Vi anlitade Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB. Vår besiktningsman var Jimmy Ifwer. Jimmy var verkligen jättebra. Han svarade snabbt, hade trevligt bemötande, var väldigt professionell och var väldigt duktig och pålitlig.
Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB
Ska ni köpa eller sälja hus? Anlita Marcus Holmström Byggteknik när du behöver hjälp med överlåtelsebesiktning, husbesiktning, energideklaration, fuktmätning eller kontrollansvarig. Hos oss får du en noggrann besiktningsprocess allt från bokning av besiktning, utförande av besiktning till leverans av ett tydligt besiktningsprotokoll...
65 omdömen om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tack Predrag för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss. Jimmy är riktigt duktig besiktningsman och ett proffs, att leverera i tid och svara kunder snabbt är nåt vi alltid försöker uppnå. Lycka till med ert nya hus Mvh Marcus
Bra hemsida med chatfunktion, Trevligt bemötande och snabb respons. Duktig o trevlig besiktningsman som snabbt skickade protokollet.
Hej Eva Bra att du gillar vår hemsidechattfunktion. Ja vi hör alltid av oss direkt då besiktningar är färskvara och ofta vill man ha besiktningen dagen efter för att fortsätta sin process. Tack för ditt fina betyg. Mvh Marcus
Professionellt och tydligt, tog sig tid att visa och förklara de olika delarna i protokollet och vad som observerades på plats.
Tack Johan för ditt betyg. Lycka till med huset Mvh Marcus
Kunnig, trevlig och snabb återkoppling på mail och telefon.
Tack Barbro för ditt fina betyg. Roligt att ni blev nöjd med vår tjänst. Mvh Marcus
Vi köpte köpargenomgång av besiktning. Marcus var tydlig och förklarade på ett bra sätt vilka brister som fanns samt hur de ev borde åtgärdas.
Tack för ditt fina betyg. Lycka till med nya huset Mvh Marcus
Gjorde sitt jobb snabbt och effektivt.
Tack för ett fint betyg. Mvh Marcus
Vi beställde en husbesiktning i samband med försäljning av fastighet. Jag upplever dem som noggranna i sitt arbete och dokumentation, proffsiga i sin kommunikation med mig och skulle gärna anlita dem igen.
Tack för det Krystyna! Hoppas ni anlitar oss igen när det behövs. Mvh Marcus
Snabb och informativ kontakt via hemsidan/mail och jag fick boka tid redan inom några dagar. Trevlig besiktningsman som var ordentlig och noggrann och skrev ett tydligt protokoll. Rekommenderar denna firma.
Hej Jessica! Tusen tack för ditt fina omdöme och rekommendation. Mvh Marcus
Han var trevlig men kändes inte så erfaren. Sa väldigt mycket runtöver vad som stod i besiktningsprotokollet som inte fanns bevis för. Taket var nygjort och av fackman men 1 månad efter tillträde regnade det in. Bokade dessutom extra genomgång för 5000kr där inget uppdaterades eller kunde vara till hjälp nu när vi fick lov att driva en försäkringsärende.
Hej Fanny! Det var tråkigt att höra att besiktningsmannen inte upplevdes som erfaren, dock har alla besiktningsmän som jobbar hos oss har flera års erfarenhet. Till fakta. Taket var omlagt 2013 och hade några allvarliga fel noterat i utlåtandet, dessutom låg det under en sk riskanalys dvs "en påtaglig risk för väsentligt fel annat än vad som antecknats i utlåtandet." Det står också att risken för läckage är förhöjd pga felen som noterades på taket. Men vi har misslyckats i vårt uppdrag om ni inte hr förstått innebörden...
Proffsig, trevlig besiktnibgsman
Tack Annika för ditt fina omdöme. Mvh Marcus
Marcus är kunnig, rak och erfaren.
Hej Parisa Tack för ditt fina omdöme och lycka till med ert nya hus. Mvh Marcus
Our experience with Marcus was excellent. His inspection was thorough, and I highly recommend him for any house inspections.
Thank you Ashish for youre recommendation. Good luck with youre new house Mvh Marcus
Jag köpte en husbesiktning inför en husförsäljning. Besiktningen blev mycket saklig och noggrann. Allt från tak till krypgrund.
Bra att du blev nöjd med utförandet Christina. Mvh Marcus
Kunnig och hjälpsam bara gott att säga om Marcus
Tack för det fina omdömet. Med vänlig hälsning, Marcus
Trevligt och professionellt bemötande vid besiktning av hus.
Hej Ing-Marie Tack för ditt fina omdöme och betyg. Mvh Marcus
Proffsig, trevlig och snabba:)
Hej Henrik! Tack för ditt fina betyg och omdöme. Mvh Marcus
Mycket bra och professionellt utfört arbete. Trevlig personal.
