Making Beauty

Making Beauty

bokning.voady.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Making Beauty! Trogna vårt namn arbetar vi med att framhäva och hylla den naturliga skönheten hos våra kunder. Våra tjänster sträcker sig från omvälvande klippningar och färgningar till noggrann brynformning, elegant ögonfransförlängning och makeup-applicering. Vårt mål? Att skapa en look som inte bara gör intryck...

278 omdömen om Making Beauty

Sedan starten hos Reco 2022

Carina E
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Alltid glad och trevlig och en mycket duktig frisör

Ann-Louise Ö
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

mycket trevlig och duktig frisör.

Mattias U
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Alltid trevligt att bli klippt av Tuva på Making Beauty. Hittills är jag väldigt nöjd! 😊🙏

Anna-Carin L
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Hon förstår mina behov och frågar varje gång om frisyren fungerar för mig. Är lyhörd om jag vill prata eller bara sitta tyst. Väldigt bra egenskap hos en frisör. Alltid väldigt nöjd när jag går därifrån 😊

Birgitta E
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Ytterst kompetent frisör. Lugn å trygg. Pratar inte mer än vad som väntas av henne. En skön å avslappnad stund när man är hos henne

Annika I
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Tuva är trevlig och glad. Alltid väldigt noga och duktig när hon klipper ens hår. Det finns möjlighet ett köpa de hårprodukter hon använder. Efter gått hos Tuva i över ett år ser jag ingen anledning till att byta frisör.

Karin B
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Trevligt och positivt bemötande. Klippning av långt hår. Bra dialog om önskad frisyr och olika alternativ, enligt mina förväntningar. Nöjd med resultatet och besöket.

Solveig F
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Hon klipper mitt ”svåra” hår så bra!!!

Carina M
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger är den bästa frissa jag haft. Noggrann och lyhörd för mina önskemål Hoppas hon jobbar många år framöver. Just nu sparar jag ut mitt hår, och hon kan verkligen ta fram en frisyr trots att jag sparar längderna.

Ulla Ö
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Vänligt o trevligt bemötande.

Sonja B
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Fint bemötande Mycket nöjd med både stödpermanent o klippning Återkommer till henne.

Susanne C
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger har ett fantastiskt bemötande hon ser kunden. Jag har alltid höga förväntningar på min frisör och Inger uppfyller dem, går därifrån nöjd! En mycket trevlig upplevelse, klippning, färgning och slingor. Gott kaffe och trevligt samtal😊

Johan S
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Blev väldigt bra bemött och resultatet vart riktgt bra

Marie F
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Hon har ett trevligt bemötande och man känner sig alltid nöjd efter en behandling

Jasmine M
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Väldig vänlig bemött Hon levde upp till dem och lyssnade på och väldigt noggrann Har inte köpt varor än

Ann Å
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Alltid trevligt och mycket proffsigt bemötande! Magiska resultat! Mycket erfaren frisör!

Eva A
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Känns professionell då hon är inlyssnande och ger råd och tips.

Amanda H
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Allt är bra! Hon lyssnar, frågar, så vi båda är överrens innan hon kör igång. Hon fixar precis bad man önskar

Jessica H
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Proffesionellt bemötande. Kändes trygg och noggrann klippningen blev superbra.

Johanna L
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Gav en lugn atmosfär med bra service! Blev jätte nöjd med resultatet.

Eva N
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Känner mig alltid nöjd när jag går därifrån. Inget onödigt kallpressad.

Annika E
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger är alltid mycket trevlig och har ett fint bemötande. Hon kan ge förslag och lyssnar på sin kund. Inger är en mycket duktig frisör och jag är alltid nöjd när jag varit hos henne.

Birgit H
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Mitt första besök hos Inger. Lyssnade och förstod mina problem/önskemål på ett fantastiskt sätt, samtidigt som hon var ärlig och berättade att hon kunde inte gör underverk vid den första klippningen. Jättenöjd !

