Mekonomen Majorna

Mekonomen Majorna

www.mekonomen.se
  • BadgeFiveYears
4.6

Välkomna till Mekonomen Majorna! Våra kompetenta mekaniker hjälper er gärna. Vi har det senaste inom IT och teknik. Vi reparerar och servar de flesta bilmärkena oavsett om du har en gammal eller ny bil. Hos oss på Mekonomen Majorna får du dessutom alltid 3 års garanti på reservdelar när du servar din bil hos oss. Varmt välkommen!

807 omdömen om Mekonomen Majorna

Sedan starten hos Reco 2015

Kjell C
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevlig personal som gör sitt jobb utmärkt bra.

Åke A
Skrev om Mekonomen Majorna

En mycket trevlig person i som tog emot mig i receptionen. jag tycker att personalen var hjälpsam på ett positivt sätt Jag har inget negativt att säga.

Felicia Irne Cecil K
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevligt bemötande och snabb service!

Aiva F
Skrev om Mekonomen Majorna

Ringde bärgningsbil som hjälpte mig få igång ett dåligt bilbatteri. Körde direkt till Mekonomen Majorna ock blev vänligt mottagen fredagseftermiddag innan stängningsdags. Prisuppgift som stämde när jag sedan måndagmorgon fick sms bilen var klar. Mycket nöjd och har alltid varit det med denna verkstaden. Rekommenderar den gärna.

Karl F
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra! Efter uselt försök till lurendrejeri av Däckbytarna var det en lisa att göra däckbytet hos Mekonomen Majorna.

Eva K
Skrev om Mekonomen Majorna

Gick smidigt att få kontakt. Lätt att få tid för åtgärd. Åtgärden utfördes snabbt. Blev mycket bra bemött. Är mycket nöjd.

Johan S
Skrev om Mekonomen Majorna

Här känner man sig alltid välkommen.

Åsa P
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevligt bemötande och snabbt byte till sommardäck!

Mia B
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabbt och proffsigt, lite dyrare än prognosen

Eva R
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevligt bemötande med snabb och bra service. Jag är mkt nöjd med Ro Ro bil Mekonomen.

Sonja Maria G
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevligt i både telefon o IRL Snabbt åtgärdat Lite billigare än märkesverksta’n Vad kan man mer begära..?

Ann-Charlotte G
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevligt bemötande och snabbt utfört.

Edvard P
Skrev om Mekonomen Majorna

Vänliga och Service inriktade, Kunskap på hög nivå, Väl utförda uppdrag / Service, Däckbyte och andra arbeten gällande fordon. Helt normala priser på utfört arbete Otroligt varmt rekommenderar

Carl B
Skrev om Mekonomen Majorna

Fick snabb hjälp med hjulskifte! Allt gick smidigt!

Sven G
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra bemötande. Väl utfört arbete. Snabbt och effektivt. Prisvärt. Kan gärna rekommendera verkstaden till andra . Arbetet var service på bilen. Har också utfört annat arbete tidigare med bra resultat vid flera tillfällen.

Marie-louise Alma K L
Skrev om Mekonomen Majorna

Lämnad bilen till service, blev snabbt klar. Blev tipsad att däcken är dåliga (vilket jag misstänkte), har beställt tid för byte till nya däck.

Carina W
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabbt att få tid för service på RO Mekonomen i Majorna. Trevligt bemötande vid inlämning och service utfördes under dagen. Priset var precis enligt överenskommelsen och uppskattade att inga märkliga tillkommande saker uppkommit som jag varit med om på andra verkstäder. Fick också snabb offert på däckbyte. Väldigt bra verkstads upplevelse

Malin L

Trevligt bemötande. Bra resultat 👍🏽

Ingrid F
Skrev om Mekonomen Majorna

Alltid trevligt bemötande och ett väl genomfört arbete. Den här gången var det byte till nya sommardäck och förvaring av vinterdäcken.

Mats V
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra bemötande, jobbet klart snabbt, utmärkt genomförande.