Tack Birgitta för ditt omdöme och fina betyg. Mvh Marcus
Överlåtelsebesiktning. Trevligt bemötande, kunde bostaden bra och förklarade väl vad som var relevant
Hej Johan Tack för ditt omdöme och fina betyg Mvh Marcus
Smidigt och seriöst. En seriös och kunnig besiktningsman.
Hej Björn Tack för ditt fina betyg och omdöme. Mvh Marcus
Vi anlitade Marcus för en köpargenomgång och är väldigt nöjda. Vi gick i lugn och ro genom besiktningsprotokollet på plats och tittade på alla saker och hade möjlighet att ställa kompletterande frågor och få tips på vad vi borde prioritera. Det kändes tryggt och en väl värd investering inför tillträde.
Tack för det omdömet Spiros. Hoppas ni kommer trivas i ert nya hus Mvh Marcus
Mycket bra, enkelt att ha göra med och professionell..
Tack för det omdömet Ugur. Mvh Marcus
Bra person som besökte oss, kunnig o snabb
Tack för det betyget Elisabeth.// MH Byggteknik
jätte bra bemötande och ett proffsigt intryck. Jätte nöjd. Jag köpte besiktning, beställde också dolda fel försäkring.
Tack för det fina betyget Göran. Ja den dolda fel försäkringen från SBR/IF är riktigt bra. Mvh MH Byggteknik
Saklig/kunnig trevlig/proffsig
Tack för det fina betyget Jan. Vår målsättning är att ständigt bli bättre. Mvh Marcus
Professionell, tydlig och strukturerad.
Tack Alexander för det fina betyget. Mvh Marcus
En mycket bra och förtroendeingivande intryck. Rekommenderas varmt.
Tack för rekommendationen Roger. Mvh Marcus
Mycket bra och detaljerad granskning av villan. Både köpare och säljare mycket nöjda med resultat och riskanalys.
Tack för en fin recension Fredrik. Det är alltid vår strävan att både köpare och säljare ska vara nöjda. // MH Byggteknik
Bra & proffsigt bemötande, ingav trygghet i husbesiktning i säljprocess av hus.
Tack för ditt fina omdöme Yvonne. Trygghet är allt i en husaffär och besiktningen är en stor del av det. Mvh Marcus
Noggrann, tydlig och upplevdes mycket kunnig
Tack Göran för ditt fina omdöme. Mvh Marcus
Väldigt kunnig och professionell. Trevligt och seriöst bemötande. Kunde svara på ” dumma” frågor så att man förstod.
Tack Inger för ditt fina betyg. Det finns inga "dumma" frågor när man köper eller säljer hus, men glad att vi kunde svara på dessa så du förstod :)
Ett tryggt och kunnigt bemötande av representant från Marcus Holmström Byggteknik. Besiktningen var bra och på rätt nivå och motsvarade förväntningen. köpte en överlåtelse besiktning vid fastighets försäljning.
Tack Stefan för ditt fina betyg. Glad att vi motsvarade dina förväntningar. Mvh Marcus
Ingen bra upplevelse tyvärr. Trevligt bemötande men beskrev brister i mer generell bemärkelse än att vara tydlig kring specifikt område / del. Fick även tillrättavisa anmärkningar som var helt felaktiga då även deras eget facit fanns längst bak i protokollet gällande livslängd på olika material / installationer. Skulle välja någon annan om jag vore dig.
Hej Henrik! Tack för att du tog dig tid att svara. Tråkigt att du blev missnöjd med vår besiktning. Ibland passar det bättre att generellt beskriva en brist/fel eller en riskkonstruktion. Tekniska livslängder är inte en vetenskap som är exakt utan mer ett riktmärke. Det beror på konstruktionens utförande och förutsättningar. Därav kan vi ibland efter bedömning beskriva en konstruktion som att livslängden passerat trots att den teoretiskt är inom gränsen för den tekniska livslängden. Mvh Marcus Holmström
Proffsigt bemötande, väl förberedd, arbetade smidigt. Mycket trevlig person Gällde besiktning av parhus.
Hej Ulla! Tack för att du tog dig tid att svara och för ditt fina omdöme. Mvh Marcus
Snabb och saklig besiktning. Gick igenom alla punkter tillsammans med oss och det var lätt att få en bild av vad som behövde åtgärdas. Rekommenderar!
Hej Joakim! Tack för din fina rekommendation och bra att ni fick en klar bild av vad som behövde åtgärdas. Mvh Marcus
Ombesiktning, Väl bemött, informativ, i tid, strukturerad, mycket nöjd
Tack för ditt fina omdöme. Glad att ni blev väl bemötta och nöjda med uppdraget Mvh Marcus
Inget att anmärka på , besiktningen tog ca 1 timme , helt ok.
