William var väldigt trevligt och proffsig i sitt sätt att kommunicera med mig inför visning och efter visning. Samt när vi la upp annons. Min förväntning var bra återkoppling och tydlig info vilket William levde upp till mycket bra. Tycker William gjorde en kanon jobb med försäljningen och jag skulle verkligen rekommendera honom till andra!
William Skage
William Skage är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.William Skage har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. William Skage har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.9. William Skage har haft 29 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
32 omdömen om William Skage
På vilket sätt blev du bemött av mäklaren?Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem?Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid försäljningen av din bostad på Norrtäljegatan 3 A. Topp betyg på alla delarna
Vi upplever William som en lugn och trevlig kille som gör sitt bästa för att hjälpa sina kunder. Vi tycker också att han känns pålitlig i en bransch som är lite så där ibland för oss som ska köpa och då är det nästan viktigast att man känner förtroende för mäklaren.
Bra bemötande och vi fick det pris vi önskade i försäljningen
En otroligt trevlig och sympatisk man, kan verkligen rekommendera.
William har hela tiden varit professionell under vår försäljning av lägenheten i Uppsala.William har alltid hållit oss uppdaterad.och vi kan verkligen rekommendera William som den bästa Mäklare vi haft. Bengt o Renee.
Mycket bra och professionell service!
Mycket trevlig och informativ. Vi har snabbt fått svar på våra frågor. Vi är väldigt nöjda med William.
Han var väldigt hjälpsam under hela processen vilket kändes tryggt då det är mitt första bostadsköp
William är en otroligt professionell, duktig och pålitlig mäklare genom hela processen. Rekommenderas starkt!