Mateo Peca Bygg & Trädgård AB

Mateo Peca Bygg & Trädgård AB

mateopeca.se
5.0
Få en kostnadsfri offert Ring 070-910 74 42 Dela

Mateo Peca Bygg & Trädgård AB är ett pålitligt bygg- och markföretag med kundfokus. Vår målsättning är att vara Göteborgs främsta och tryggaste val för både privatpersoner och företag när det gäller byggnation, renovering eller trädgårdsarbete. Vi samarbetar endast med erfarna och välrenommerade underentreprenörer för att säkerställa...

6 omdömen om Mateo Peca Bygg & Trädgård AB

Sedan starten hos Reco 2024

Leif A
Skrev om Mateo Peca Bygg & Trädgård AB

Mycket proffsigt gjort och väl prismässigt .

Lena-Marie B

Mycket välgjort arbete med noggrannhet. Alla väldigt trevliga. Toppen

Lars H
Skrev om Mateo Peca Bygg & Trädgård AB

Bygge av mur, omdränering av fastigheten. Korrekt och vänligt bemötande, tydlig offert, kompetent och noggrant genomfört arbete.

Dan S
Skrev om Mateo Peca Bygg & Trädgård AB

Lämnar mina bästa rekommendationer. Anlitade dem I somras för markentreprenad och plattläggning. Proffisionellt genomfört. Kompetent och snabb service med toppkvalité. Duktig personal. Trevligt bemötande.

Anna N
Skrev om Mateo Peca Bygg & Trädgård AB

Mycket vänligt bemötande.Behövde bredda min infart till huset. Mateo Peca Bygg & Trädgård AB gjorde ett mycket bra jobb, och snabbt utfört. Nu har jag en rymlig, stenlagd infart, som rymmer flera bilar.

Gashishuang S
Skrev om Mateo Peca Bygg & Trädgård AB

De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet! Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!