Mekonomen Trollbäcken

Mekonomen Trollbäcken

www.mekonomen.se
  • BadgeElevenYears
4.5

Förutom service utför vi även reparationer på alla bilmärken. För avancerad felsökning och diagnostik använder vi toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Tillsammans med konstant uppdaterad servicedata och teknisk information ger detta oss rätt verktyg för att göra det jobb du som kund förväntar dig....

971 omdömen om Mekonomen Trollbäcken

Sedan starten hos Reco 2014

Erika T
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Mycket bra! Vänlig bemötande, punktlighet och inte minst att jag fick bra råd!

Niklas F
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Kändes väldigt ärligt. Och bilen låter som ny

Mikael H
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevlig personal och snabb service 👍

Bo L

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jens P
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Mycket bra service och bemötande. Är kund sedan flera år och de känner till min gamla pärla till bil vilket känns tryggt.

Leif B
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt bemötande, kommer att gå tillbaka

Gert G
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Mycket bra bemötande! Kommer att anlita dom även nästa gång.

Anna G
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Fantastisk service! Snabb och enkel bokning.

Walid E
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Hej Dålig service och gör fel jobb och aldrig med er

Petra Ö
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt bemötande och bra service. Fick hjälp med däckbyte inför vintern.

Y.p. A
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Alltid lika bra vi kommer tillbaka ha en bra helg Pelle dahlberg

Farzad S
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Tidsbeställning och service var mycket bra.

Lovisa L
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevlig personal och bra service.

MICAEL M
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt bemötande och en väl utförd tjänst. Kommer att komma tillbaka

Ann-catrine G
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevlig och serviceinriktad personal, snabb service, bra utförda arbeten

Jenny B
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Enkelt, väldigt trevlig personal. Nära hemmet, därför valde jag aktuell verkstad

Maria P
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

De var väldigt transparenta kring vad som krävdes för släcka mina 2:or på den senaste besiktningen. De gav mig tydliga alternativ. Min bil gick igenom oberoende efterkontroll efter reparation med enkelhet. Kan därför inget annat än att ge Mekonomen Trollbäcken full pott i omdöme.

Nära&kära A
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt bemötande! Har lämnat in bilen på service i flera och har alltid varit nöjd.

Linnea S
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Mycket bra och tydlig information när jag lämnade bilen till Mekonomen Trollbäcken i Tyresö (Tyresö Bilteknik). Verkstadschefen R är alltid hjälpsam och trevlig och mycket kunnig. Jag fick bra och tydlig återkoppling per telefon och sms efter den felsökning som gjordes och vad som behöver göras härnäst.

Marton R
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt bemötande, hoppas nu att servicen är bra gjord! 😃

Per D
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt och proffsigt bemötande!

Gudrun B
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Bra bemötande och väl informerat om vad som gjordes

Robin S
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Lämnade in bilen kl 07 var klar redan vid 11. Snabbt å smidigt.

Mohammad M
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Mycket bra 👍🏼 de har jätte trevlig personal 🤗och jag är jätte nöjda med allt.

Bo H
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Mycket trevligt bemötande, god service och fick omgående hjälp och förklaring till problemet med bilen. Mycket nöjd!

Tord P
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Servicen gjordes enligt. Överenskommelse och även priset. Vi anlitar gärna Mekonomen Trollbäcken igen

Johan M
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Snabb service till bra pris. Trevligt bemötande och lagar inte mer än vad som behövs. Rekommenderas

Per H
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Mycket nöjd med service på min Toyota Avensis kombi. Samt ett trevligt bemötande från arbetsledning.

Anders S
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

M kunde ha ringt angående bromsskivorna

Karin R
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

De fixade mina bromsar fast de egentligen inte hade tid. Jätte snällt å bra.

Ulla T
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Nyttjat verkstaden tidigare som givit övervägande mkt positiva förväntningagar utöver att verkstaden ligger nära min bostas, ett extra plus. Under servicetiden dök några extra önskemål upp, vilka kunde åtgärdas vid samma tillfälle, mycket fördelaktigt. En tidigare kostbar reparation, fick göras om då samma skada återkom, vid det senare tillfället åtgärdades till ett något reducerat pris. P gr av påtalde allvarliga hälsoskäl slutfördes insatserna snabbare än vänta, tillika med önskningar om ett snart återhämtat hälsotillstånd. En pårla att ha i sen omgivning!

Karin Birgitta Ö
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt bemötande och bra service.

Ragnar K
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Som vanligt profesionellt bemötande och mycket bra utfört jobb. Varit kund på Mekonomen Trollbäcken i flera år, vet att det är en verkstad att lite på.

Mariann W
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Sökte verkstaden per tel flera ggr under 2 dagar innan avtalat besök men fick bara besked att verkstaden var upptagen och kunde inte svara i telefon. Inte kundvänligt

Process A
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Jag skulle bara skriva ett ord… Ett ord: proffs! Men så kräver rutan minst 30 tecken så jag skriver lite till.

Lena S
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Allt jättebra. Jag gjorde ”stor” service eftersom när man bara byter olja kallast jag den gör ” liten”. Trevligt bemötande. Kommer tillbaka om ett år igen.

Annika H
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevlig inlämning och utlämning.

Barbro K
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Alltid trevligt och hjälpsamt bemötande.

Jonas Fredrik S
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Snabba svar på mail och bra bemötande på verkstaden.

Sven L
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Bra bemötande och bra anpassning av tiden till mina behov pga svårt att gå. Bilen går betydligt stadigare efter justering av toeinn

Helen E
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt bemötande och jag som är helt värdelös ( och ointresserad) på bilar, som jag vill bara ska rulla… kände mig inte ”dum” när jag både pratade med dem innan och när jag lämnade in min bil.

Hans N
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Bytte bromsklossar och bromsskivor. Snabbt och proffsigt hanterat, mycket bra bemötande. Och ett rimligt pris.

Sebastian S
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt bemötande, snabbt åtgärdat, inga konstigheter!

Lars K

Snabbt,professionellt och prisvärt!

Karl L
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Själva reparationen gick snabbt men lite segt i kassan kanske

Björn Ö
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Bra trevligt bemötande från eran personal återkommer

Bernt V
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Jag har vänt mig till Mekonomen under många år och alltid blivit väl bemött. Det har också känts prisvärt det som jag fått betala. Med andra ord; jag känner förtroende för verkstan.

Rörprocess A

Super bra service !

Verner G
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Trevligt bemötande och bra service,

Jan-åke K
Skrev om Mekonomen Trollbäcken

Fick det gjort som jag begärt på ett bra sätt.