Marcus Klass levde upp till sitt efternamn. Han var vänlig, personlig, snabb, tydlig. Jag har inte haft särskilt mycket kontakt med mäklare innan, men han har satt en rätt hög ribba.
Mäklarringen Farsta - Bandhagen
Mäklarringen Farsta–Bandhagen rätar ut frågetecknen kring bostadsfrågorna Funderar du på att köpa hus eller kanske en lägenhet? Ofta dyker det upp bostadsfrågor som det kan kännas tryggt att bolla med ett proffs. Våra mäklare på Mäklarringen Farsta–Bandhagen hjälper dig gärna att räta ut frågetecknen! Vi på Mäklarringen Farsta–Bandhagen...
654 omdömen om Mäklarringen Farsta - Bandhagen
Sedan starten hos Reco 2013
Tack Edvin för din rekommendation och stort grattis till ert köp av er fina lägenhet:)
Marcus Klass hade bra bemötande, var snabb på att svara om hade frågor angående försäljningen och annat runtomkring. Effektiv och snabb affär.
Hej Malin, tack för din rekommendation!
Marcus is probbly the friendlies and most approchable property agent I have ever met
Hi Ahmed, thank you so much for your recommendation and congratulations to your new apartment:)
Proffsig,erfaren och lättsam innger förtroende. En mäklare att rekommendera
Hej Carola, tack för din fina rekommendation:)
Kunnig och noggrann mäklare. Kändes tryggt med köpet.
Hej Selma, tack för din rekommendation och stort grattis till din nya fina lägenhet:)
jag kontaktade Marcus Klass redan i december 2023 för värderingen av ett hus med anledning av en bodelning. MK visade prov på seriositet och professionalitet. Han levererade ett väl genomarbetet underlag. Därför var det självklar att tillfråga honom om värdering av den lägenhet som jag avsåg sälja inför bodelningen. Han värderade lägenheten, också den till ett välavvägt belopp. När det sedan i juli 2024 blev aktuellt för försäljning av lägenheten var det självklart att tillfråga MK. I den processen har han vart tillmötesgående,...
Hej Lena, tack för din fina rekommendation det gläder mig att du har haft en sån bra upplevelse. Vi gjorde ju jobbet tillsammans och det är så skönt för mig med kunder som tar till sig de tips jag kan lämna och det har du verkligen gjort. Det har varit roligt att hjälpa dig med dina stora affär. Vh Marcus
Jag tycker att Marcus jobbar mycket hård för att underlätta för säljaren . Han är kommunikativ och lyhörd. Han är aktiv och snabb på att återkoppla. Han är en erfaren och professionell som Mäklare jämfört med många jag har använt mig av sen tidigare.
Hej Sabrina, tack för din fina rekommendation. Det har varit roligt att hjälpa dig med din försäljning:)
Marcus är grundlig, kunnig, lyhörd och förtroendeingivande. Han är den mest genuina mäklaren jag arbetat med.
Hej Jana, tack för den fina rekommendationen:) Det har varit roligt att få hjälpa er sälja ert fina hus.
Trevligt bemötande och lgh blev såld till det pris som förväntades så jag är nöjd med Marcus jobb.
Tack Gunilla för din rekommendation, det har varit roligt att hjälpa dig med din försäljning:)
Bra sätt. Utmärkt. Inget att anmärka på.
Hej Doris, tack för din rekommendation:) Skönt att allt ordnade sig så bra för dig:)
Fick väldigt bra hjälp av Marcus vid mitt första lägenhetsköp. Nervöst för mig - men Marcus gjorde att det kändes väldigt tryggt och tog mig igenom processen på ett sätt anpassat för mig!
Hej Sofia, tack för din fina rekommendation och grattis till din nya fina lägenhet:)
Marcus är mycket förtroendeingivande och engagerad redan från första mötet fram till kontraktskrivning. Han är tydlig och har ett gott tålamod att förklara alla olika delar i ett lägenhetsköp. Vi rekommenderar honom å det varmaste. //Lotta, Henry och Peter
Hej, tack för er rekommendation och grattis till ert nya hem:) Jag håller tummarna nu för er egen försäljning. Vh Marcus.
Marcus är en engagerad och effektiv mäklare med stor erfarenhet som är väldigt mån om både säljare och köpare. Han bäddar för rimliga förväntningar som kan ge en glad överraskning istället för besvikelse. Det märks att han tycker om sitt yrke!
Hej Sanna, tack för den fina rekommendationen. Grattis till både din nya fina lägenhet och din försäljning:)
Trevlig, tillgänglig och snabb återkoppling.
