Bra service och bra råd. Skicklig montör a braskaminen. Mycket nöjd
Mariebergs Brasvärme & Solenergi Gävle
På Mariebergs Brasvärme & Solenergis utställning i Gävle hittar du ett stort utbud av det senaste inom eldstäder och brasvärme! Här kan du få rådgivning av våra lokala experter kring eldstäder och solceller. I butiken hittar du en digital touch-skärm där du finner massvis med inspiration och kan ta del av hela vårt sortiment...
13 omdömen om Mariebergs Brasvärme & Solenergi Gävle
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket bra hembesök. Fick bra genom gång på arbets momenten. Vi hade en gammal kamin så det kunde bara bli bättre. Vi köpte en braskamin med tälj sten vi vart jätte nöjd.
Jag fick ett väldigt trevligt bemötande från Marieberg & Solenergi Gävle redan vid första tele samtalet. Marieberg & Solenergi Gävle uppfyllde mina förväntningar med råge, med kunnig personal, och kort leveranstid på den kakelugn som vi önskade. Vi fick ett mycket trevligt bemötande och kände att vår kontakt med Marieberg & Solenergi Gävle verkligen jobbade för oss och löste vårt önskemål mycket bra. Vi är mycket nöjda med kontakter och det arbete Marieberg & Solenergi Gävle gjorde för oss.
Proffsiga, gott kundbemötande. Förväntade mig att få en snygg braskamin installerad utan större huvudbry. Kunde inte varit enklare. Allt gick smidigt, behövde inte ens kontakta sotare själv. Är mycket nöjd.
Bra 1:a kontakt med säljare, en utförlig offert där vi kunde göra ändringar på ett smidigt sätt. Mycket trevlig och kunnig person. Nedmontering av gammal kamin och installation av ny kamin gjordes av en mycket trevlig kunnig och effektiv person. Arbetet utfördes snabbt och proffsigt.
Hej Ola, Stort tack för ditt omdöme! Jag ska förmedla dom fina orden till Oskar :) Mvh Jakob
Snabb trevlig hjälp att få tag på nya stenar till kaminen
Hej Mika, Tack för ditt omdöme! Hör av dig om du behöver något mer till Vega :) Mvh Jakob
Jakob på Maribergs Brasvärme och Solenergi i Gävle får 10 av 10 i betyg. Han var proffsig och gjorde det så enkelt för oss att bli med kamin. Värt varenda krona att beställa kamin från dem och så smidigt 💯💯
Hej Isabelle, Vad glad jag blir! Tack snäll för dom fina orden :) Contura 596T, blev så bra hos er! Mvh Jakob
Mina förväntningar och vad jag skrev under var att de skulle sköta kontakt med mitt el bolag och med alla leverantörer, dvs sköta allt! När jag hade skickat in all info inför anmälan till mitt el leverantör så hörde jag inget från de. Det skulle endast ta 2 veckor att få svar från el bolaget enligt de. Jag fick själv söka upp Marieberg och påpeka att jag inte hade hört något ang start och om anmälan är gjord. Efter drygt 1 månad kontaktar kag de igen och påpekar igen att jag inte hört något och att jag hade själv ringt...
Hej Malin, Tack för din feedback! Vi tar till oss av det du skriver och ska göra allt för att bli bättre i framtiden. Mvh Jakob
Bra bemötande samt utmärkt planering och installation.
Hej Per, Tack för dom fina orden! Hoppas din Contura ger er värme och trivsel i vinter :) Mvh Jakob
Trevligt och korrekt bemötande. God service och enkel och tydlig i kontakten såväl muntligen som skriftligen. Pålitlighet!
Hej Hans-Peter, Stort tack! Det värmer verkligen :) Mvh Jakob
Bra bemötande vid förfrågan och tydlig komplett offert. Leverans och montage fungerade hyfsat, vissa detaljer missade vilket ledde till återbesök. Vissa brister vid montagearbetet. Överlag bra med överlämnande av driftklart arbete. Köpte en skorstanssats till redan installerad braskamin
Hej Pär, Varmt tack för ditt omdöme! Vi tar till oss av din feedback och ska göra allt för att bli bättre. Mvh Jakob
Vi fick ett mycket gott bemötande när vi besökte butiken. Uppföljning samt kommunikation och senare installation hanterades exemplariskt . På det hel är vi mycket nöjda med Mariebergs Brasvärme
Hej Robert, Stort tack för ditt fina omdöme! Conturan fick den perfekta platsen och lyser förhoppningsvis som en pärla hemma hos er. Hoppas allt har gått bra med renoveringen och att ni har flytta in :) Mvh Jakob
Allt stämde med leveranstid och hur arbetet skulle utföras. Försäljaren höll kontakt och gjorde även hembesök när installationen pågick. Mycket noggrann och duktig murare utförde installationen. ( Spiskasett i öppen spis. )
Hej Olov, Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och kul att du blev nöjd. Jag ska meddela Håkan dom fina orden :) Ert val av eldstad blev kanonbra i öppna spisen! Mvh Jakob