Edvin Nicholls

Edvin Nicholls

Edvin Nicholls är mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Edvin Nicholls har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Edvin Nicholls har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.9. Edvin Nicholls har haft 14 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

16 omdömen om Edvin Nicholls

Sedan starten hos Reco 2022
Mattias H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edvin Nicholls en del av Mäklarhuset Uppsala
Kungsängen / Industristaden

Engagerad, proffsig, kunnig, bra återkoppling

Emanuel L
Kungsängen / Industristaden

Edvin är glad, trevlig och har ett vänligt samt professionellt bemötande. Har ett bemötande där ingenting är omöjligt. Svarar snabbt på frågor och eftersöker svar på frågor han inte kan svara på direkt.

Linnea H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edvin Nicholls en del av Mäklarhuset Uppsala
Kungsängen / Industristaden

Edvin hade allt vi ville att vår mäklare skulle ha. Han var proffsig, engagerad, smart, ärlig, rolig, lyhörd och uppmuntrande. Han höll oss uppdaterade så fort någon ny information fanns kring vår försäljningsprocess. En riktig stjärna!

Linda L
Kungsängen / Industristaden

Edvin var glad och trevlig. Han besvarade alla frågor vi hade och återkom alltid med svar när frågorna behövde kollas upp. Alltid i tid. Ställer upp och gör även det lilla extra efter kontraktsskrivning.

Mahtab F
Rosendal

Mycket trevlig och kunnig mäklare.

Caroline G
Rosendal

Fint och personligt bemötande, snabba svar på frågor, service minded och mycket tillmötesgående

Lars G
Rosendal

Mycket enkelt, professionellt och trevligt från första kontakt till avtalsskrivning.

Svar från Edvin Nicholls

Hej Lars, Stort tack för det fina omdömet, det uppskattas jättemycket!

Muditha S
Kapellgärdet

Edvin was very friendly and accommodating. We are more than happy to recommend Edvin.

Svar från Edvin Nicholls

Hi Muditha, Thank you so much!

Lotta E
Rosendal

Proffessionalitet på en hög nivå. Möter säljare/köpare på den nivå som behövs. Snabba beslut där det behövs, får både säljare/ köpare att känna en trygghet i affären. Empatisk , inkluderande i sitt bemötande. Rekommenderar varmt

Siri Å
Svartbäcken

Trevlig, kunnig och professionell.