Hej Susanna, tack för din rekommendation:) Grattis till ditt nya fina hus:)
Jag är jättenöjd med Marcus som jag upplever som trevlig, professionell och engagerad. Jag har varit på visning tidigare med Marcus där jag tyckte att han är en bra mäklare så det blev en positiv överraskning att mitt bostadsköp går genom Marcus!
Hej David, tack för den fina rekommendationen. Stort grattis till din nya bostad, den blir nog jättefin när ni renoverat den:)
Mycket professionell och engagerad i i hela försäljningsprocessen. Han känner till marknaden i området utan och inan, både i stort och smått. Därtill kommer ett väldigt bra bemötande och jag skulle anlita honom igen om tillfälle gavs.
Hej André, tack för din fina rekommendation. Grattis till din försäljning:)
Marcus is an excellent estate agent. He made the whole process seem very simple. Highly recommended
Hi Farhan, thanks you so much for your recommendation. I hope you will find the apartment suitable. Best regards Marcus
Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick för att sälja min lägenhet. Markus är vänlig, förtroendeingivande och kunnig. Han var lätt att nå när jag hade funderingar och gav bra råd om renovering och styling.
Hej Rikard, tack för din rekommendation. det har varit ett delat nöje:)
Marcus är mycket bra att jobba med. Han är noggrann, kan sitt område och är lyhörd för våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera honom.
Hej Peter, tack för din rekommendation:)
Bra mäklare med bra genomgång vid skrivningen, märks att Marcus är gammal i gemet.
Tack Lennart för din rekommendation och grattis till din nya fina lägenhet:)
Marcus hade ett fint och proffesionellt bemötande genom hela försäljningen. Han ansträngde sig för att vi skulle få ett så bra slutpris som möjligt. Det har varit en bra och tydlig kommunikation från första mötet till sista signaturen.
Hej Elin, tack för din rekommendation:)
Trevlig mäklare, som prickade rätt på värderingen av lägenheten. Är med från början till slutet av värdering, fotografering och försäljning.
Hej Beatrice, tack för din rekommendation. Det har varit ett nöje att hjälpa dig med din försäljning:)
Riktigt bra mäklare samt trevlig bemötande
Hej Jan, tack för din rekommendation och grattis till den fina lägenheten🤗
Bra mäklare för genuin hjälp till båda parter vid bostadsköp. Tryggt
Tack Jennifer för din rekommendation. Roligt att det blev ni som köpte då ni ju är så glada för huset:)
Kunnig, hjälpsam, tillgänglig på telefon..
Tack Johanna för din rekommendation och grattis till er nya fina lägenhet:)
Marcus var snabb att svara och mycket hjälpsamt. Det här var förstå gången för oss att köpa fastighet, och Marcus förklarade grundligt allt vi behövde tänka på. Jag kan varmt rekommendera honom.
Tack Shane för din rekommendation och grattis till ert nya hem:)
Det är andra gången vi väljer Marcus klass till försäljning av vår bostad. Vi har varit jätte nöjda med han. Han är proffesionell och tänker på alla detaljer. Han har kunnat överträffa våra förväntningar. Så stort tack till Marcus och hans kollega Eva.
Tack Linda för de värmande orden:) Det har varit ett nöje att hjälpa dig båda gångerna:)
Marcus är noggrann och kunnig.
Hej Jörgen, tack för din rekommendation och fint att ni fick till en bra affär trots dessa tuffare tider:)
Marcus var inlyssnande och proffessionell under hela processen och lämnade inget åt slumpen. Vi rekommenderar Marcus om man vill ha en dedikerad och förtroendeingivande mäklare.
Hej. Christel, tack för den fina rekommendationen:) Det var roligt att hjälpa dig med din försäljning:)
Han gjorde ett gediget jobb under hela resan med att sälja min lägenhet.
Hej Adam, tack för din rekommendation! Det var roligt att hjälpa dig både med ditt köp av bostad och med din försäljning! Hoppas du ska trivas bra med din nya fina lägenhet:)
Han var först och främst kunnig, kunde svara på frågor och informerade mycket bra! Vilket skapade en trygg känsla! Dessutom var han mycket enkel att kommunicera med, svarade snabbt och tydligt! Upplevde att han verkligen ville få till en bra affär för mig som köpare också, och inte bara jobbade för säljaren mot mig så att säga. Är väldigt nöjd med både Marcus och köpet av bostaden som helhet! Kan varmt rekommendera Marcus!
Hej Oskar, tack för din rekommendation det var värmande ord! Hoppas du ska trivas bra i din nya fina lägenhet:)
Helt okej. Gillade dock inte att han försöker pracka på köparna ett lån hos Söderberg & partners. Söderberg & partners har fruktansvärt dålig kundservice och lånet är inte så simpelt som det är hos traditionella banker, så en fungerande kundtjänst hade varit det minsta. Städfirman som mäklaren rekommenderade för flyttstädning var inte särskilt bra. Inga väggar/lampknappar blev tvättade och saker som fastnat på kaklet i badrummet lämnades kvar.
