Mäklarhuset Malmö Limhamn

Mäklarhuset Malmö Limhamn

Ring 040-760 90 www.maklarhuset.se
3.0

Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen.Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla bostäder...

6 omdömen om Mäklarhuset Malmö Limhamn

Camilla  J
Skrev om Mäklarhuset Malmö Limhamn

Oerhört oproffsig mäklare som känns som man blir lurad av som köpare. Känns som priset trissa upp av falska bud.

Robert D
Skrev om Mäklarhuset Malmö Limhamn

jeg skulle sælge min bostad. havde kontakt med Helena som var top proffecionel og et super godt samarbejde fra første dag.... Helena fik solgt bostaden til aftalt tid og aftalt belob samt med den god kontakt mellem mig som sælger og køberen.

Maria E
Skrev om Mäklarhuset Malmö Limhamn

Utmärkt effektiv och personlig service. Verkligen hur nöjd som helst. Kan varmt rekommendera Mäklarhuset Limhamn! Maria Josephson

Elin L
Skrev om Mäklarhuset Malmö Limhamn

Oerhört oproffsigt i sitt agerande. Hade 3 olika mäklare på 3 månader inom samma firma. Ingen gav den andra info om vad som hänt i mitt ärende. Dem lyckades sälja lägenheten, men inte ens då kändes mäklaren engagerad.

Dödsboet Efter Sten Sture W
Skrev om Mäklarhuset Malmö Limhamn

Jag företräder ett dödsbo, som sålt en fastighet i Malmö. Från Mäklarhuset har jag från allra första stund fått bästa möjliga och professionella hjälp. Jag skulle varmt rekommendera Mäklarhuset för mina vänner och affärskontakter.

Karolina L
Skrev om Mäklarhuset Malmö Limhamn

Av olika anledningar litade jag inte på den mäklaren som vi köpte huset av. Bl.a. fick vi inte komma på förhandsvisning men fick sedan veta att det var nära att huset gick innan visning av en som varit på förhandsvisning.