Fick idag ett krav på över 70000svkr från mfin. När första chocken lagt sig,ringde jag mfin. De svarade att skulden var från 2012 men att de inte tyckte det fanns anledning att gå till kronofogden. Jag upplyste dem då att jag det året fick skuldsanering. Men ojdå blev svaret. De försökte kanske i hopp om att jag blivit senil? Jag betraktar deras försök som gränsande till s.k. bluff faktura. Jag vill VARNA för detta företag. Mvh Roland Randhem Uppsala
6 omdömen om Mfin Inkasso AB
Mfin Inkasso AB
Har riktigt dåliga erfarenheter av detta företag så avstå all kontakt med dom man blir alltid lurad. Så avstå alla kontakter med dom.
Mfin Inkasso AB
Vill absolut varna alla för att anlita för detta företag. Har fruktansvärt dåliga erfarenheter.
Mfin Inkasso AB
Vill varna andra att anlita detta företag ni blir mycket olyckliga när dom tar betalt dom får aldrig nog av dessa saltade fakturor.
Mfin Inkasso AB
Vill varna andra företagare för bengt och hans gäng är värre än motorburna att skoja till sig pengar. Du blir olycklig och ruinerad om ni anliter dom.
Mfin Inkasso AB
Lever enbart på bedrägeri med räntor och falska fakturor. Stor varning för detta företag.