Robin Henning

Robin Henning

Robin Henning är mäklare på MOHV Gävle

Robin Henning har varit registrerad mäklare sedan 2014-04. Robin Henning har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 4.9. Robin Henning har haft 30 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

106 omdömen om Robin Henning

Sedan starten hos Reco 2021
Victoria E
Köpte sin stuga med hjälp av Robin Henning en del av MOHV Gävle
Strömsbro

Robin är en kunnig och kompetent mäklare med hjärtat på rätt ställe. Han är mån om både köparens och säljarens intressen, vilket jag kan gå i god för eftersom jag både har köpt och sålt bostäder via honom. Kan varmt rekommendera Robin!

Cecilia L
Sålde sin stuga med hjälp av Robin Henning en del av MOHV Gävle
Strömsbro

Mycket seriös och trevlig mäklare. Noggrann att uppdatera och informera i processen. Vi sålde en kolonilott och det enda som man kan diskutera är mäklararvodet som vi tycker var i högsta laget för den. Annars hade det blivit högsta betyg

Eric Å
Söder

Robin tog över uppdraget från en mäklare som haft lägenheten ute till försäljning i sex månader. För Robin tog det bara en månad efter att lägenheten kom ut på marknaden. Hans approach och plan för hela försäljningen var annorlunda, välplanerad och professionell. Hans engagemang för bostaden syntes direkt från början. Jag kände mig trygg och bekväm genom hela processen då kommunikationen var på topp! Rekommenderar verkligen Robin från Mohv!

Noor O
Brynäs

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fått från min mäklare Robin. Han är professionell, lyhörd och noggrann genom hela försäljningsprocessen. All kommunikation var tydlig och snabb, vilket har gjort hela upplevelsen smidig och trygg för mig. Robin hade bra kunskap om marknaden och gav mig värdefulla råd. Jag kan varmt rekommendera Robin till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare!

Carita W
Södertull

Jag mer än nöjd med Robin arbete. Rekommenderar honom strakt till alla!

Kristina L
Centrala Gävle

Hej, Robin hade mycket hög servicegrad. Han höll kontakten med oss som säljare och även med köparna. Vi kunde ringa när som och få råd. Robin var intresserad av att få lägenheten såld och gjorde ett toppen arbete. Vi kan verkligen rekommendera honom som mäklare.

David N
Centrala Gävle

Robin är kommunikativ, lyssnande och snabb i sitt agerande, även kunnig i bostadsmarknaden.

Katarina H
Brynäs

Professionell mäklare som jag direkt fick förtroende för. Saklig, noggrann och tar sig tid. Robin vågar man fråga allt man vill veta utan att man känner sig fånig. Lägenheten är nu såld.

Marcus M
Köpte sitt hus med hjälp av Robin Henning en del av MOHV Gävle
Norra Åbyggeby

En duktig mäklare med positiv energi. Kunnig kring sina objekt och fanns allt itill hands hela vägen om vi hade frågor.

Mathias W
Brynäs

En realistisk mäklare som tog ett stort ansvar och som stod för sitt ord. Hade haft lägenheten ute i 7 månader utan någon intressent. Med Robin så var lägenheten såld på 1 månad. Jag kan inte bli mer nöjd än vad jag har blivit med han. Grym mäklare!