Mäklarhuset Karlstad

Mäklarhuset Karlstad

www.maklarhuset.se
  • BadgeEightYears

Välkommen till Mäklarhuset i Karlstad! Vi på Mäklarhuset i Karlstad finns för att göra det så enkelt som möjligt för dig att köpa eller sälja din bostad - oavsett om det gäller villa, fritidshus, bostadsrätt, lägenhet, tomt eller kommersiella fastigheter. Hos oss hittar du mäklare med lång erfarenhet och dessutom en lokalkännedom...

402 omdömen om Mäklarhuset Karlstad

Sedan starten hos Reco 2018

Anna K
Karlstad

Andreas är otroligt engagerad när det både kommer till köpare och säljare. Han gör allt han kan för att båda parterna ska bli så nöjda som möjligt.

Torbjörn B
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Henriksson en del av Mäklarhuset Karlstad
Kristinehamn

Anna har visat på högt engagemang, bred kunskap och gjort att vi känt oss trygga från start till mål. Vi är mycket nöjda!

Lina R
Munkfors

Väldigt engagerad i sitt uppdrag av försäljning av huset. Han kändes trygg och kunnig i sina roll som mäklare.

Robin R
Gruvlyckan

Perfekt upplevelse och service! Bra på att förklara något avancerat på ett simpelt sätt. Kände mig väldigt trygg hela processen! 5/5

Casper S
Gruvlyckan

Väldigt trevlig. Hjälpte mig hitta den information jag sökte...

Britt-Marie C
Kristinehamn

Mycket fint bemötande, som köpare kände vi oss trygga. Snabb och bra återkoppling under hela vägen.

Christoffer L
Tullholmsviken

Allt har gått väldigt smidigt och enkelt. Återkopplingarna har varit snabba och tydliga.

Mattias A
Skoghall

Trevlig, proffsig stor kundkrets lägenheten blev såld fort och smidigt.

Frank-Arne W
Ransäter

Trevligt bemötande! En duktig mäklare. Jättenöjd med Andreas.

Ann-Christin A
Ransäter

Andreas hoppade in som ersättare då den ordinarie mäklaren slutade sin tjänst. Han gjorde ett jättebra jobb. Trevlig, lugn och behaglig att ha att göra med. Inga problem alls. Vi rekommenderar honom starkt.

Inge T
Munkfors

Hej, Andreas hatte unsere Adresse von vorausgegangenen Hausbesichtigungen und, mit der Bitte uns zu helfen, hat er uns eine Email geschickt von der Vorankündigung des Hauses. Als das Angebot öffentlich war haben wir gleich reagiert. Er hat auf alle Anfragen sehr schnell geantwortet, auch am Wochenende und spät am Abend. Sehr nett, hilfsbereit und immer sehr gut vorbereitet wurden uns von Andreas kompetent bei den Besichtigungen alle unsere Fragen beantwortet.

Oliver T
Munkfors

responded quickly. Took a lot of time for us even on a Saturday. Viewings were prepared and presented very well.

Torbjörn B
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Henriksson en del av Mäklarhuset Karlstad
Kristinehamn

Engagerad och tillgänglig genom hela köpet. Vi har känt oss väldigt trygga med Anna vid rodret!

Linda E
Grossbol

Anna upplevs mycket varm och engagerad - superfokuserad på oss som säljare vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Uppdaterade oss på allt som hände under tiden, alltid tillgänglig och lätt att prata med.

Christian L
Molkom

Lugn och saklig, inte påstridig

Catherine T
Munkfors

Mycket hjälpsam och trevlig ! Kommer absolut att rekommendera honom till vänner och bekanta.

Berit A
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Henriksson en del av Mäklarhuset Karlstad
Hammarö

Hej. Jag blev trevligt och proffsigt bemött. Fick svar på mina frågor och funderingar . Försäljningen gick snabbt och smidigt. Jag rekommenderar gärna Anna Henriksson till andra som ska sälja sitt boende. MVH Berit Andersson

Linda B
Hammarö

Anna är proffsig, tillmötesgående och vi fick en exceptionellt bra service. Snabbt och smidigt!

Patrik B
Hammarö

Bra, snabb och informativ service. Tack Anna.

Marcus S
Södra Råtorp

Otroligt trevlig mäklare med hög ambitionsnivå!

Louise S
Södra Råtorp

En mäklare med riktig fingertoppskänsla och stort engagemang.

Björn N
Södra Råtorp

Bra o engagerat bemötande med snabbt svar på önskade uppgifter på ett tydligt och sakligt sätt. Perfekt ordning på alla dokument och sakliga uppgifter. Ett trevligt sätt.

