Alltid service i norrländs världsklass 👌
Logofactory Sverige AB
Hallå där! Kul att du kikar förbi oss, Logofactory! Vi hjälper företag och företagare att synas med stil och kvalitet. Logofactory är komplett företagsbyrå med en såndär härlig "norrländsk toutch"! Hos oss kan ni få hjälp med en komplett helhet, så att ni slipper tänka och lägga tid på massa annat än det Ni är proffs på....
126 omdömen om Logofactory Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2022
Bra och snabbt bemötande. Snabba leveranser.
Bra pris, underbar service och kepsarna med 3D-brodyr är vi supernöjda med. Rekommenderar varmt Logofactory Sverige AB!! / Stefan Nelmo AB
Snabba och trevliga att samarbeta med. Vi beställde en banderoll som skissades upp supersnabbt. Vi blev väldigt nöjda med resultatet när vi fick leveransen. Kan varmt rekommendera!
Tusen tack Daniel för att du tog dig tid o lämna ett omdöme, så tacksamt! Vi hörs mer hoppas jag! Sköt om dig!
Proffsigt bemötande med bra förslag och kepsarna som jag köpte levde upp till vad dom sa till mig. Kommer att handla där igen ✅.
Tackar ödmjukast för ditt fina omdöme! Ser fram emot att skissa på något mer fram över! Sköt om dig, hälsningar Frida
Jag hörde talas om logofactory på Instagram. Ett snabbt utbyte av några meddelanden resulterade i en beställning. Frida hjälpte oss också att lägga till lite till vår logotyp. Effektivt genomförande och mycket trevlig service.
Logofactory är riktigt duktiga på det dom gör.
Rekommenderar starkt detta företag! 🌟 Superprofessionellt bemötande och väldigt trevliga Frida som tog hand om allt. Tack! 😊🩷
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Utmärkt service och produkter av högsta kvalitet! Logofactory Sverige AB överträffade mina förväntningar med sin professionalism och noggrannhet. De förstod min vision perfekt och levererade en produkt av högsta kvalitet i tid. Jag rekommenderar varmt deras tjänster till alla som söker pålitliga branding- och designtjänster. Tack, Logofactory Sverige AB!
Utmärkt service samt snygga och bra produkter!
Min kepsleverantör! Bra kvalitet, man kan blanda olika modeller och få hjälp med designen!
Snabbt , enkelt och trevligt bemötande
Tackar så mycket för omdömet 🫶 Hälsningar från Frida
Alltid lika proffsiga och levererar som vanligt 👍
Stort tack för ett fint omdöme, det betyder massor för oss! Ha en fortsatt härlig sommar så hörs vi mer 🌞
Enkelt snabbt och personligt, jävligt bra helt enkelt! 😎💪👍
Förbaskat bra omdöme också Leo - tusen tack!!
Enkelt att beställa. Har bra utbud samt bemötande med service och hjälp.
Trevliga och hjälpsamma fina produkter vi är väldigt nöjda
super trevlig. koll på vad man vill ha. snabb leverans
Blir alltid positivt bemött och super service på allt.
Fantastiskt duktiga och trevliga Resultatet blev helt fantastiskt bra😊
Service utöver det vanliga. Alltid snabb service när det gäller kläder och underhåll av hemsidan 👌
Snabb trevlig respons på beställning av Bildoftisar! Rekommenderas varmt!
Tack Emma för ett underbart omdöme! Ha en härlig sommar! / Frida
Kundservice och bemötande i världsklass. Snabbt hanterat och fick precis det jag önskade.
Och du lämnar ju ett omdöme i världsklass, enormt tack för att du tog dig tiden att skriva!! :D Vi hörs mera, trevlig sommar påre! Hälsningar Frida
Trevligt bemötande och mycket god service
Tack Linn för att du tog dig tid och lämna ett omdöme, det var superkul att få ta fram lite snygga doftisar till din firma! Ha en härlig midsommar 🌞 Tjoa till om du vill ha hjälp med något annat - "Vi löser det mesta!" brukar jag säga hehe. Soliga hälsningar från Frida
Grym service och fantastiskt bemötande
Tack Peter, hoppas vi hörs mer framöver! 🌞 Hälsningar Frida
Logofactory har hjälpt mej många gånger med klistermärken till solglasögon med tryck på mycket bra resultat på grejerna
Tack Mattz för ett fina omdöme! 🫶
Bra service, och snyggt jobb , och en riktigt snabb leverans.
Klockrent! Snygga kepsar, bra bemötande och snabb leverans. Alla tummar uppåt 👍
Tusen tack Joel för omdömet, du blev dessutom nr 100! Coolt! 🙌😎 Ha en fin helg!
Super snabb service, och grymt serviceminded. Överträffade våra förväntningar med råge! 🔥⚡️ - Rikard , HEKAB
Tack snälla du för en sån fredagspepp! 🏁 Vi hörs mer! Sköt om dig!