Ulf H

Pålitlighet Yrkeskunnande på topp Kundorienterad

Anita Elisabeth T
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabb och bra service med prisuppgift innan arbetet påbörjas!

Klas Jöran V
Skrev om Mekonomen Majorna

Bästa tänkbara bemötande. Förväntningar på att mitt problem skulle lösas snabbt och effektivt. Blev uppringd med identifiering av mitt problem med prisuppgift och byte av trasigt bromsok och skivbromsar bak. Samma dag! Bästa tänkbara service enligt ovan.

Julia S
Skrev om Mekonomen Majorna

Professionella bemötande med dem och de har skapat trygghet för god ,bra arbete , Professionella kontakta mellan Mekonomen och kunder.

Eva O
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra och snabb service krill hyggligt pris

Sonja L

Allt var toppenbra. Det blir bara Mekonomen för mig i fortsättningen! Sonja

Petra G
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabbt återkoppling på kostnaderna och utfört arbetet. Bra bemötande vid bokning.

Eva H
Skrev om Mekonomen Majorna

Alltid lika trevliga, både när jag lämnar som nör jag hämtar!

Håkan S
Skrev om Mekonomen Majorna

Mycket trevligt bemötande. Snabb offert. Kunde dock inte leva upp till förväntad leveranstid. Mycket prisvärd och jag återkommer som fast kund.

Monica S
Skrev om Mekonomen Majorna

Alltid trevligt bemött och de bokade arbeten utfördes professionellt, snabbt och prisvärt.

Antonio S
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra bemötande, antar att priset var okej även om det alltid känns dyrt med verkstad Mekanikern kom ut och hälsade vilket var bra , hade lite frågor om bilen

Eva S
Skrev om Mekonomen Majorna

Positivt bemötande, snabb återkoppling, arbetet utfört så som jag förväntade mig. Bra!

Christina F
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabb mottagning och bra att kunna parkera bilen över natten och lämna nycklarna i brevlådan. Gjorde återbesikning och färdigt. Snabbt och enkelt

John Chapman S
Skrev om Mekonomen Majorna

Lätt att lämna bilen. Trevlig service vid lämning. Proffsigt utfört jobb.

Stina L
Skrev om Mekonomen Majorna

Väldigt bra! Löste allting snabbt och smidigt.

Per L
Skrev om Mekonomen Majorna

Smidigt, snabbt och proffsigt!

Sanimir T
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabb och bra service till bra priser jätte nöjd

Magnus B
Skrev om Mekonomen Majorna

Alltid bra bemötanden och pålitliga. Snabb service till rimliga priser med kunnig personal.

Bo N
Skrev om Mekonomen Majorna

Grundservice genomförd som avtalat. Bra bemötande.

Maria S
Skrev om Mekonomen Majorna

Gjorde jobbet i tid och hjälpsamma.

Steve E
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra bemötande, inga oväntade kostnader och bilen klar inom rimlig tid. Jag är nöjd.

Eva T
Skrev om Mekonomen Majorna

Fixa min bil snabbt, samma dag! Över levererade, var trevliga i både kassa o verkstad.

Marcus J
Skrev om Mekonomen Majorna

Byte av bromsbackar. Snabbt bra utfört

Ritva H
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabb och proffsig service. Har servat min bil här många år. Alltid lika nöjd.

Ing-Britt P
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevligt bemötande och snabb återkoppling

Uwe M
Skrev om Mekonomen Majorna

Jättebra bemötande och bra gjord arbete

Säljpoolen A
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabbt, trevliga och bra pris!

Lars Mathias Alexander W
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabb och proffsig service! Trevliga och en av få verkligen ärliga bilverkstäder. Rekommenderar varmt! 😊👍

Per A

Snabba smidigt. Fick kostnadsförslag bra

Monica C
Skrev om Mekonomen Majorna

Inte gjort det de har tagit betalt för, körte 100 km också var samma problem igen.