Anita R
Norrstrand

Bra information och hälp och bra bemötande

Johan A
Norrstrand

Jag var i behov av en snabb försäljning och tog hjälp av Anna. Hon var driven, lyhörd och visade på god lokalkännedom. Hon var även väldigt bra kommunikativt och höll mig konstant uppdaterad i processen. Givet förutsättningarna med mitt behov av en snabb försäljning var jag väldigt nöjd, skulle därför varmt rekommendera Anna som mäklare.

Per H
Karlstad

Upplevs som lugn trygg och noggrann.

Måna A
Karlstad

Trevligt bemötande samt sammanfattning om Mäklarehuset och hur dom arbetade där.

William H
Karlstad

Mycket duktig och proffsig mäklare! Rekommenderar starkt.

Anders Mathias L
Norrstrand

Väl förberedd och allmänt proffsig.

Nadiya R
Molkom

Jag har inte träffat honom men det som jag hörde om honom att han är jätte duktig på det som har gör.

Linda Maria L
Norrstrand

Toppenbra bemötande! Jättetrevlig, lätt att prata med! Skönt med snabba svar. Kändes pålitlig! Smidig process rakt igenom!

Anton O
Norrstrand

Professionell och ger ett starkt förtroende. Affären gick smidigt och fick mig som säljare att bli bekväm vid min första försäljning.

Linda L
Dalliden

Professionellt bemötande. Inlyssnande mäklare, som kom med bra input och idéer. Trevlig, kunnig och tillgänglig.

Nick M
Köpte sitt hus med hjälp av
Dalliden

En mäklare som är trevlig, alltid ärlig med vad som gäller och mycket enkel att ha att göra med! Rekommenderar Michelle Felixson starkt.

Margaret B
Köpte sitt hus med hjälp av
Hagalund Munkfors

Vi blev väl bemötta och fick den hjälp vi behövde

Elliot P
Skoghall

Jag tycker att man fick bra med information, samt att hon var väldigt trevlig och gjorde situationen lättare för mig när jag skulle köpa min första lägenhet.👍🏻

Jan Ove H
Forshaga

kunnig hjälpsam trevlig lätt att prata med Helt enkelt så får man förtroende för henne

Natalia E
Rud

Anna har på flera sätt imponerat på mig. Hon har mycket goda kunskaper ,uppvisar ett genuint engagemang för sitt yrke och Anna är lätt att samarbeta med. Hon är mycket ambitiös och har gjort ett väldig fint arbete som mäklare! Det har varit ett stort nöje att få henne som mäklare! Jag vill varmt rekommendera Anna ! /Natalia

Kerstin T
Sålde sin stuga med hjälp av
Tolita

Mycket trevlig och bra på alla sätt.

Lena J
Herrhagen

Ett mycket bra och positivt bemötande. En toppen mäklare som är lugn och kan sin sak.

Torbjörn J
Herrhagen

Bra, trevligt och proffsigt bemöttande.

Karin A
Haga

Smidig process från början till slut.

Sofie J
Tullholmsviken

Anna är alltid kanon att ha att göra med - proffsig och samtidigt genuin. Detta är andra gången vi tar hjälp av henne att sälja lägenhet - Rekommenderar varmt!

Malin L
Herrhagen

En varm människa och ett proffs ut i fingerspetsarna!

Inger J
Spånga, Skattkärr

Fick bra intryck från första början. Hon har varit drivande och uppdaterat mig vad som hänt nästan varje dag. Mycket lätt att samarbeta med. Känner mig mycket nöjd med all hjälp. Kan verkligen rekommendera henne.

Jennifer A
Norrstrand

Jättebra hjälp och snabba svar när vi hade frågor om detta stora köp 😊

Anne-Lie A
Fagerås

En mycket trevlig och kunnig mäklare. Vi har fått jättebra hjälp med vad som behövs vid fastighetsförsäljning.

Eva M
Norrstrand

Mycket duktig i sitt jobb. Omtänksam och noga med att informera om allt. Vi var bekymrade att det skulle ta tid och vara lite svårt att sälja i dessa tider. Men Anna skötte det hela galant. Hon fick till ett bra pris i dessa tider och det är vi tacksamma för.

Emelie T
Norrstrand

Väldigt svalt intresse om att sälja vår lgh från mäklarens sida. Ville inte hålla visningar på helgen om det gällde en lgh. Sa att vi inte kommer få utgångspris utan skulle förberedda oss på ett mycket lägre pris. I det stora hela så är vi inte imponerade av mäklarens insats.

Ulf L
Norrstrand

Kunnig, saklig och vänlig. Med andra ord toppen.

Maria S
Skived

Allt har fungerat bra. Tät och god kontakt vid behov. Känner ett förtroende för Michelle