Otroligt snabb leverans och (förmodligen) bra kvalitet
MarineParts
Välkommen till oss på MarineParts! Här hos oss får du bättre, snabbare och billigare båtdelar. Vi har sedan 2010 levererat reservdelar till båtmotorer av alla olika slag och vi specialiserar oss på reservdelar både till inom- och utombordssidan. Behöver du råd eller hjälp att hitta rätt del för just din motor? I så fall kan...
4281 omdömen om MarineParts
Sedan starten hos Reco 2016
Enkelt att hitta vad jag behövde. Tog tid innan jag fick delarna, efter påstötning skickades dem
Bra sortiment, enkelt att hitta rätt produkt och såvitt jag kan bedöma prisvärt. Tydlig fraktinfo och skickades snabbt.
Snabb och smidig leverans på 3 dagar.
Fick rätt produkter och snabb leverans
Bra utbud på delar till min gamla båtmotor, trevligt bemötande vid telefonkontakt där man fick fram vad det var jag behövde till just min modell.
Eftersom jag inte fått leveransen ännu så kan jag egentligen inte svara nu, därför blir det en 3:a
Bra produkt ……………………….. och bra service
Ok Behövde 4 delar fanns bara en Köpte en tändspole
mycket bra och skickade delarna så snart allt kommit in
Det här rekommenderas varmt Christer
Snabb leverans o bra produkt
Ring de och kolla de om varan Fanns på hyllan. Beställde i onsdags kväll . Har varan tisdag kväll. Betalt med Swish. Kanonbra
Fantastik service!! Snabb leverans och kontakt
Snabb leverans av en matarpump till båten
Utlovade 2-3 dagars leveranstid blev 14 dagar trots delleverans Vänligt bemötande dock
allt fungerade bra,ska kolla om delen passar-
Lång leveranstid, annars ok................................
Snabb leverans av beställd vara
Enligt information vid beställning skulle delarna levereras 6/3-2025. Allt är betalt men jag har inte sett röken av några delar. Ingen information och ny ska jag skriva omdömen....
Hej Mathias! Vi kikar på detta och återkommer per mejl! Tack! :)
Snabb leverans av rätt produkt
So far so good…………………………………………..😎🤘
Mycket bra fick bra svar ifrån mejlen reglage 👍
Enkelt att hitta. Snabb leverans. Rimligt pris.
Fick den del jag behövde på kort tid och till bra pris. Utmärkt!
Snabb leverans. Hyfsade priser
Har inte fått varan än. De håller inte leveranstiden som var angiven
Hejsan! Tack för ditt inlägg. Vad jag kan se så kom din order fram till utlämningsstället idag. Allt gott!
Köpte en startmotor den kom hem hyfsat snapt och funkar bra👍👍
Bra snabb leverans men ett större utbud på motordelar vore önskvärt
Snabb o bra service samt bra pris. Kommer säkert handla där igen
Smidigt att handla och snabb leverans. Lite minus på att vissa delar inte hade någon eller för lite specificationer såsom längder, bredder och tjocklekar.
Jag köpte tändstift, snabb leverans och bra uppföljning angående paketets väg,supernöjd
enkelt att hitta delar till utombordare o till humant pris
Varan fungerade när den kom. Fraktbolaget kanske man kan önska lite mer av 2025.
Köpte service delar till Yamaha utombordare F115. Svårt att se när man beställer vilka delar som kom original från Yamaha och vilka delar som var eftermarknadsdelar. Vattenpumps-kitet var eftermarknad och där passade inte plåthuser (hålet runt drivaxel för litet , felaktigt) Övriga originaldelar passade utmärkt.
Bara bra inget o anmärka på.
Beställde renoveringssats till impellerhus. Leveranstid under all kritik! Ingen återkoppling..
Hej jag beställde gummi membran till min förgasare/båtmotor . Jag upplevde att det var lätt att hitta på hemsidan och att det levereras inom den utsatta tiden . MVH Thorbjörn
Min upplevelse med marineparts var helt perfekt mötande och vilken support dom har han hjälpte mig med delar till min Suzuki dt30.jag köpte vattenpump och packningsats.och dom delar som dom inte hade fick jag Artnr till och dom fick jag tag på en annan sida.en verkligen bra firma att handla hos jag rekommenderar dom verkligen.
Lätt och enkelt att hitta reservdelar. Köpte en blockpackning till en Zuzuki 20 hp.
Dom skickade varan samma dag jag beställde men tyvärr så skickades det med Bring som tog mer än en vecka på sig att leverera paketet och sen skickade dom ingen avisering när det hade kommit till ombudet ! Kan rekommendera MP men välj nåt annat fraktbolag än Bring när ni beställer.
Dumt att det inte gick att betala med faktura trots att man köper via företag var man tvungen att förskottera beloppet innan man fått varorna annars bra service
Långsamma att leverera. Order lagd 24 dec ankom 14 januari
Snabb leverans. Ej monterat delen ännu så hur den passar vet jag ej. Se dock ok ut.
Ett bra bemötande och hjälpsam och löser det man behöver hjälp med
Lätt att hitta på hemsidan och snabb leverans.
Bemötandet var bra enligt mina förväntningar. Jag köpte packningsats till en bränslepump, har ej nyttjat den ännu men det ser ut som om innehållet är rätt. Jag känner mig nöjd hitintills.
Hade svårt att hitta det jag sökte efter Jäkligt dyrt för två gummiringar. Men ändå glad för att ha hittat de det är ju en gammal motor. Mvh Roy
Mycket bra service o trevligt bemötande
Snabb respons, god info om status på beställning.