Andreas är otroligt engagerad när det både kommer till köpare och säljare. Han gör allt han kan för att båda parterna ska bli så nöjda som möjligt.
Andreas Englund
Andreas Englund är mäklare på Mäklarhuset Karlstad
.Andreas Englund har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Andreas Englund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.6. Andreas Englund har haft 18 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
16 omdömen om Andreas Englund
Väldigt engagerad i sitt uppdrag av försäljning av huset. Han kändes trygg och kunnig i sina roll som mäklare.
Perfekt upplevelse och service! Bra på att förklara något avancerat på ett simpelt sätt. Kände mig väldigt trygg hela processen! 5/5
Väldigt trevlig. Hjälpte mig hitta den information jag sökte...
Trevligt bemötande! En duktig mäklare. Jättenöjd med Andreas.
Andreas hoppade in som ersättare då den ordinarie mäklaren slutade sin tjänst. Han gjorde ett jättebra jobb. Trevlig, lugn och behaglig att ha att göra med. Inga problem alls. Vi rekommenderar honom starkt.
Hej, Andreas hatte unsere Adresse von vorausgegangenen Hausbesichtigungen und, mit der Bitte uns zu helfen, hat er uns eine Email geschickt von der Vorankündigung des Hauses. Als das Angebot öffentlich war haben wir gleich reagiert. Er hat auf alle Anfragen sehr schnell geantwortet, auch am Wochenende und spät am Abend. Sehr nett, hilfsbereit und immer sehr gut vorbereitet wurden uns von Andreas kompetent bei den Besichtigungen alle unsere Fragen beantwortet.
responded quickly. Took a lot of time for us even on a Saturday. Viewings were prepared and presented very well.
Lugn och saklig, inte påstridig
Mycket hjälpsam och trevlig ! Kommer absolut att rekommendera honom till vänner och bekanta.