MJ TAK Entreprenad är väldigt seriösa från start till slut. Jag själv jobbar inom byggbranschen och vet hur det kan vara. MJ TAK Entreprenad är väldigt proffesionella. Dem följer branschreglerna och håller tidplanen utan några konstigheter. Vi är jättenöjda och tacksamma att MJ TAK Entreprenad hjälpte oss med taket. Rekommenderar starkt alla som tänker eller skall byta sitt bef tak. Mvh Nöjd Kund!
MJ Tak Entreprenad AB
Välkommen till MJ Tak Entreprenad AB! Vi har över 7 års erfarenhet inom branschen och hjälpt över 600 kunder med takarbeten. Vi vill erbjuda våra kunder pålitliga tjänster med högkvalitativa taklösningar. Vi har god förståelse för takarbeten och vi är lika engagerade i varje arbete vi tar oss an. Med lång branscherfarenhet...
33 omdömen om MJ Tak Entreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2024
Otroligt duktiga och kompetenta takläggare som levererar högsta kvalite i både utförande och bemötande. Jag är en återkommande kund och kommer aldrig välja en annan entreprenör så länge de finns på marknaden. Otroligt nöjd då de är noggranna i utförande, fotodokumenterar känsliga utföranden och redovisar till kund vid frågor. Nikola, ägare till MJ tak är ärlig och rak och vill enbart leverera kvalitet, gillar det starkt. Rekommenderar starkt MJ tak till samtliga företag och även privata hushåll som vill byta tak.
Vi anlitade MJ-Tak för en totalrenovering av taket på vårt fritidshus, samt byte av plasttak på verandan. Allt jobb utfört på mindre än en vecka proffsigt utfört. Vi är mycket nöjda med Mykola och hans arbetslag. Bra respons o information före, under o efter uppdraget. Vi fick även bilder på arbetets olika stadier. Rent o städat efter utfört jobb. Vi rekommenderar MJ-Tak som entreprenör. / Anette o Ronnie
MJ Tak och entreprenad har utfört ett takbyte på vår villa. De har bytt gamla betongpannor mot nya i lertegel. De har slagit plåt för ränndalar och utbyggnader. De har smidigt löst mindre problem som uppstått längs vägen. De har stått för en bra kommunikation där de dagligen skickat bilder på hur arbetet fortskridit. De har hållit ordning på tomten och städat upp efter sig varje dag. De har haft ett bra säkerhetstänk med ställning och skyddsutrustning. De har hållit offerten och avslutade på utsatt tid. På det hela taget...
Väldigt trevligt bemötande och utförde arbetet snabbt och resultatet blev riktigt bra (lade nytt papptak och målade träpanel)!
Fick nytt papptak lagt av MJ Tak. Mykola var snabb och tydlig i sin kommunikation och teamet gjorde ett snabbt och väl utfört arbete. Konkurrenskraftiga priser och de håller det som kommits överens om. Rekommenderar!
Vi är mycket nöjda med MJ Tak och Entreprenad. De la om taket på vårt uthus som läckte och orsakade vattenskador på innertak och vägg pga tidigare byggfel/slarv av annat företag. Smidiga att ha att göra med och mkt bra slutresultat
Vi anlitade MJ Tak Entreprenad för hjälp med vårt hus platta papptak som vattenskadats. De identifierade orsaken till läckaget och återställde taket. Vi är mycket nöjda med företaget. Professionellt bemötande från första kontakt till slutfört arbete, och bra slutresultat.
Allt fungerade otroligt smidigt från början till slut. MJ Tak är kunniga, jobbar snabbt och håller vad de lovar. Vi är supernöjda med vårt nya tak och takfönster!
Grymt bra! Från första kontakt till att allt var färdigt tog totalt mindre än 24 timmar. MJ skulle bara byta nockband men gjorde mycket mer än så, bla måla skorsten, byta ut, rätta till och såga takpannor. Gjorde även en besiktning av taket och bytte gummimatta vid luckan ut till taket. Allt detta fick vi extra. Är enormt imponerad. Fick ett ärligt intryck och skulle utan tvekan använda MJ igen.
