Mårtenssons VVS

Mårtenssons VVS

martenssonsvvs.se
  • BadgeFourYears

Här på Mårtenssons VVS kan vi allt inom både VVS och värme! Vi hjälper till med allt från badrumsrenoveringar och installera värmepumpar till med stambyten i fastigheter - stora som små. Vi har goda kontakter med våra leverantörer, vilket leder till att vi kan erbjuda bra priser och samtidigt bibehålla den höga kvalitén på utförda...

129 omdömen om Mårtenssons VVS

Sedan starten hos Reco 2021

Magnus L
Skrev om Mårtenssons VVS

Bra bemötande och lyssnar på kunden.

Dite B
Skrev om Mårtenssons VVS

Köpte en luft luft fläkt, fick vänta länge innan dom kom men är helnöjd, väldigt trevlig personal. 😊

Jimmie K
Skrev om Mårtenssons VVS

Mycket bra bemötande, toppklass! Smidigt utförande och enkla lösningar.

Glenn S
Skrev om Mårtenssons VVS

Bra bemötande och bra genomfört arbete enligt överenskommelse. Rekommenderas!

Lotta N
Skrev om Mårtenssons VVS

Bra bemötande, flexibla och effektiva när jag renoverade mitt badrum.

Bente L
Skrev om Mårtenssons VVS

Snabb hjälp, trevligt bemötande, som alltid! Kan varmt rekommendera företaget!

Kerstin N
Skrev om Mårtenssons VVS

Trevliga o pålitliga grabbar som vet vad de gör. Mycket nöjda så här långt.

Ulf G
Skrev om Mårtenssons VVS

Proffsigt utfört arbete och trevlig att ha att göra med!

Maria V
Skrev om Mårtenssons VVS

Mårtensssons VVs hade en bra kommunikation med mig och var flexibel gällande olika lösningar.

Malcolms A
Skrev om Mårtenssons VVS

Det var det han skrev till mig. Det där kan vi glömma. Jag fakturerar dig pumpen så får Du be någon annan utföra arbetet. Jag har satt lådan utanför porten på mitt lager

Joakim M
Skrev om Mårtenssons VVS

Tillmötesgående, snabba och duktiga VVSare. Utförde ut utomordentligt arbete och va trevliga att ha och göra med! Kan varmt rekommendera dom

Svar från Mårtenssons VVS

Tusen tack för förtroendet Jocke, ni kommer få ett bekymmersfritt ägande med er nya värme anläggning.

Sölvesborgs A
Skrev om Mårtenssons VVS

Mycket trevligt bemötande, bra service. Installation av trycklufts tank

Svar från Mårtenssons VVS

Tack ska ni ha, det är ömsesidigt

Pierre A

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Jan L
Skrev om Mårtenssons VVS

Blev väl bemött av Andreas när jag kontaktade företaget för hjälp med inmontering av vattenmätare. Även Pierre, som skötte inmonteringen, var trevlig och verkade dessutom väldigt proffsig. Han utförde ett flertal förändringar av rördragningarna. Om detta var absolut nödvändigt för själva inmonteringen av mätaren vet jag inte, men resultat blev snyggt och förhoppningsvis ändamålsenligt. Tyvärr blev väl därmed lite dyrare än vad jag hade förväntat mig! Jag har därefter haft en diskussion med Andreas om den arbetstid som...

Nina S
Skrev om Mårtenssons VVS

Trevlig och supersnabb service!

Mikael M
Skrev om Mårtenssons VVS

Trevligt bemötande, snabb utförande och fantastiskt trevlig montör.

Hsb S
Skrev om Mårtenssons VVS

Blev mycket bra bemött. Hade förväntningar på att de utförde arbetet noggrant och att hela processen inte tog för lång tid. Upplevelserna att Mårtenssons VVS är mycket bra.

Stefan B

Bra o snabb service! Trevlig personal 👍

Gunnar H
Skrev om Mårtenssons VVS

Mycket bra och trevlig personal. Byte av värmepannan gick bra och det hela gav ett proffsigt intryck. Mycket nöjd.

Monica S
Skrev om Mårtenssons VVS

Allt var bara positivt! De hjälpte oss akut med läckande kranar. Vi har anlitat dom innan, då vår värmepanna krånglade. Allt reddes ut, beställdes och installerades. Kan verkligen rekommenderas!!

Anders H
Skrev om Mårtenssons VVS

Jag fick ett mycket vederhäftigt bemötande. Montören kom redan på tredje dagen o bemötte mig väl. Arbetet blev bra utfört men rören räckte inte till vilket medförde att montören fick göra materialåterhämtning 2ggr. Fakturan blev oväntad stor o tilltagen. Inköp o Installarion av. vvberedare 60 liter skall inte behöva kosta 13,300.

Svar från Mårtenssons VVS

Hej Anders!! Tack för orden, vi gör så gott vi kan och försöker hjälpa er kunder så fort som möjligt. I detta fall var det akut då ni ej hade något varmvatten.... Resten av det du skriver kan jag inte hålla med om men Tack för det, vi åkte aldrig 2ggr utan 1 gång..

