Det här är det sämsta stället jag varit på!!! Åk inte hit. Vi hade bokat stuga här i somras. Kom ner och hela campingen var ett skämt. Nedgånget, trasiga nedstängda paelbanor, vattenruschkanan, ingen service, restaurangen stängd i omgångar för de kunde ingenting om laga mat eller servera. Men värst var de äckliga stugorna som vi fick. Vi hade bokat en 4 bäddsstuga men det var en stuga för två personer som de klämt in en bäddsoffa i. Vi var t o m tvungna att lyfta ut matbordet utomhus för att kunna rulla ut bäddsoffan. Och... man var tvungen att klättra över bäddsoffan för att komma in till sängen. Överslafen hade inget skydd. De var fullt med flugor, ingen luft i stugorna. I mina föräldrars stuga var sängen trasig så mamma fick sova på golvet. Vi pratade med personalen flertalet gången men de orkade inte bry sig och hänvisade bara att vi skulle reklamera till huvudkontoret. Ingen sov och nästa morgon valde vi att åka hem för att vi var så besvikna. Vi reklamerade till huvudkontoret men fick nu svar att vi inte kan få pengarna tillbaka för att vi inte pratade med personal på plats. Alltså vilket skämt! Ingen tar ansvar, ingen service. Jag har aldrig varit med om maken och aldrig åkt från ett ställe. Så nu anmäler vi ARN.så egentligen är de inte ens värda 1 stjärna. Borde finnas 0 stjärnor.