Mineur Consulting AB

1.3

8 omdömen om Mineur Consulting AB

Sven Anders Emil D
Skrev om Mineur Consulting AB

När jag kontaktade företaget via mail om att jag ville annullera min order så blev jag otrevligt bemött. De kunde inte förstå att jag skulle göra det. De avvisade mitt krav Anders

Britt Annika K
Skrev om Mineur Consulting AB

Varorna stämmer inte varken med bild eller funktion. Finns inga kontaktuppgifter överhuvudtaget! Pausat betalning via Klarna men vill verkligen inte ha skiten!

Daniel Hassan Zaceus N
Skrev om Mineur Consulting AB

Beställde en julkalender den 15 Oktober, och den kom fram den 28 Oktober. Lång leveranstid kan man tänka men sakerna skickas från Kina för de som inte vet. Och angående kvaliten så kan jag inte påpeka något då det är en månad kvar innan den kommer användas.

Clara Märta Maria Emerentia W

Jag har betalat men inget fått, ingen kontakt, inget spårnummer, inget alls Uselt. ojuste och bedrövligt att dom får hålla på! Ingen poäng alls i omdömet!

Erica Linnéa M

Kräver pengar trots ej skickade varor! Helt oseriösa 😡

Tanya Stancheva Z
Skrev om Mineur Consulting AB

Produkt de sålde fungerade inte som beskrivningen lovade. Sökt företaget i tre veckor för reklamation, de återkommer inte trots att jag sökt de 3 gånger. Rekommenderar ej denna produkt eller företag Om de kan göra kontakt med mig Jag vill lämna min beställning tillbaka

Jan-ola Bertil G
Skrev om Mineur Consulting AB

Blufföretag! Skickar ej fungerande produkter som är svindyra att returnera. Svarar inte på medelanden, inget telenr eller kundtjänst. Detta företag borde svartlistas av Konsumentverket!

Camilla B