Inger B

164 omdömen om Inger B

Sedan starten hos Reco 2023
Carina E
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Alltid glad och trevlig och en mycket duktig frisör

Anna-Carin L
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Hon förstår mina behov och frågar varje gång om frisyren fungerar för mig. Är lyhörd om jag vill prata eller bara sitta tyst. Väldigt bra egenskap hos en frisör. Alltid väldigt nöjd när jag går därifrån 😊

Karin B
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Trevligt och positivt bemötande. Klippning av långt hår. Bra dialog om önskad frisyr och olika alternativ, enligt mina förväntningar. Nöjd med resultatet och besöket.

Solveig F
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Hon klipper mitt ”svåra” hår så bra!!!

Carina M
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger är den bästa frissa jag haft. Noggrann och lyhörd för mina önskemål Hoppas hon jobbar många år framöver. Just nu sparar jag ut mitt hår, och hon kan verkligen ta fram en frisyr trots att jag sparar längderna.

Susanne C
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger har ett fantastiskt bemötande hon ser kunden. Jag har alltid höga förväntningar på min frisör och Inger uppfyller dem, går därifrån nöjd! En mycket trevlig upplevelse, klippning, färgning och slingor. Gott kaffe och trevligt samtal😊

Marie F
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Hon har ett trevligt bemötande och man känner sig alltid nöjd efter en behandling

Ann Å
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Alltid trevligt och mycket proffsigt bemötande! Magiska resultat! Mycket erfaren frisör!

Eva N
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Känner mig alltid nöjd när jag går därifrån. Inget onödigt kallpressad.

Annika E
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger är alltid mycket trevlig och har ett fint bemötande. Hon kan ge förslag och lyssnar på sin kund. Inger är en mycket duktig frisör och jag är alltid nöjd när jag varit hos henne.