Hade glädjen att få hjälp med att montera ett par olika typer av tavelupphängning. Trevliga och snabba killar som gjorde ett jättebra jobb! Även bokningen av jobbet var smidig och trevlig. Är väldigt nöjd och kommer att använda Metod Montage Stockholm AB igen!
Metod Montage Stockholm AB
25 omdömen om Metod Montage Stockholm AB
Snabbt svar, snabbt inbokat och mycket schyssta på att hitta lösningar.
Metod montage är tillmötesgående och effektiva i sin tjänst. Superbra bemötande och fint resultat.
Bemötande, tillgänglighet, service och utfört arbete är något jag värderar högt. Metod montage håller hög kvalitet genomgående. Det är ett nöje att anlita dom och jag rekommenderar dom vidare. Vänligen Danielle Fa
Det var bra vad jag minns. …………………………;:..
Riktigt service minded. Lita på att de kommer göra allt för att du ska va nöjd
Metod lever mer än väl upp till förväntningarna.
Snabb återkoppling , professionella och artiga montörer som monterade speglar
Super proffsiga och jättetrevliga!
Verkligen att rekommendera, snabbt och tillmötesgående!
Tack för fint omdöme Liva, uppskattas av oss på Metod🙏☀️
Jättebra! Rekommenderar varmt!
Fint att du är nöjd, tack för förtroendet Axel🙂🙏
Serviceminded, snabb återkoppling och flexibla!
Tack för fint omdöme Mimmi!☀️ Tacksamma och glada för vårt samarbete!
Gått bakom ryggen på vårt företag och försökt starta upp en egen atelje med vår ateljechef
Hej Carina! Tack för ditt omdöme. Vi hade ett kort samarbete för en tid sedan, det slutfördes efter tydliga brister i hur ni hanterar personal och medmänniskor. Tråkigt att du inte kan hålla dig till sanningen och fakta. Svaret på en sådan hög personalomsättning och att personal lämnar hittar du troligen i ledarskapet och egna verksamheten🙂 Vi önskar dig all lycka!
Bra bemötande och väl utfört arbete
Kul att du är nöjd🙂 Ha en fin dag!
Gänget från Metod är alltid extremt serviceminded och det som verkligen sticker ut är att det hålls rent och snyggt, både under och efter arbetet.
Rent och snyggt ska det vara, tack för ert omdöme☀️😀
Mycket proffsigt, uppstyrt och strukturerat och vänligt bemötande. Arbetet gick snabbt och smidigt och de hade koll på vad de gjorde. Kan mycket varmt rekommenderas. Har använt dem 2 gånger och är super nöjd .
Tack Karolina! Fint omdöme, kul😀
Riktigt bra, både snabba och proffsiga! Blev så nöjd med mina gardinskenor.
Härligt du blev nöjd Mathias!☀️
Trevligt bemötande, serviceminded montör, rekommenderar absolut!
Tack för ditt omdöme, precis det vi arbetar för och kul när du som kund upplever det☀️🙂
Alltid trevligt bemött med hög servicenivå. Duktiga montörer med stort kunnande, som gör ett utmärkt jobb. Metod Montage monterar gardiner, skenor, gardiner hos våra olika kunder, allt från kontor, restauranger till privata hem.
Tack för ett fint omdöme ABC Collection! Vi uppskattar vårt samarbete☀️
Proffsiga, snabb kommunikation, smidigt från början till slut!
Smidigt ska det vara😀 Tack för fint omdöme och önskar dig en fin dag!
Kunnig och punktlig personal! Kan rekommenderas.
Tack för ett fint omdöme Lena😀 Viktigt med kompetens och tydlighet☀️ Ha en fin dag!
Mycket bra service med kunden som fokus Alltid i tid o med ett positivt bemötande Inget är omöjligt ,väldigt tillmötesgående
Tack AQ-Inredningar☀️ Fint omdöme som vi blir så glada för, precis så vi vill att våra kunder ska uppleva oss! Ha en fin dag!
Metod Montage har alltid ett mycket gott bemötande. De är snabba och levererar alltid bästa resultat allt ifrån utkörning till montering.Jag rekommenderar dem varmt.
Tack för ett fint omdöme Eva!☀️ Vi blir så glada🙂 Ha en fin dag!
Proffsigt företag som levererar stjärnservice. Allt levererat & monterat snabbt och smidigt. Trevlig personal. Kan varmt rekommenderas!
Tack Brindle Inredning!☀️ Ni är fantastiska att arbeta för, tack för fint omdöme🙂
Snabb och effektiv! Bra utfört arbete!
Härligt! Tack för ett fint omdöme☀️ Ha en fin dag!🙂