Birgitta W
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger är så professionell! Hon ser vad som behöver göras. Jag klippte mig och gjorde folieslingor. Har varit kund i många år och numera åker jag 20 mil för att bli klippt av Inger!

Charlotte L
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Trevlig och kommunikativ. Kom med bra förslag på hur hon kunde klippa.

Rut F
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Välkomnande.. Mycket bra! Tuva A, gjorde enligt min beställning, så omtänksam och duktig.

Pontus H
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Mycket kunnig, noggrann och med ett trevligt bemötande.

Helene L
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Första gången och har förstått att hon är uppskattad. Mjuk i sitt sätt bemöta, trevlig, hade bra ideer.

Carin L
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Alltid lika nöjd efter besöket!

Ulla T
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Hon är vänlig och, intresserad. Hon kommer ihåg hur jag vill ha håret klippt och ger mig en grundlig klippning. Och så pratar hon alldeles lagomt.

Yvonne D
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Alltid glad och tillmötesgående. Duktig i yrket. Jag är en mycket nöjd kund

Eva L
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Den bästa hårfrisörska jag har kommit i kontakt med

Lilian K
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Proffsig och noggrann. Ger fantastisk service och fint bemötande.

Annika L
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

En ung och noggrann tjej som lyssnade på mina önskemål

Ingrid Ö
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Tuva var lyhörd, uppfyllde mina förväntningar. Alltid glad och trevlig.

Elisabet E
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Alltid så trevligt och proffsigt bemött! Känner mig trygg och vet att Inger B alltid gör det bästa för mitt hår. Jag blir alltid nöjd med resultatet. Denna gång blev det klippning och färgning av utväxten samt köp av schampo, hårmask och läppglans.

Eva F
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Duktig och trevlig Det blev precis som jag hade tänkt mig

Marie-Louise N
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Minfrisör Inger är i mitt tycke ett föredöme för alla andra frisörer. Hon är alltid lugn och vänlig, noggrann och kunnig. Resultatet är alltid mycket fint. Hon kan konsten att klippa och ”skulptera” fram en frisyr till belåtenhet. Kompletterande produkter för håret har varit av hög kvalité. Hon är kort och gott ”en stjärna” i sitt gebit.

Karin Z
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Hon är fantastiskt duktig och närvarande.

Christina A
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Mycket trevligt bemötande och proffsigt utförande

Eva O
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Jag och min dotter har klippt oss hos Inger i flera år. Hon är en fantastisk frisör, super trevlig och vi blir alltid så nöjda. Hos Inger har vi både klippt oss och färgat håret, hon lyssnar alltid till våra önskemål och kan verkligen se vad håret behöver. Inger är bäst!

Gunn-Britt P
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Skickliga frisör, lyssnade hur jag ville ha håret

Margot N

Mycket trevlig , bra jobbat , snygga ögonbryn

Micke S

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Sara M
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Tuva var verkligen jätteduktig! Jag har självfall i mitt hår som kan bli fina lockar om man har en frisör som vet hur den ska klippa lockigt hår. Jag har provat flera olika frisörer tidigare som tyvärr inte anpassat sin klippning efter lockigt hår. Tuva förstod dock precis vad jag menade och varje slinga är nu perfekt klippt för att locka sig av sig själv! Jag har äntligen hittar en frisör som jag kan gå tillbaka till! Tuva var också väldigt trevlig och helt lagom pratsam under klippningen. En kopp kaffe och lite mer tid...

Marie-Louise L
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Alltid glad och välkommnande Hon vet hur jag vill bli klippt. Det blir alltid bra.

Jonathan Z
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Jätte bra klippt, mycket nöjd

Gerd N

Kunnig , utvecklande, tillmötesgående

Anna N
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Kunnig, trevlig, professionell och flexibel. Bästa frisören jag haft, ever!

Eva B
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Klipper jättebra och trevligt bemötande.