Marcus Klass

Marcus Klass

Marcus Klass är mäklare på Mäklarringen Farsta - Bandhagen

Marcus Klass har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Marcus Klass har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 309 omdömen med ett betyg på 4.7. Marcus Klass har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Ska du köpa eller sälja en bostad och söker mäklare i Farsta - Bandhagen - Sköndal - Trångsund? Då har du kommit rätt!

Vi har arbetat i området under längre tid med god lokalkännedom, bra kontaktnät och bred fackkunskap.

Vill du köpa en bostad hjälper vi dig gärna med bankkontakter, hantverkare, jurister, flyttfirmor och städbolag. Vi som arbetar på kontoret är själva boende i området sen många år och känner därför väl till alla smultronställen i området och kan svara på frågor som rör dagis, skolor och kommunikationer.

2023-11 - 2024-10

309 omdömen om Marcus Klass

Sedan starten hos Reco 2013
Edvin G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - Bandhagen
Högdalen

Marcus Klass levde upp till sitt efternamn. Han var vänlig, personlig, snabb, tydlig. Jag har inte haft särskilt mycket kontakt med mäklare innan, men han har satt en rätt hög ribba.

Svar från Marcus Klass

Tack Edvin för din rekommendation och stort grattis till ert köp av er fina lägenhet:)

Malin J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - Bandhagen
Bandhagen

Marcus Klass hade bra bemötande, var snabb på att svara om hade frågor angående försäljningen och annat runtomkring. Effektiv och snabb affär.

Svar från Marcus Klass

Hej Malin, tack för din rekommendation!

Ahmed B
Bandhagen

Marcus is probbly the friendlies and most approchable property agent I have ever met

Svar från Marcus Klass

Hi Ahmed, thank you so much for your recommendation and congratulations to your new apartment:)

Carola F
Gullmarsplan Johanneshov

Proffsig,erfaren och lättsam innger förtroende. En mäklare att rekommendera

Svar från Marcus Klass

Hej Carola, tack för din fina rekommendation:)

Selma D
Gullmarsplan Johanneshov

Kunnig och noggrann mäklare. Kändes tryggt med köpet.

Svar från Marcus Klass

Hej Selma, tack för din rekommendation och stort grattis till din nya fina lägenhet:)

Lena F
Södermalm - SoFo

jag kontaktade Marcus Klass redan i december 2023 för värderingen av ett hus med anledning av en bodelning. MK visade prov på seriositet och professionalitet. Han levererade ett väl genomarbetet underlag. Därför var det självklar att tillfråga honom om värdering av den lägenhet som jag avsåg sälja inför bodelningen. Han värderade lägenheten, också den till ett välavvägt belopp. När det sedan i juli 2024 blev aktuellt för försäljning av lägenheten var det självklart att tillfråga MK. I den processen har han vart tillmötesgående,...

Svar från Marcus Klass

Hej Lena, tack för din fina rekommendation det gläder mig att du har haft en sån bra upplevelse. Vi gjorde ju jobbet tillsammans och det är så skönt för mig med kunder som tar till sig de tips jag kan lämna och det har du verkligen gjort. Det har varit roligt att hjälpa dig med dina stora affär. Vh Marcus

Sabrina A
Bandhagen

Jag tycker att Marcus jobbar mycket hård för att underlätta för säljaren . Han är kommunikativ och lyhörd. Han är aktiv och snabb på att återkoppla. Han är en erfaren och professionell som Mäklare jämfört med många jag har använt mig av sen tidigare.

Svar från Marcus Klass

Hej Sabrina, tack för din fina rekommendation. Det har varit roligt att hjälpa dig med din försäljning:)

Jana Vendela Erika Maria P
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - Bandhagen
Fagersjö

Marcus är grundlig, kunnig, lyhörd och förtroendeingivande. Han är den mest genuina mäklaren jag arbetat med.

Svar från Marcus Klass

Hej Jana, tack för den fina rekommendationen:) Det har varit roligt att få hjälpa er sälja ert fina hus.

Gunilla B
Svedmyra

Trevligt bemötande och lgh blev såld till det pris som förväntades så jag är nöjd med Marcus jobb.

Svar från Marcus Klass

Tack Gunilla för din rekommendation, det har varit roligt att hjälpa dig med din försäljning:)

Doris H
Bandhagen/ Högdalen

Bra sätt. Utmärkt. Inget att anmärka på.

Svar från Marcus Klass

Hej Doris, tack för din rekommendation:) Skönt att allt ordnade sig så bra för dig:)