Tack Björn för ditt trevliga omdöme, Mvh Marcus
Samarbetet fungerade bra. Allt flöt på enligt plan och våra önskemål om att få gjort detta inom kort tillgodosågs.
Hej Olof Tack för ditt fina omdöme och bra att allt flöt på enligt plan. Mvh Marcus
Mycket trevlig och kunnig besiktningsman som tog sig tid att förklara och visa. En grundlig och effektiv säljarbesiktning och en tålmodig köpargenomgång av densamma. Rekommenderar!
Hej Ingrid! Tack för ditt fina betyg och rekommendation. Tålamod är viktigt i en säljprocess och att ta sig tid med köpare för att de ska känna sig trygga är en stor del i vårt arbete. Mvh Marcus
Precis vad jag behövde, i tid också. Men: måste alla ni serviceföretag hålla på och fråga jämt ? Ibland blir man nervös och tror att en duktig yrekesperson blir kallad till medarbetarsamtal, bara för att man inte svarar på dagens femtioelfte enkät. Med vänlig hälsning, Lennart Lilja
Tack Lennart för ditt fina omdöme. Skönt att vi var i tid också. :) Vi frågar för att kunder ska kunna lämna ett oredigerat omdöme om oss så andra kunder kan läsa och lätt ta ett beslut om de vill anlita oss eller se sig om efter någon annan. Mvh Marcus
Snabb, noggrann, o begriplig rapport
Hej Dan! Tack för ditt fina betyg. Snabba, noggranna och lämnade en begriplig rapport det låter bra! Mvh Marcus
Proffsigt bemötande och utförande av uppdrag, som i vårt fall var takbesiktning. Rapporten kom snabbt, bara någon dag efter utfört arbete. Kan varmt rekommendera företaget.
Hej Karin! Tack för ditt fina omdöme och din rekommendation. Vi status-besiktade 10st tak i er BRF förening i Skärholmen. Rapport dagen efter. Mvh Marcus
Besiktningsgenomgång vid tillträde. Kunnig, effektiv och gav bra inspel på föreslagna åtgärder.
Tack Mikael för ditt fina betyg. Hoppas ni kommer trivas i er nya villa, sen får du höra av dig om ni behöver hjälp efter hand ni renoverar. Mvh Marcus
Besiktning och fuktmätning. Enkelt att boka. Trevlig och kompetent personal. Noggrann besiktning. Lätt att komma i kontakt med besiktningsmannen och diskutera utlåtandet och dess innebörd. Väldigt nöjd.
Tack Kerstin! För ditt fina omdöme, det ska alltid vara lätt att komma i kontakt med oss och fråga om man är osäker på nåt. Mvh Marcus
Otroligt noggranna och kunniga. Känns mycket tryggt
Tack Steven för ditt fina omdöme. Noggrannhet är viktigt för oss. Mvh Marcus
Pålitlig, kunnig, flexibel och tillmötesgående
Hej Erik! Tack för ditt fina betyg och omdöme. Mvh Marcus
Trevligt bemötande! Bra och grundlig genomgång av radhuset, känner mig trygg i hans bedömning och slutsatser av husets status.
Hej Kurt! Tack för ditt fina betyg och omdöme. Mvh Marcus
Vi blev mycket bra bemötta av Jimmy Han var noga och gav oss dessutom beröm för att vi underhållit stället så bra. Våra förväntningar var ju att det skulle visa sig att det var välskött. Vi köpte alltså en besiktning inför försäljning Vi är mycket nöjda med det hela. Hälsningar Hassie
Hej Hassie! Skönt att ni blev bra bemötta av Jimmy, bemötande av kunder och deras hus är väldigt viktigt för oss då just en husaffär är den absolut största affären många gör i sitt liv. Mvh MH Byggteknik
Det var jätte bra Han har gjort ett bra jobb Så det känns bra Det känns bra för köparen mef
Hej Lasse! Tack för att du tog dig tid att svara, skönt att det känns bra för både säljare och köpare då har vi lyckats med vårt uppdrag. Mvh Marcus
Trevligt och proffsigt bemötande. De inspekterade mitt hus och senare, omlagt tak.
Tack Kalle för ditt fina omdöme. Ja vi har både överlåtelsebesiktning och entreprenadbesiktning i vårt team. Mvh Marcus
Vi beställde säljares besiktning och en energibesiktning och fick den utförd inom en vecka.
Tack Peter för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med utförda tjänster. Mvh MH Byggteknik