Angelica Engman

Angelica Engman

Angelica Engman är mäklare på MOHV Luleå

Angelica Engman har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Angelica Engman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.8. Angelica Engman har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

60 omdömen om Angelica Engman

Sedan starten hos Reco 2022
Anne-Mari B
Varvet

Trevlig och tillmötesgående. Snabba svar vid förfrågan.

Nieves S
Björkskatan

Angelica är engagerad, pedagogisk, driven. Allt man kan önska i en mäklare. Hon gjorde ett fantastiskt jobb och jag rekomenderar alla att kontakta Angelica på MOHV när ni går i säljtankar.

Emil S
Björkskatan

Angelica har gett oss ett fantastiskt trevligt bemötande och har väglett oss genom hela säljprocessen. Vi är otroligt nöjda!

Per Urban J
Mjölkudden

Fantastiskt bra service; alltid snabb återkoppling när jag hade frågor i samband med köpet och allmänt trevlig. En toppenmäklare!

Hjördis E
Centrum

En mjuk och trevlig person. En alldeles utmärkt mäklare!

Eva K
Porsön

Vilken trevlig tjej. Proffsig och ett väldigt bra bemötande.

Kristine J
Köpte sitt hus med hjälp av Angelica Engman en del av MOHV Luleå
Porsön

Angelica är en otroligt positiv och glad person. Vi har varit mycket nöjda med henne både när vi köpte ett hus och när vi sålde vår lägenhet med hennes hjälp. Hon lyckades till och med rädda en affär som var nära att falla igenom. Angelica är alltid snabb med återkoppling och svarar på alla våra frågor, vilket gör att vi känt oss trygga genom hela processen. Hon är mycket kunnig inom sitt område och vi uppskattade att hon aldrig var påträngande. Vi kände oss verkligen bekväma med att göra affär med henne.

Karoline I
Centrum

Lättillgänglig och väldigt trevlig. Har varit enkelt att köpa lägenhet med hjälp av Angelica.

Sami Marko N
Centrum

Mycket nöjd med Angelicas insats.

Pär D
Gültzauudden

Angelica var mycket professionell och trevlig att samarbeta med. Bra kommunikation och återkoppling. Valde MOHV för att jag visste att Angelica gjort ett bra jobb med liknande objekt tidigare, och mina förväntningar blev uppfyllda. Rekommenderas starkt.