Toppen!! Bra kvalite på sina tryck och produkter!!! Bara positivt från mig!!!!!!👍🏻👍🏻👍🏻
Tack snälla Filip för omdömet, blir jätte glad av o läsa det, så roligt att du är nöjd! 🫶
Mycket bra med god service året om
Tack snälla för att du tog dig tid o lämna ett omdöme, betyder massor! Hälsningar Frida
Grymt bra och trevligt bemötande!
Tack själv Mikael för ett så trevligt omdöme! Sköt om dig!
Fick en fantastisk service och alla mina förväntningar blev uppfyllda!
Wohoo så roligt och läsa, tuusen tack för omdömet! Hoppas vi hörs mer, sköt om dig o ha en fin vår :) Hälsningar Frida
Bra dialog om vad som önskades uppnås och bra kvalitet på det som levererats.
Tackar ödmjukast för att vi fick ett fint omdöme av dig! Allt gott så länge och på återseende ^^ Våriga hälsningar från Frida
Mycket trevliga och proffsiga!! Blev kepsar denna gången, supernöjd!! Riktigt bra kvalité !!
Jätte roligt att du känner så och blev så nöjd, det värmer i hjärtat! Vi hörs! Sköt om dig sålänge! Hälsningar Frida
Riktigt bra många plus i kanten. Kan varmt rekommendera
Tackar för ett så trevligt omdöme! På återseende! Hälsningar Frida
Slutresultatet var bra men jag saknade en katalog där jag själv kunde bläddra efter vad för kläder som finns. istället blev det tusen frågor över mejl.
Tack Richard för ditt omdöme! Nån fysisk katalog har vi ju tyvärr inte av lite olika anledningar, men Logofactory.STORE finns - men jag tar till mig det du skriver och ska se till & fylla på med mer produkter så man enklare kan se vad vi erbjuder! Våriga hälsningar från Frida
Enkelt att beställa och fick snabbt svar på mina frågor. Rekommenderas!
Tackar Daniel för ett så trevligt omdöme!
Snabba, hjälpsamma och allt funkade klockrent. kommer beställa mycket mer.
Hallåj Peter, vad kul & läsa - tack snälla för omdömet! Vi ser fram emot att få jobba mer med dig! Allt gott / Frida
Tycker det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga, hur man ska sätta loggor och liknande. Här löste Logofactory allting perfekt och vi fick förslag skickade till oss. Rekommenderat vidare till andra och är nu en återkommande nöjd kund!
Tack snälla för att du tog dig tid & skriva ett så trevligt omdöme, sköt om dig och på återseende!! Våriga hälsningar från Frida
Bra kommunikation! Vi har höga förväntningar på produkten, som infriades! Jättefina stickers till oss!
Tack snälla för omdömet, blir jätte glad & höra att klibborna uppskattades!
Logofactory leverar som vanligt riktigt bra grejer och snabbt!
Man blir "varm, go & gla" när man läser detta, tuuusen tack för ditt fina omdöme och att du la ner tiden att skriva ett. Hälsningar Frida
Mycket bra och trevligt bemötande! Flexibel och löser det mesta. Kommer med nya idéer och förslag hela tiden. Innovativt! Kör inte bara i samma gamla hjulspår, det uppskattas! Löser även saker med kort varsel, fast det egentligen är för ont om tid. Klart nöjd!
Tack snälla Daniel för att du tog dig tid o skriva ett så fint omdöme! Önskar dig en riktigt trevlig helg!
Fantastisk service och kvalitet! Bra priser - tack!
Tack själv för ett så fint omdöme! Varma hälsningar från Frida
De här måste vara ett av Sveriges bästa företag, så mångsidiga, så lösningsorienterade. Har själv anlitat dem för köp av arbetskläder och tryck samt lite annat dekaler, å de är bara bäst.. Kommer verkligen återkomma när de skall inhandlas kläder och tryck...
Helt fantastiska ord Håkan, vet knappt hur jag ska tacka..Tack Tack TACK! Du är såååå välkommen tillbaka när som helst, det vet du! Sköt om dig sålänge i vinterrusket! Väldigt tacksamma hälsningar/ Frida Birkl
Produkter av hög kvalitet, 5 stjärniga brodyrer och super trevligt bemötande.
Men wow tack snälla för ett sånt omdöme, kul att höra att du tyckte brodyren hade sån kvalitet! På återseende Larsa! :)
Fantastiska kläder och fantastisk service! :)
Så roligt att få läsa ditt omdöme, tack!! Hoppas vi hörs mer framöver! Sköt om dig sålänge, hälsningar Frida
Snyggt tryck och snabb leverans
Tackar så mycket för omdömet! Hälsningar Frida
Trevligt bemötande, snabbt och enkelt! Och bra blev det också!
Tack snälla Martin för ett omdöme med så trevlig läsning! Sköt om dig!
Otroligt proffsigt bemötande och bra kvalitet 🙌🏻
Tusen tack Jimmy för din tid att lämna ett omdöme, så uppskatta, Tack med stort T! Hälsningar Frida
Bra bemötande och snabba leveranser!
Tuuuusen tack Robert att du tog dig tid o lämna ett omdöme, hoppas du haft en bra start på året! På återseende! Varma hälsningar Frida