Mycket bra utfört arbete trots lite krångliga förutsättningar Gjorde allt enligt våra önskemål Lyhörda och prisvärda
Maleviks Grävtjänst AB
4 omdömen om Maleviks Grävtjänst AB
Hej Dan, tack och vad kul att kunna hjälpa er.
Utförde jobbet enligt vad som var bestämt samt gjorde saker vi kom på under arbetets gång. Snabb, noggrann och flexible samt 100% trevlig och social som person. För oss var det en 100% positiv upplevelse!
Hej, tack och vilket stort utrymme ni fick.
Dette er en liten, men veldig effektiv entreprenør med stort fokus på å bistå sine kunder på best mulig vis for å løse opp i akutte utfordringer som kan oppstå i forbindelse med nedgravde vann- og avløpsledninger. Min svigermor; Gunnel, fikk rask og god assistanse med å reparere gamle avløpsledninger som hadde gått tett utenfor huskroppen. Vi kan absolutt anbefale andre å ta kontakt med Maleviks Grävtjänst AB for å få profesjonell assistanse når det er behov for utførelse av slike gravearbeider. Dessuten er det lett og hyggelig å kommunisere med Håkan når det er behov for dette.
Hej. Tack för ditt omdöme, det var trevlig och tack för ert tålamod när den kalla vintern ställde till det för oss alla.
Han var punktlig, kunnig och hade fint bemötande. Vi blev väldigt nöjda med grävning av avlopp och dräning .
Tackar, mycket kul att samarbeta med dig.