Jag är nöjd med bemötandet och jobbet som utfördes
Mekonomen Bilverkstad Härnösand
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Härnösand! På Industrigatan 2 i Härnösand hittar du Mekonomen Bilverkstad Härnösand! Vi är ett team med lång erfarenhet och mycket kunskap. Vi är en Godkänd Bilverkstad vilket gör att du kan vara trygg när du lämnar din bil då vi följer de lagar och förordningar som finns för att få kalla...
934 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Härnösand
Sedan starten hos Reco 2021
Jag heter inte Maria så har ingen lust att besvara en felaktigt adresserad undersökning. (Verkstaden gjorde vad de skulle dvs utfärdade ett gasintyg)
Ok bemötande, levde upp tillimma förväntningar
skönt bilen är färdigt allt fungerar skönt nu
Mycket trevlig,hjälpsam och tillmötesgående personal...😀
Jag blev bemött av personalen väldigt bra och hade väldigt högt förväntningar om Mekonomen bil verkstad i Härnösand. Bytte lampan bara men lampan öppnades på ett oprofessionellt sätt och förstörde färgen på stötfångare och en repa på dörren. Det är oacceptabelt.
Jag fick tid snabbt och åtgärden löste de på ett bra sätt. Ett trevligt bemötande = service inriktade.
Mycket bra bemötande snabbt. Enda är att priset gått upp ordentligt från förra gången 750 kronor till nu 995 kronor.
God service och snabbt utfört arbete.
Snabb hjälp med mitt problem. Trevligt bemötande.
Bra och snabb service. Uppgift om kostnad direkt vid beställning.
Bra bemötande, prisvärt och bra känsla efter servicen och kamremsbytet.
Jobbet gjordes snabbare än förväntat. Snabb återkoppling. Grundläggande undersökning i samband med att beställt jobb skulle genomföras, vilket inte var förväntat.
Vi fick snabb hjälp idag utan bokning. Tack.
Var själv inte på plats, super service, toppen att kunna swisha. Fick tid fort, vilket var av största vikt för mig.
Gav svar på vad som var fel på min bil. Offert var något högre än jag var villig att betala, så jag avböjde denna gång.
Alltid trevligt bemötande och nöjd med arbetet de utfört
Hej! Jag lite besviken att jag måste lämna bilen kl 7-8 på morgonen och arbetet påbörjades kl 14 00. Jag bor utanför stan vilket gjorde att jag fick problem. Hade jag vetat att arbetet skulle påbörjas kl 1400 kunde väl jag fått lämna bilen på efm Mvh Roger
Trevlig bemötande hjälpsam håller tiden som var utlovad
Bra service men hade önskat att man frågade om de skulle byta reservdel då man ställt framvagnsinställning
Trevligt o informativt! Ingen väntetid.
Jag är väldigt nöjd eftersom ni har gjort perfect så hoppas nästa gång ni ska göra samma sak eller bättre
Bra bemötande av trevlig personal, men lite dyrt 995kr. Ordna med ett räkneverk så att man ser hur många tecken man skriver i denna ruta.
Helt ok vid bytet till vinterdäck, vi har däckhotell hos Mekonomen i Härnösand.
Alltid ett bra och proffsigt bemötande. Gör även utmärkta jobb till vettiga priser.
Bra det gick att fätill en tid för reparetipn
Mycket bra har anlitat mekonomen med service lag ning däck byte Nöjd kund sedan 2016
Allt funkade mycket bra och trevligt bemötande med.
Bra hjälp vid första besöket och val av nya vinterdäck skulle göras. Trevligt bemötande vid omläggning.
Problemfritt byte av däck till vinterdäck. Fick också veta att bakre bromsbelägg var slitna. Bra upplysning!
Trevligt bemötande och tydlig information om den service som utförts på bilen
Bra å trevligt benötande av personalen
Smidigt och snabbt samt billigt.
Lämnade bil 07.00 och fick själv ringa strax före 16.00 och frågade efter bilen, men som tur var kom teknikern precis ner för trappen med nyckeln. Hmmm eller?
Bra bemötande och snabbt åtgärdat.
Trevligt bemötande det känns att de kan sin sak
Professionella, serviceinriktade, trevliga och försöker alltid hitta bra lösningar. Mycket bra och trevligt med visitkort med namn på den som utfört arbetet på bilen. Och den lilla godispåsen - betyder mycket 💐
Tack för hjälpen super bra bemötande
Trevlig personal. Gäller att hänga med betr. öppettider, blev väl bemött när jag lämnde bilnyckeln.
Jag är nöjd med reparation och bemötande.
Det var fin bemötande och kände att jag är välkommen .
Proffsigt bemötande! Snabbt åtgärdat med god kvalitet!
Helt ok mottagande. Rimlig väntetid på hjulbyte. Det börjar bli dyrt nu dock . Nästan 1000 kr inkl hotell. Kaffe under väntetiden vore uppskattat.
Trevligt bemötande! Snabbt och smidigt däckbyte.
Däcken bytta på bokad tid Tvättningen av däcken dåligt utfört
Bra bemötande och snabbservice
Trevligt bemötande av kundmottagaren.
Byte av bromsrör och släckning av 2:or. Mycket bra. Trevligt bemötande av Andreas
Fick hjälp med stopp i dränering i rännan vid framrutan som extrajobb vid hjulskifte till vinterhalvåret. Allt gick snabbt !
Bra bemötande och bra information om vad problemet med bilen va. Och att det gick att laga samma dag