Christer A
Skrev om Mårtenssons VVS

Mycket nöjd med bemötandet.. Nöj med arbetet som utfördes.

Eva B
Skrev om Mårtenssons VVS

Utmärkt tyckte vi. Trevligt bemötande.

Matz K
Skrev om Mårtenssons VVS

Trevligt bemötande. Kunnig person och ett proffesionellt arbete med installationen av vår nya varmvattenberedare. Kan rekommendera företaget

Stefan K
Skrev om Mårtenssons VVS

Allt fungerade enligt överenskommelse. Tider material och priser.

Florian H
Skrev om Mårtenssons VVS

Besta kille, pålitlig, ärlig, trevlig, mycket bra pris

Stina E
Skrev om Mårtenssons VVS

Trevligt bemötande Vi ville ha hjälp med fruset vatten rör under huset. Kom utlovad tid .Trevlig kille. Kunnig kille. Vi fick tips inför nästa vinter.

Therese C
Skrev om Mårtenssons VVS

Trevligt bemötande och snabb hjälp när den behövdes som bäst!

Jarno K
Skrev om Mårtenssons VVS

Proffesionellt bemötande och väldigt hjälpsamma med det problem jag hade. Skulle rekommendera utan tvekan

Hsb S
Skrev om Mårtenssons VVS

Mårtensson ställer alltid upp, gör bra arbeten och är trevlig att ha att göra med.

Joacim M
Skrev om Mårtenssons VVS

Alla tiders, grym service och snabb återkoppling.

Ingemo K
Skrev om Mårtenssons VVS

Snabb, trevlig att ha att göra med. En bra förebild för VVS branschen.

Camilla P
Skrev om Mårtenssons VVS

Fantastisk service och supertrevligt bemötande! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ingemar H
Skrev om Mårtenssons VVS

Trevligt bemötande av kunnig hantverkare. Löser mina problem på ett rationellt och effektivt sätt.

Anders L
Skrev om Mårtenssons VVS

Seriös hantverkare, som kom när de sagt och gjorde ett mycket bra jobb. Korrigerade även sådant som varit fel tidigare i rörkopplingar utan att man behövde be om det. Mycket nöjd med arbetet.

Caroline O
Skrev om Mårtenssons VVS

Extremt trevligt bemötande både av Andreas och Henrik. Det tog ite tid att få kontakt men sen var det väldigt positivt. Henrik bytta rören till vattenmätaren och det gick på 20 minuter.

Kjell H
Skrev om Mårtenssons VVS

Snabb service och bra bemötande.

Klas J
Skrev om Mårtenssons VVS

Snabb och kompetent service med ett trevligt bemötande

Ing-britt C
Skrev om Mårtenssons VVS

Blev väl bemött. Lätt att få kontakt med, trevlig och noggrann

Fredrick H
Skrev om Mårtenssons VVS

Proffsigt, vänligt och effektivt!

Arvid L
Skrev om Mårtenssons VVS

Jag har alltid blivit bra bemött. De är alltid väldigt trevliga och verka vilja väl. Det som har varit på det negativa är dålig kommunikation och att det tog väldigt lång tid innan de svarade på min förfrågan om hjälp. Ca 6 månader minst. Det arbete de utförde sist levde hyfsat upp till förväntningarna. Det var en sak som missades. Offerten för arbetet kunde ha varit tydligare. Stod bara timmar och material och hur mycket det skulle kosta. Inga detaljer. Hade varit bra om man kunde se vad det är man betalar för. Exakt...

Jan-Erik N
Skrev om Mårtenssons VVS

Då jag inte befunnit mig där arbetet utförts kan jag inte bedöma resultatet ännu Dock har kontakten med företaget varit väldigt Barre får mina rekomendationer

Jonas M
Skrev om Mårtenssons VVS

Snabb återkoppling och skicklig reparatör

Mikael N
Skrev om Mårtenssons VVS

trevlig personal bra utfört jobb vid badrumsrenovering

Alf S
Skrev om Mårtenssons VVS

Snabbt och väl utfört arbete till korrekt pris

Robin S

Proffsigt företag med kunden i fokus. Kan varmt rekommendera Mårtenssons VVS

Liam O
Skrev om Mårtenssons VVS

Vi är mycket nöjda med installation av ny varmvattenberedare! Väldigt trevligt bemötande och allt gick smidigt.

Jaime S
Skrev om Mårtenssons VVS

Trevlig och kunnig! Rekommenderas.

Annelie P
Skrev om Mårtenssons VVS

Hej, skickar gärna vårt omdöme. Vi köpte VVS arbete av badrum Grabbarna som var här var väldigt trevliga , effektiva och kompetenta och gjorde ett mycket bra jobb. Vi skulle haft en dialog innan arbetet påbörjades om fördelarna/nackdelarna med fast eller löpande räkning. Mvh Annelie o Bojan

Leif E
Skrev om Mårtenssons VVS

En snabb och fackmannamässigt bra installation av ny toalettstol.