Samma här. Det går inte att nå på det nummer som angetts och de drar en summa varje månad och ibland två gånger. Absolut sämsta tänkbara.
Match.com Nordic AB
5 omdömen om Match.com Nordic AB
Döm av min förvåning när jag klart och tydligt sagt upp mitt medlemskap på Match hemsida enligt de gängse reglerna blir påförd ytterligare månadsavgifter. Som företagare ser jag det som djupt oseriöst agerande. Men med ett match på ett slutande plan enligt deras resultaträkning så gör de väl allt för att tjäna pengar även om det är på ett oseriöst sätt. Support och service fungerar under all kritik då man inte kan nå dem på ett adekvat sätt. Har var kund hos Match under många år men kommer aldrig mer besöka deras sida.
Varning! Det går inte att nå dem och Match.com fortsätter att dra pengar trots att man sagt upp prenumerationen!
Jag sa upp mitt abbonemang hos Match.com i slutet av juli 2022. Till min förskräckelse så upptäcker jag nu att de FORTFARANDE tar betalt närmare 400:- per månad efter snart 2 år ! BEDRÖVLIGT. Samt att det inte går att nå dem för att höra varför de gör på detta viset ! Telefonnumret de uppger här är ej i funktion. Mig kan de finna på 0705-803400 Janne
Jag köpte en månaders prov nu har de dragit pengar varje månad i ca 9 månader