Karin är professionell och lyhörd kundens önskemål. Hun har et trevligt och tillmötesgående sätt. Vi är mycket nöjde nöjda med vårens försäljning!
Karin Nilsson
Karin Nilsson är mäklare på MOHV Malmö
.Karin Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Karin Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 5.0. Karin Nilsson har haft 16 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-10
24 omdömen om Karin Nilsson
Karin är lugn, trygg och vänlig och ger förtroende.
Tack så mycket Malin och stort lycka till med både jobb och ny lägenhet!
Väldigt bra på att återkoppla varje steg i försäljningsprocessen.
Tack själv för ett mycket gott samarbete under processen och stort lycka till framöver i nya boendet!
Varm mäklare som verkligen får en att känna sig trygg som köpare. Kunnig och serviceminded! Träffat många mäklare och kan verkligen rekommendera Karin!
Tusen tack Camilla, önskar dig all lycka i nya bostaden!
Karin har varit varm, tillgänglig och hjälpsam på alla sätt under hela proceduren.
Otroligt duktig och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Mycket professionell men också personlig.
Tusen tack Henrik! Det har varit ett nöje att arbeta med er som säljare. Tack för förtroendet, önskar er allt gott!
Både min sambo och jag upplevde en fantastisk bemötande av Karin Nilsson. Med detta menar vi att vi fick tydlighet, lugnet( vi kände inte sådan hets och stress kring så viktig och stort beslut i livet) tillgänglighet, trygghet, genuint hjälpsam som på ett äkta sätt utgår från våra mölighet och behov utan att hon upplevdes girig och hetsig som en del andra som vi möte förut( tyvärr). Hon hjälpte oss med att få svar på många frågor såsom hur man räknar på sakerna med tanke på att vi var oerfarna när det gäller att...
Tack för att ni tagit er tid att skriva ett så fint och värmande omdöme! En sådan feedback gör inte bara min dag, utan ger energi till att fortsätta utvecklas varje dag. Som ni skriver är det ett av livets största beslut, så det ska kännas tryggt och rätt för båda parter. Stort tack och önskar er lycka till med allt!
Karin Nilsson är toppen mäklare. Hon är trevlig, professionell i sin roll, ödmjuk och mycket trevlig.
Tack så mycket Hanna och stort lycka till med ert nya hem!
Karin var trevlig och lätt att ha att göra med. Flexibel och duktig på sitt jobb, vi rekommenderar henne varmt till andra.
Tusen tack Emine för de fina orden! Ni är alltid välkomna att kontakta mig igen om ni behöver mina tjänster i framtiden. Allt gott!
Supertrevlig och tillmötesgående!
Tack så mycket för att du tar dig tid att skriva Mimmi och hoppas du har det toppen på nya jobbet!