Mycket bra upplevelse, fötterna känns som nya efter behandlingen. Man får väldigt bra tips på produkter som finns att köpa på salongen. Väldigt fräscha lokaler och centralt läge. Rekommenderar alla att gå till Maries fotsalong!
Maries Fotsalong
6 omdömen om Maries Fotsalong
Väldigt trevligt bemötande och behandling! Lokalen har en trivsam atmosfär och är fint inredd. Från första stunden lägger man märke till den precision och omsorg Marie tar för att fräscha upp fötterna. Med allt från ett enkelt fotbad till nerkylning av vårtor så erbjuder Marie en service som jag starkt kan rekommendera, vare sig det gäller en stunds avkoppling eller professionell behandling.
Rekommenderas verkligen för alla!
Bästa fotvården man kan få, trevligt bemötande och lättsamt under hela vistelsen. Rekommenderas verkligen - fötterna blev som nya och cirkulationen kom igång ordentligt i fötterna. Marie kan sitt yrke och vet hur man tar hand om kunderna på ett fint sätt. Jag har bara positivt att säga 👍🤩
Hej! Besöket hos Maries Fotsalong var helt underbar. Trevlig och kunnigt bemötande i en fräsch och ren miljö. Fötter blev som nya och kommer att besöka Maries fotsalong vid ytterligare många tillfällen. Rekommenderas varmt.
Mina fötter blev som nya efter besöket hos Maries Fotsalong! Kunnig och trevligt bemötande. Det är en ljus, fräsch och ren salong dit jag kommer boka fler besök. Kan verkligen rekommenderas för andra. Salongen ligger centralt med hiss och dörröppnare för den som behöver det.Betalning sker via kort eller Swish, och det finns möjlighet att köpa presentkort om du vill det.