Trevlig och kunnig personal. Snabb service
Mobilfrid AB
Behöver du serva eller reparera din telefon eller surfplatta? Här på Mobilfrid hanterar vi många märken, från iPhone och iPad till Samsung, LG, Sony och Huawei. Oavsett om du behöver skärmbyte eller batteribyte fixar vi det. Dessutom lagar vi både bärbara och stationära datorer. I vår butik i Väsby Centrum säljer vi mobiltillbehör,...
1617 omdömen om Mobilfrid AB
Sedan starten hos Reco 2017
Kunniga prisvärda och bra bemötande.
- tackar. Vänlig och hjälpsam. God Juk
Snabb service trevlig mycket bra arbete
Jättebra, duktiga och trevliga , toppen
Väldigt kompetenta å till mötes gående
Väldig professionell sätt försöker till alla medel att fixa mobilen .. mycket bra service och prisvärd
Trevligt och professionellt bemötande. Definerade problemet och löste det snabbt.. Mycket nöjd.
Mycket vänligt och professionellt
Fina ungdomar som kan sitt jobb
Snabbt och trevligt bemötande. Fixat på kort tid.
Bra bemötande, kunnig och vänlig personal
Jette bra service! 10/10 jag recomendera 🎯👏
Väldigt bra service! Sparade mig 1800kr IOM att det räckte med en rengöring av kontakt och ej byte! Proffsigt!
Snabbt och effektivt svklarat.
Fantastiskt bemötande och väldigt kunniga!!
Alltid lika trevligt och kunnigt bemötande. Jag bytte batteri och fick ett nytt skydd.
Väldigt villiga att hjälpa till vid mobilproblem😍 Snälla o glada, trevligt att komma till dem, alltid❣️// Teresa
Bästa och snabbaste servicen ni är helt enkelt bäst i norrort!! Önskar er välmående och framgång
Uppskattas Verkligen. Ha en fin dag och välkommen åter.
Snabb, vänlig och proffsig agerande 👍🏻🙂
Super trevlig kille och fantastiskt service! Har man problem med och vill köpa något till mobilen, är det rätt plats att gå till !
Trevligt kundbemötande, snabb och professionell hjälp.
snabb service och bra priser . Jag rekomende
The service was good and very fast, which I appreciate. However, the price felt a bit high 1699 kr for a non-original iPhone 11 screen replacement seems steep. Overall, good experience but could be more competitively priced.
Trevlig personal. Fick den hjälpen jag behövde.
Gen laminadator lämnades in pga av att slutat fungera efter ett fall. Fick besked efter några dagar att kretskortet slutat fungerab
Jag blev proffsigt och snabbt bemött. De bytte skärm och skärmskydd på min telefon. Renoveringen gick snabbare än de utlovadde. Jag är mycket nöjed med deras hantering av mitt problem.
Mycket bra och kunnig personal, hjälpsamma, trevliga, snabba,
Ett bra o tryggt bemötande av personalen. 👍
Bra, trevligt. Bra………….. Bra!
Som ett bra slternativ till bl a Elgiganten.
Mycket trevligt bemötande, bra och snabb service. Hade varit 5 plus ifall det var garanti på skärmskyddet som lossnade dagen efter. Men de gav mig ett nytt som jag kan få klistra på själv. Så det blir 4,5 i betyg.
Tråkigt det som hände dig angående skärmskyddet. Vi är glada att det löste sig till slut.
Bra service och härlig person
Bra service och trevligt bemötande.
Supertrevligt bemötande! Bra service! Lämnade in min telefon pga skärmskada. Fick tillbaks den önskad tid. Så är super nöjd!
Snabb service, trevligt bemötande.
jätte snabb att reparera mobilen och snälla personel👍🏻👍🏻👍🏻
5 plus. Jätte bra o trevligt
Bytte till premium batteri i mobilen men ser inte direkt några förbättringar, ingen skillnad.
Hej Leo och tack för din feedback. Du har 3 månaders Garanti. Om du upplever att batteriet funkar inte som det skal, varsågod att besöka oss så vi kan ta en titt på det och eventuellt lösa problemet om det är något fel. Ha en fin dag.
Snabb och bra service. Lämnade in iPad för byte av krossad skärm. Tog ca 5 timmar så var den klar. Inget krångel med betalning eller hämtning och lämning.
Väldigt bra och proffsigt bemötande och utfört arbete.
Toppen bra och snabb service. Trevligt bemötande.
Professionellt, kunnigt, trevligt och ärligt bemötande
Mycket bra. Mycket bra. Köpte nytt batteri samsung s9.
Jättebra bemötande och service i butiken i Väsby Centrum. Snabbt skärmbyte och arbetet ser väldigt bra ut. Bara nöjd hittills!
Välkomnande personal dom är duktig på att ge information och förklaring. Jag är nöjd!
Trevligt och informativt bemötande Snabb lösning på problemet. Levde upp till förväntningarna Byte skärm, nytt skärmskydd och ”plånbok”.
Snabb bra reparation trevligt bemötande och bra information.
Jag är jättenöjd med batteri bytet .Bra servis
Jag blev bra bemött. Tjänsten var positiv