Moderna Tak Stockholm AB

Moderna Tak Stockholm AB

modernatak.se

Moderna Tak är din pålitliga och erfarna takläggare i Stockholm. Våra tjänster riktar sig till villaägare, bostadsföreningar och företag. Med över 30 års erfarenhet inom takläggning och bygg kan vi garantera högkvalitativa resultat som håller för framtiden. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom takläggning och anpassar våra...

10 omdömen om Moderna Tak Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2024

Örjan W

Fick offert för takbyte från tegelpannor till plåttak från Moderna Tak. Priset inkluderade allt inklusive byggnadsställningar, container mm. Dom kom i utsatt tid och blev klara innan estimerad sluttid. Mycket trevliga killar - meddelar när dom kommer och lämnar. Tar upp problem som ej varit kända och för en bra diskussion om bästa åtgärd - innan dom går vidare. Mycket noggranna med detaljer som påverkar det färdiga intrycket av takbytet. Valet och rekommendationen att byta till plåttak var perfekt. Slutresultatet är över förväntan. Mina rekommendation till Philip och Moderna Tak !

Svar från Moderna Tak Stockholm AB

Tack för ditt fina omdöme! Det är viktigt för oss att hålla en öppen dialog och säkerställa att alla detaljer blir precis som du önskat. Vi uppskattar ditt förtroende och din rekommendation. Njut av ditt nya tak!

Teresa S

Moderna Tak var proffsiga från första kontakten och vi är väldigt nöjda med taket de la. Enkla att kommunicera med, trevliga och proffsiga!

Svar från Moderna Tak Stockholm AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att ni är nöjda med både taket och vår service.

Lina L

Vi är väldigt nöjda med Moderna Tak Stockholms arbete hos oss. De höll oss informerade hela tiden om status på takbytet och svarade alltid snabbt på de frågor vi hade. Seriösa, duktiga och snabba. Kan absolut rekommendera dem!

George A

Väldigt Bra företag, jobbat hårt from början till slut. Killarna på Moderna tack är pålitliga vi är väldigt tacksamma för det arbete som har utförts på vår hus, önskar dem all lycka i framtiden

Svar från Moderna Tak Stockholm AB

Tack för ditt omdöme George och även det trevliga bemötandet.

Anders J

Anlitade dem för att byta tak på vårt fritidshus. Seriöst företag med ansvarsförsäkring och garantier. Fick snabbt en offert som inkluderade allt, inget som tillkom över det. De höll mig informerad om vad de gjorde och de gjorde ett utmärkt jobb. Kan varmt rekommendera Moderna Tak Stockholm AB.

Lars H

Snabbt, proffsigt och trevligt!

Annica P

Jag blev trevligt bemött under hela processen. Taket blev reparerat och jag fick svar på frågor samt återkoppling när jag tog kontaktat.

Svar från Moderna Tak Stockholm AB

Tack för ditt fina omdöme Annica!

Kintan P

Proffsigt utfört arbete. Håller tids plan och städa bra efter sig. Väldigt prisvärt. Om jag gör om det i framtiden så väljer jag dem igen.

Svar från Moderna Tak Stockholm AB

Tack för ditt omdöme Kintan. Det var väldigt trevligt att ha er som kund och vi tackar för er tillit och bemötande!

Robert S

Bra kontakt Bra kommunikation

Svar från Moderna Tak Stockholm AB

Tack för omdöme och er tillit till oss.

Benjamin J

Vi använde moderna tak för att lägga om taket på vårt radhuset. Väldigt enkla att ha och göra med. Vi fick tak och takfönster fixat på ca 2 veckor. Rekommenderas!

Svar från Moderna Tak Stockholm AB

Hej Benjamin, Tack för ditt fina omdöme och ett trevligt bemötande.