Robin Henning

Robin Henning

Robin Henning är mäklare på MOHV Gävle

Robin Henning har varit registrerad mäklare sedan 2014-04. Robin Henning har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Henning har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

61 omdömen om Robin Henning

Sedan starten hos Reco 2021
Cornelia E
Brynäs

Jag är väldigt nöjd med Robins arbete med försäljningen av min bostadsrätt. Ett väldigt bra bemötande under hela processen där han alltid varit tillgänglig för att svara på frågor och funderingar som dykt upp, och ett väldigt stort plus att det fanns möjlighet att få lägenheten stylad inför fotografering och visning, utan extra kostnad. Han jobbar engagerat med försäljningen från början till slut, vilket gör att man känner sig trygg i processen som säljare.

Ingabritt R
Södra Bomhus

Robin är tydlig och rak i sin kommunikation med oss som kund. Han beskriver på ett bra sätt allt som han gör och processen i försäljningen av vårt hus. Och bäst av allt, han svarar alltid snabbt i telefon och på SMS!

Sara S
Centrala Gävle

Jag upplevde Robin som mycket trevlig & engagerad. Allt kändes väldigt tryggt & bra :)

Hamad B
Södra Bomhus

Han är hjälpsam och trevlig .han är förklara tydligt ångande huset .

Mikael Fredrik W
Sålde en tomt med hjälp av Robin Henning en del av MOHV Gävle
Bomhus

Robin hjälpte oss med en försäljning av vår tomtmark. Han gjorde ett väldigt bra jobb och bra återkoppling. Vi är supernöjda och kan glatt rekommendera honom till fler.

Ellen J
Södra Hemlingby

Bästa mäklaren i Gävle om du frågar mig! Effektiv, lyhörd, otroligt engagerad och alltid tillgänglig. Hjälpte oss utan att tveka och vi har varit nöjd med allt! Ska ni sälja - välj Robin 100%!

Britt Ö
Brynäs

Tillmötesgående i snabb affär var Robin

Kjell Z
Brynäs

Fint bemötande bra återkoppling. Robin sålde min bostad smidigt och effektivt. Kan verkligen rekommendera honom.

Bo B
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Henning en del av MOHV Gävle
Hagaström

Vi köpte lägenhet och sålde villan med Robins medverkan. Mycket bra bemötande i båda situationerna med generös och flexibel visningstid vid köpet. Vid försäljningen en tydlig strategi och bra tankar om förväntat försäljningspris, som höjdes vid budgivning och gjorde oss nöjda. Drivande med bra energi, mycket tillgänglig och bra och snabb kommunikation, som gjorde oss hela tiden delaktiga. Hans erfarenhet och kunskap gjorde oss trygga i försäljningsprocessen. Bo och Ann-Margret

Britt Marie P
Köpte sitt hus med hjälp av Robin Henning en del av MOHV Gävle
Gamla Gefle

Har blivit trevligt bemött och fått svar på mina frågor gällande fastigheten som jag köpte. Fick även snabb återkoppling under budgivning och köp. Bra service.