Snabb och bra hjälptelefon vettigt pris.
MJ Tak är hos grannen och lägger om deras tak. Jag mailade och frågade om de hade tid att hjälpa oss med 2 stuprör nu när de är på plats. Jag fick snabbt svar och en bra offert. De kom och fixade stuprören samma eftermiddag. Vi blev mycket nöjda. Snabbt och proffsigt jobb.
De svarade snabbt med offert, började sedan snabbt efter ca en vecka med takbytet på vår sommarstuga, det kändes bra så vi utökade med garaget när de ändå var där. Riktigt fint tak efteråt och fina plåtarbeten.. Rent och snyggt runt huset när de lämnat
Jag är mycket nöjd med arbetet och med kontakten. Allt har fungerat perfekt och det har gått snabbt. Jag valde ett tegeltak, som är vackert och levande men kanske lite svårare att montera, men det har fungerat utomordentligt bra. Alla kontakter har också fungerat mycket bra. Således har det varit en mycket positiv upplevelse som jag ger högsta betyg. som bonus målade man knutarna.
Vi kan verkligen varmt rekommendera Mykola och hans team. De hjälpte oss att lägga om vårt garagetak, och deras professionalism märktes tydligt från första kontakten till slutet av arbetet. De var inte bara otroligt snabba och effektiva, utan också extremt tillmötesgående. Mykola svarade alltid tålmodigt på alla våra frågor och gav oss en tydlig offert direkt. Arbetet blev utfört på rekordtid och med högsta kvalitet. Fantastiskt hjälpsamma och pålitliga – vi är väldigt nöjda!
Vi anlitade MJ Tak för att byta tak och takfönster. Huset har ett mansardtak. Vi fick en snabb offert och arbetet kunde påbörjas inom några dagar. Vi är mycket nöjda med utförandet av arbetet. Vi upplevde MJ Tak som mycket smidiga och lätta att ha att göra med, inget var ett problem utan de löste allt på ett på ett bra sätt. Mycket bra logistik och effektivitet och arbetet blev avslutat i tid och man höll bra ordning, rent och snyggt. Vi kan absolut rekommendera MJ Tak, de kan sitt jobb och allt dokumenteras med bilder efter varje dag.
Snabb återkoppling vid första kontakt om hjälp att byta tak på mitt fritidshus. Lyhörd för mina önskemål och behov. Otroligt smidigt genomförande. Höll tisplanen och var tom klara tidigare än sagt. Väl dokumenterat och väldigt trevligt bemötande. Jag är supernöjd och rekommenderar MJ Tak varmt! Mvh Eva-Lena
Jag stötte på Mykola utanför C24 i Tierp och frågade om han monterade takstege. Han kom och tittade hos mig en halvtimme senare och skickade dit två män som satte upp stegen redan dagen efter. Jobbet var proffesionellt utfört och båda hade fallsele. Säkerheten är viktig! Dem upptäckte även att de som lagt taket ett par år tidigare missat ett moment, så detta poängterades och åtgärdades. Och sedan fick jag hjälp med att samla ihop mitt övriga rivningsmaterial som jag höll på att riva. Ett mycket bra och professionellt...
Nu har vår gäststuga fått ett tak som står emot alla väder. Lager på lager med material av hög kvalité och arbete utfört av skickliga och trevliga hantverkare.
Höll vad de lovade och mer där till. Väl dokumenterat och väl utfört arbete
Jag har fått mitt tak bytt på min kolonilott. Jag är mer än nöjd med arbetet. Jag kan gärna rekommendera MJ tak. Arbetet gick snabbt men med stor omsorg till hög standard. God information under arbetets gång och mycket fint bemötande. Inger Claridge/ Örebro
Extremt bra service! Snabb återkoppling på frågor och fick offert dagen efter takinspektionen. Kunde börja inom några dagar och allt flöt på mycket bra. Jobbade mycket snabbt och vi är supernöjda med resultatet. Kommer anlita dem igen för eventuellt byte av fasad.
