Besviken att betala vid avbokning pga dödsfall. Vänliga hälsningar, Annika Näslund
MB Flytt
MB Flytt är en flyttfirma i Malmö med lång erfarenhet i branschen! Vi erbjuder flyttjänster för privatpersoner och företag i hela Skåne. När du anlitar oss garanterar vi en trygg och tidseffektiv flytt till ett rimligt pris. Vi har ett brett utbud av flyttjänster som inkluderar flyttpackning, flyttstädning, magasinering och...
23 omdömen om MB Flytt
Bemötandet var mycket bra. Mycket hjälpsamma. De som utförde flytten och städ var också väldigt trevliga och bra utfört jobb. Jag är mycket nöjd!
Dom gjorde ett grymt jobb och var trevliga och hjälpte till, flyttgubbarna tog till o med lite extra skräp med sig och slängde det åt mig. Rekommenderas starkt!!!!
Totalt över förväntan. Trodde det skulle ta en till två timmar men de gjorde det på 20min. Hade varit full pott om det hade funnits en bättre tid när de skulle komma.
Det var ett bra bemötande, Är nöjd med flytten, fast dem inte kunde ta med alla lådorna! Betalningen var problem, eftersom dem skulle ha det betalt med IBAN!
Underbar upplevelse av grabbarna på MB Flytt Var i tid och skötte sitt jobb galant inget att klaga på.
Tusen tack för att ni bistod mig med både flytt och flyttstädning av min lägenhet. Städningen gick genom besiktningen utan anmärkningar. Kunde inte bli mer nöjd med ert otroliga arbete. Ska jag flytta igen i framtiden vet jag exakt vilket företag jag kommer vända mig till!
Supersnälla och trevliga! Gjorde ett bra jobb och flytten av ett tungt piano skedde snabbt och smidigt. Otroligt nöjd och glad över att jag anställde MB flytt till hjälp!
Vi blev bortglömda. Flytten skulle starta kl. 08.00. När kl. var ca 09.00 ringde vi och efter ett tag kom det fram att vi helt enkelt blivit bortglömda. Ca 4 timmar senare kunde flytten påbörjas. Detta föranledde att vi var tvungna att .planera om. Vi blev hela tiden vänligt bemötta av mannen som vi hade telefonkontakt med. Männen som skötte flytten var mycket duktiga, noggranna och trevliga. Hade det inte varit för förseningen hade betyget blivit betydligt högre. Vi blev lovade någon form av kompensation pga av föreningen. det har vi inte fått ännu.
THe service was excellent and efficient, thank to your team
Jag anlitade MB flytt för min flytt från Mellbystrand till Laholm. Flyttbilen var 3 timmar sen, vilket var lite trist eftersom vi inte kunde göra något annat än vänta i ett nerpackat hus. Dessutom hade jag tagit ledigt från jobbet för att hinna med och stressat i onödan. Men vi fick väldigt bra information hela tiden att de var sena och var de befann sig. Bemötandet, kundservicen och själva flytten var klanderfritt. Det är vi väldigt nöjda med. Men hade förväntat mig någon slags ersättning för att vi fick vänta I 3 timmar. Mvh Malin Nilsson
Jag är jätte nöjd. Trevlig personer. Jag kan bara rekomendera de.
Super TRevligt och Hjälpsam killarna. Rekomendera 100%%
Mycket bra service och trevlig personal.
Jag är mycket nöjd med min flytt! Killarna mycket trevliga, hjälpsamma och noga!
Birgitta tack så mycket och tack för en mkt trevlig bemötande.
Vänligt bemötande, snabba på att kompensera, utan uppmaning, för en förändring av leverans som inte försämrade leveransen bara en smärre försening. Kan varmt rekommendera deras tjänster, i vårt fall hjälp med bärhjälp av kyl och frys.
Tack Anne. Vi gör alltid värt bästa !
Väldigt punktliga mycket trevliga killar . Packade otroligt snabbt och höll sitt ord .
Tack för dem fina orden! Välkommen åter!
Hej jag är nöd med flytnig tack
Neriman vi är glada att vi fick chansen att hjälpa Er!
FANTASTISKA Människor! Kan inte tänka mig en bättre flyttfirma. Jag och min dotter skulle flytt skulle flytta från Köpenhamn till Oslo och hade två veckor på oss. MB flytt hjälpte oss med allt, råd, tullen men det bästa av allt: MB Flytt kom söndag morgon 0730 packade in allt och levererade allt på kvällen i Oslo samma dag. De arbetade till halv ett på natten. Tusen tack MB Flytt för ni räddade oss och var den stöttande i en svår tid för oss. / Max och Amanda
Tusen tack Max. Jag är glad du är nöjd :)
Genomgående vänligt bemötande! 😊 Vi fick hem våra saker från Provence till Skåne med hjälp av proffsiga killar - varmt tack!
Tack Mona och David. Jag är glad att vi kunde hjälpa till!
Daniel och hans far är sååå proffsiga. Vi kommer att begära dem nästa gång vi behöver hjälp
Tack för dem fina ord Hans. Välkommen åter!
Trotts förskottsbetalning så dök inte flyttfirman upp på flyttdagen.
Hej Anja, Jag är inte riktigt med för det vad jag kan se är uppdraget utfört och det var inte problem för dig att vi ändrar på flyttdagen. Mvh Thomas
Riktigt dåligt! Otrevlig och felaktig kommunikation. Vi fick inte ens veta att ett annat företag skulle utföra flytten…men det företaget var seriöst.
Hej Sofie, Vad jag förstår så är uppdraget utfört utan några problem även om vi har skickat ett underleverantör utföra uppdraget så jag förstår inte riktigt varför är du missnöjd och jag är ledsen om du har uppfattat oss som otrevliga det var verkligen inte meningen. Mvh Thomas