Snabba och smidiga . 30 tecken tar lång tid att skriv tyckte jag var tydlig :-)
Marknadsbyrån
Marknadsbyrån grundades 2011 och levererar produktmedia ur perspektivet hållbarare profilering där Hållbarhet, Kvalitet och Resultat samverkar för att skapa stark kommunikation. Marknadsbyråns vision är en " Hållbar värld där kommunikation skapar positiv förändring" och med hög service och engagemang levererar vi hållbar profilering...
144 omdömen om Marknadsbyrån
Sedan starten hos Reco 2022
Jag skickade in en förfrågan om en flagga med en dålig en dålig skiss. Efter en dag kom ett tryckfärdigt förslag med pris och allt. Bara säga OK!. Väldigt enkelt och bra
Hållbara produkter, miljöfokus! Hjälpsam och trevlig personal med stor flexibilitet och kreativt tänkande. Stort engagemang även i små beställningar. Har arbetat med dem i flera år, så bra!
Välbemötande! Hjälpte till med alla frågor och leverade snabbt!
Snabb respons och fina produkter
Mycket lätta att jobba med. Hög kvalitet och service.
Väldigt bra service med trevlig personal, snabba på att svara och jag kommer anlita de igen för våra reklamprodukter. Rekommenderar!
Mycket bra kundbemötande via mejl. Är verkligen nöjd!
Otroligt bra! snabba svar och riktigt snabb leverans. Topp notch produkter. Rekommenderas
Lyhörda och professionella...gillar även deras starka fokus på hållbarhet och miljötänk!
Utmärkt och trevligt bemötande av Jenny och Vilma
På vilket sätt blev du bemött av Marknadsbyrån? - Carro bemöter oss på ett väldigt bra sätt. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Marknadsbyrån upp till dem? - Höga, MB är noga med att vi är nöjda också. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. - Sommargåvor till personal, uppskattades bland personalen.
Bra och engagerat bemötande. Ofta olika små missar i leveransen som dock hanteras snabbt.
Trevligt bemötande, bra och snabb leverans
Trevligt bemötande och oerhört snabb hantering av min order trots en väldigt tight deadline.
Trevligt bemötande och snabbt och proffsigt
Hyggelig og rask respons, ved henvendelse, og veiledning på bra og enkle løsninger
Mycket snabb, trevlig och pragmatisk hjälp när jag akut behövde beställa beachflagga. Blir mitt förstaval till kommande beställningar.
Alltid lösningsorienterade, med hållbarhet i fokus.
Supersnabb och vänlig hjälp. Omedelbart förverkligande av min begäran och supersnabb leverans. Jag är helt nöjd med min beachflagga för min salong!
Bra och trevlig hjälp till att bygga ihop vårat eventtält, vi va inga lätta kunder med många idéer och funderingar, men de löste det med bravur!
Bra pris, snabb leverans. Kommer användas igen!
Ett väldigt positivt bemötande. Fixare, inget verkar för svårt. Lyhörda för mina önskemål
Finner inga ord för deras professionalism och höga servicenivå! Excellent! Långt över andra företag i branschen! Man ser nästan fram emot att lägga en ny beställning då allt går så smidigt och snabbt och resultatet blir superbra!
Bra bemötande och snabb leverans
Jag har alltid fått förstklassig service när jag anlitat Marknadsbyrån.
Köpt byxor med tryck mycket bra passform, kanske lite lång leveranstid 11 dagar från order till leverans men inget att hänga upp sig på
Professionellt bemötande Hög servicenivå och kvalitet Hållbarhet i fokus
Positiva och löslings fokuserade
Jättebra service vid kontakt både på telefon och på mail :) Och fina produkter!
Bar kundbemötande snabba svar och hatering!
Vi bad om en offert på 4 företagsflaggor och fick snabbt en offert som vi antog direkt. Leveransen skedde inom rimlig tid. Vi fick ett snabbt svar om leverans. Vi är mycket nöjda med Marknadsbyrån
Det var väldigt snabb smidig service! Flaggorna sitter redan uppe!! :)
Bra produkter med snyggt tryck. Fint bemötande och god lösningsförmåga. Snabb leverans.
Blixtsnabba svar och leveranser.
Jag blev bemött på ett mycket bra sätt och jag fick en snabb och smidig leverans av det som jag beställt. Är mycket nöjd med produkten och företaget.
Väldigt tillmötesgående och enkla att ha att göra med. Flexibla med tanke på de krav jag ställde. 10/10 i betyg
Bara bra! Inte mycket mer att säga.
Snabb service och enkla att ha att göra med
Snabbt och trevligt bemötande. Bra priser och bra produkt.
Väldigt bra service och snabb leverans. Utmärkt produkt!
Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Snabb leverans. Beach flaggan blev som vi tänkt. Bra kvalitet.
Lätt att beställa och bra leverans.
Snabb respons, alltid trevliga och snabba leveranser!
Very reliable and always attentive.
Snabbt och trevligt bemötande, var delaktig i processen och mycket nöjd med resultatet.
Snabb service, enkelt att be om ändringar, snabb leverans. Topp!
Bra bemötande från första mötet. Väldigt tillmötesgående och en vilja att hitta en fungerande lösning till oss. Vi beställde pikétröjor med brodyr. Snabb leverans och bra resultat.
Personlig och bra service! Trygga att jobba med på alla sätt.
Riktigt bra kundservice och snabba svar!