Jag vill rekommendera det här takläggningsföretaget, snabb och pålitlig service. De gjorde allt i tid och med hög kvalitet. Personalen var också hjälpsam under hela processen. Kan varmt rekommendera detta företag för alla som behöver hjälp med sitt tak!
Tak Mycket snyggt resultat! Bra kommunikation med bilder både före och efter. Mycket serviceminded bemötande. Rekommenderar
Vi är glada att vi anlitade MJ Tak. Allt har fungerat smärtfritt från första kontakten, bra rapportering under de olika etapperna och väldokumenterat under hela processen. De är snabba och det är ett fantastiskt jobb de har gjort. Rekommenderar starkt!
Sååå nöjd! 🤩 Med precis allting. Från start till mål med byte av taket på min kollonistuga. Trevlig kontinuerlig kontakt med Mykola under arbetets gång som utfördes noggrant och otroligt snabbt. På en vecka var bl.a ställning runt huset både uppsatt och nedmonterat. Hela tegeltaket och papptaken bytt inkl. 19kvm råspånt. Hängrännor och stuprör, samt fint plåtarbete runt bl.a skorstenen och elingången i taket. Jag rekommenderar varmt MJ Tak Entreprenad AB. Mycket seriösa och vill kundens bästa.
Hej Lotta, vi blir så glada att höra att ni är nöjda. Tack för ert fina omdöme.
Vi är så glada att vi valde MJ Tak. Hade två andra företag på gång när vi kontaktade Mykola och bestämde möte dagen efter. Vi ville byta tak då det gamla var utfört för 55 år sedan med masonit på gammaldags faltak. Mykola förklarade varför det var en dålig lösning och föreslog nytt tak av råspontluckor uppe på faltaket där även många brädor först skulle bytas. Sedan underlagsduk av högsta kvalitet och nya takfotsbrädor med takfotsplåtar, m.m all enligt moderna byggnormer. Även byte av samtliga plåtbeslag för skorstenarna...
Tack Lars för ditt omdöme, vi blir väldigt glada över att du känner dig nöjd!🤩 Mvh Mykola
Vi är oerhört nöjda med MJ Tak och särskilt med bemötande och kontakt med Mykola. Han bytte vårt tak nyligen och levererade ett arbete av högsta kvalitet med stor professionalitet och noggrannhet. Mykola och hans team var punktliga, effektiva, städade efter sig och var trevliga att ha att göra med. Vi kan varmt rekommendera MJ Tak.
Tack Wayne för ert fina omdöme. Mvh Mykola
Kan inte nog betona hur nöjd jag är med det arbete företaget utförde när de bytte taket. Professionellt, effektivt och enastående service från början till slut. Rekommenderar dem starkt till alla som behöver takservice av högsta kvalitet!
Jag är jätte nöjd med. MJ Tak Entreprenad . dom gör det dom lovar .mycket bra firma att lita på. . Varmt rekomendera Mykola Mvh Jan
Seriösa och snabba, med ett shysst pris.
Vad glada vi blir, stort tack för ditt omdöme Tobias. Ha en fortsatt trevlig helg 🙂
Omläggning av kolonistugetak,tegel och papptak. Bra bemötande, utförlig offert, snabbt genomförande med protokoll av vad som bytts ut. Snyggt städat efter arbete.
Tack för fina ord Katarina. Precis vad vi strävar efter, utförligt, snabbt och korrekt. Även städningen prioriterar vi högt. Vi ses snart igen när vi kommer och gör målningen 🌞🖌
Bra står för vad de lovar inget övrigt att önska
Tack Peter för ditt omdöme och för ert förtroende! Mvh MJ Tak Entreprenad AB😊