och är väldigt tacksam av Lirema ögonklinik. Tack

Shahad A
Skrev om Lirema Ögonklinik

Allt gick snabbt ovh bra. Kunde inte hitta bättre klinik

Hiva A
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera alla som har planer på att göra en operation. Hade jag vetat att det skulle vara så lätt och smärtfritt som det var så skulle jag gjort detta för många år sedan. Väldigt bra bemötande och kompetent personal.

Anders H
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jag fick ett bra bemötande. Nöjd med resultatet och upplevelsen från bokning till behandling.

Katarzyna P
Skrev om Lirema Ögonklinik

Everything went perfect, I am very happy with the experience at Lirema. I had LASIK surgery and I felt well taken care of by Lirema’s employees.

Erna M
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jag blev jätte bra bemött av Lirema. Receptionisterna var jätte trevliga, likaså hela teamet. Jag kände mig jätte välkommen när jag kom dit. Jag hade väldigt höga förväntningar då min syster även opererat sina ögon hos Lirema tidigare och var jätte nöjd med hela processen och jag kan säga att de förväntningarna jag hade nåddes upp. Jag upplevde Lirema som väldigt trevlig och positiv klinik och jag ångrar mig inte att jag valde just den kliniken till mina ögon. Jag gjorde en FS-LASER pga synfel och trots att jag var extremt...

Rohit B
Skrev om Lirema Ögonklinik

Very seamless experience with humble and experienced staff. Vision is superfine :)

Osman A

Okokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Cindy L

Trevliga personal och hjälpsamma

Jacob S
Skrev om Lirema Ögonklinik

Jättenöjd med bemötande och information! Första dagarna efter operationen var stabilt jobbiga men blev succesivt bättre. Efter 1 månad började synen bli helt ok, efter 2 månader slutade jag tänka på det och har bara blivit successivt bättre sen dess. Ser nu bättre än vad jag gjorde innan glasögon. Händer då och då att ögonen fortfarande är lite torra men känner inte att jag behöver ögondroppar längre. (3 månader efter operation)

Tamim A
Skrev om Lirema Ögonklinik

Fick ingen tid för återbesök och jag känner att de bryr sig inte om mig efter operationen?

Svar från Lirema Ögonklinik

Hej Tamim, Tack för ditt omdöme! Självklart är vi måna om att följa upp våra patienter. Den första efterkontrollen är obligatorisk, därefter bokas vidare besök av patienten själv för uppföljning. Om man upplever att synskärpa och komfort är bra är det ej obligatoriskt men vi rekommenderar som standard att kontakta oss efter 2-3 månader som rutin - detta framkommer även i informationspappren man får i samband med operation. Du är alltid välkommen att besöka oss för en efterkontroll, vänligen mejla vidare till kundcenter@lirema.se för att boka en passande tid.

Bachir A
Skrev om Lirema Ögonklinik

Mycket bra och bra resultat, rekommenderar stark

Jad M
Skrev om Lirema Ögonklinik

Väl bemötande, professionell personal och mycket bra resultat. Allt detta till ett av de billigaste priserna där ute. Rekommenderar starkt

Erik R
Skrev om Lirema Ögonklinik

Bra bemötande och proffsiga arbetare 👌

Nor S
Skrev om Lirema Ögonklinik

Det var jätte kul upplevelse hos Lirema, jag kände mig jätte trygg med de.

Pei E
Skrev om Lirema Ögonklinik

Trevligt bemötande och man känner sig trygg inför och under ögonlaser behandlingen!

Caroline E
Skrev om Lirema Ögonklinik

Kanonbra bemötande. Men återhämtningen var inte 1-2 veckor, 3 månader senare har jag fortfarande blurrig syn. Fick inte info om de riskerna och det har varit ett enormt problem under mina studier, hade jag känt till detta hade jag tänk om.

Svar från Lirema Ögonklinik

Hej Caroline! Tack för ditt omdöme! Läkningen är individuell och vi inväntar en efterkontroll. Därefter kan vi bedöma resultatet. Välkommen!