Bästa servicen i stan! Snabba, skickliga och trevliga. Svårt med en bättre kombination.
Mekonomen Valhallavägen
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad/Kronegård & Otterhem Bil AB! Vi utför service av på bilar av alla märken och inga jobb är för stora eller för små för oss. När du besöker oss delar vi gärna med oss av råd och tips kring hur du håller din bil i gott skick. Våra tjänster: Bilglas byte/rep, hjulinställning, lackverkstad,...
817 omdömen om Mekonomen Valhallavägen
Sedan starten hos Reco 2015
Tack för fin service och jättebra jobb
Service av högsta grad och kan starkt rekommendera.
Toppen, snabbt och smidigt …………….
Jättebra upplevelse! Proffsiga, trevliga och bra jobb utfört till rimliga pengar. Rekommenderas varmt.
Skulle bara byta däck, men får som alltid ett väldigt bra bemötande! Har haft med Mekonomen att göra i andra ärenden och upplever dom som oerhört trevliga, tillmötesgående och mycket kompetenta. Jag är så nöjd!!!
Bytte däck och lämnade däcken på förvaring. Det var mitt första besök där eftersom min tidigare verkstadskille flyttat dit. Blev vänligt bemött och allt gick fort och smidigt.
Tills för tre år sedan var jag stammis hos Er och hade högt förtroende för Era jobb. Sedan köpte jag ny bil och behövde inte Era tjänster på ett tag. I förrgår bytte jag laddningsinsatsen till sladduttaget. Det tog en knapp timme för Er. Arbetskostnad knappt 2000 kronor. Hmmm... Dagen efter bytte jag till vinterdäck. Jobb drygt 30 minuter. Kostnad 795 kronor. Vid hemkomst frågade jag vad Cirkel K debitterar för att byta från sommardäck till vinterdäck. 499 kronor. 300 kronor mindre alltså. Vad har hänt??? Mvh Åke Dufström
Snabb och effektiv. Rekommenderas
Alltid punktliga, trevliga och professionella!
Mycket bra och kunnig personal. Trevligt bemötande.
Snabbt & smidigt däckbyte, tillmötesgående personal.
Bra bemötande bra o snabb service men kostsamt
Bra service och rekommendationer
Har varit kund i över 8 år nu. Professionella och trevliga. Bra service. Ligger bra till i utkanten av innerstaden.
Trevliga, snabba och servicevänliga.
Jättebra service, snabba tider och sabbat utförande. Förklarar tydligt och bra och försöker få ner kostnaden och inte göra jobb som inte behövs! Trevligt bemötande!
Bra mottagande ,snabb service Jobbet gjordes snabbt
Mycket trevlig och seriöst bemötande. Lätt att få tid. Är ärliga och transparenta med kostnader och status på bilen. Byter bara de delar som behövs för att hålla kostnaderna nere. Varma rekommendationer
Bra bemötande och snabb service inom 24 timmar .
Smidigt och bra, jämt trevligt bemötande!
Alltid trevligt bemötande. Dessutom är de professionella duktiga på det de gör
Snabbt och smidigt däckskifte!
Snabbt, bra och trevligt bemötande.
Mekonomen Valhallavägen är vänliga, snabba och proffsiga. Rent oh fint i butiken för att vara en verkstad.
Toppen! Tillmötesgående, proffsiga, vänliga! Rekommenderar Mekonomen!
En seriös ansvarskännande och kundtillvänd verkstad som vet vad de gör.
Pålitliga, ärliga, professionella och trevliga 😊
Kan väl inte vara samma pris på endast lagring av däck som byte vår/höst—-OBEGRIPLIGT..
Hjulskifte är inkluderad i förvaringspriset hos oss, därför blir ingen avdrag, dina hjul har läget hos oss sedan November 2022 och idag är Oktober 2024 :) Ha en trevligt höst!
Bra genomförd service samt att det kändes som om dom gjorde det där lilla extra för kunden.
Riktigt bra bemötande och utmärkt service.
Vänligt bemötande och närheten till bostaden.
My favourite mekonomen in town - I even drive 20 min extra to get here. They are fast, professional, and always go the extra mile. They think with me on the best solutions to keep my car up and running without overspending.
Jag är mycket nöjd. Bilen var inne på service. Väldigt trevligt bemötande.
Toppen mottagande Bra och klar prisuppgifter ( inkl samtal ) Verkligen nöjd med reparationen
Mycket vänligt bemötande och lätt att komma i kontakt med.
Trevliga proffsiga och hjälper till med kort varsel!
Snabbt och effektivt handläggande av min gamla bil
Mycket vänligt bemötande! Fick svar på mina frågor.snabb device.
Bra service och trevligt bemötande.
tacksam att få en tid när det var bråttom. Smidigt inlämning och att kunna låta bilen vara kvar tills slutet av dagen.
Vi har anlitat er många gånger när vår jourbil har gått sönder och ni är alltid tillmötesgående och ordnar så vi får snabb hjälp. Stort tack för er service och engagemang Reg nr YFW151
Första gången för mig hos Mekonomen. Det var smidigt, trevligt och proffsigt.
Perfekt service både för mig och på bilen. Bra redovisning av reparation mm Trevlig personal Rekommenderas! Stefan
Trevligt bemötande och snabbt åtgärdat problem.
Bra service och bra mittagande. Löste mitt däckproblem på en timme efter att jag ringt.
Väl bemött. Känner Hasse sedan tidigare så fick samma goda service som tidigare. Nu 2000-milaservice.
Snabb och bra service. Duktiga tekniker.
Proffsiga Snabba Mkt trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabb felavhjälpning och prisvärt.