Hej Sofi, tack för din rekommendation! Det var tråkigt att höra att du inte fick bra service från banken, likaså tråkigt att höra att du inte var nöjd med städfirman. Nu var det ju ett tag sedan du flyttade in och om du hade ringt mig direkt så hade jag ordnat så att städfirman kommit tillbaka. Hoppas att du ska trivas bra i din nya fina lägenhet:)
Markus är en erfaren och kompetent mäklare.. Han är tillmötesgående och.gör sitt yttersta för sina kunder. När det gäller försäljningen av min lght på Blackebergsplan översteg slutresultatet vida mina förväntningar.
Hej Titti, tack för din rekommendation!
Engagerad mäklare. Märks att Marcus jobbar hårt och aktivt tar kontakt med potentiella köpare. Rekommenderar varmt!
Hej Marie, tack för din rekommendation! Det har varit roligt att hjälpa dig med din försäljning:)
Mäklaren mötte alla våra förväntningar och hade svar på samtliga utav våra frågor och funderingar. Mycket professionell, snabb och smidig!
Hej Isac, tack för din rekommendation!
Stabil, snabb, tydlig. Superbra! Är Riktigt nöjd med Marcus engagemang.
Hej Anna, tack för din rekommendation!
Great experience! Marcus was definitely supporting me during the whole process of the purchase and taking action really fast on every step! The purchase was done in less than 24hs and he provided not only responses but additional recommendations for Loans!
Hi Mariano, thanks a lot for your kind recommendation! Anad congratulations to your new fine apartment:)
Marcus var ute efter att få både säljare och köpare nöjda vilket han lyckades väldigt bra med.
Hej Martin, tack för din rekommendation:)
Jag är väldigt nöjd med Marcus insats.
Hej Yasmin, tack för din rekommendation:)
Tydligt, trevligt och enkelt.
Tack för din fina rekommendation och grattis till din nya fina lägenhet:)
Marcus överträffade verkligen mina förväntningar, han är verkligen en bra mäklare som är engagerad, målinriktad, professionell och snäll. Han gick igenom varje steg av försäljningen med uppdateringar och information nästan varje dag. Jag är super nöjd och jag blev bemött på ett vänligt och professionellt vis.
Tack för din fina rekommendation!
Fick min lägenhet såld tack vare en helt sanslöst professionell mäklare, Marcus Klass gav mig en väldigt lärorik resa och överträffade verkligen mina förväntningar. Proffesionellt, engagerat och målmedvetet från början till slut, Han uppdaterade praktiskt taget varje dag hur det gick i försäljningen och sina mål med att få högsta avkastning på slutpriset. Kan verkligen varmt rekommendera honom.
Tack Gianni för din fina rekommendation, det har varit ett nöje att hjälpa dig med din försäljning!
En professionell mäklare som verkligen lyssnar på kunden och med sin långa erfarenhet av försäljning så hittar han alltid vägar för både säljare och köpare att nå varandra.
Tack Fredrik för din fina rekommendation:) Det har varit roligt att få hjälpa dig för andra gången med försäljning av dina bostäder:)
Vi har testat många mäklare under åren, men Moussa slår alla med hästlängder! Flexibel, bra säljare, grym annons, lika anträffbar vardags som helg och kämpade in i det sista för att göra oss nöjda - en riktig stjärna!
Hej Sophie, såg nu att jag missat tacka dig för din rekommendation, tusen tack🤩
Moussa var mycket proffsig i sitt bemötande och tydlig i sin kommunikation. Vi fick väldigt bra hjälp från honom och han uppdaterade oss hela tiden. Moussa levde upp till alla våra förväntningar och var jätte hjälpsam. Våran försäljning gick väldigt smidigt och vi är supernöjda med honom! Kan verkligen rekommendera honom!
Moussa är en förtroendegivande mäklare. Ingav trygghet och uppdaterade oss ständigt med information kring bostaden. Tack Moussa.
Otroligt proffsig och kunnig. Gör jobbet med ett leende på läpparna, superflexibel och guidar en fint genom resan av att sälja lägenheten samt köpet på nya lyan.
I’m very happy they are good work and good people
Bra mäklare, bra bemötande och förklarade genom hela processen. Det gick snabbt och smidigt. Hade bra försäljning teknik.
Jag blev bra bemött av Moussa, väldig trevlig människa. Svarade på mina frågor, gav omfattande info om bostaden. Jobbar effektivt, snabbt och bra. Jag skulle rekommendera till mina väner.